SERVA - PREHLAD POUZIVANYCH NA HALOLETOCH -
ViŤaak píše:Nabíječku, by asi stačilo poradit od jaké částky začíná kvalitaDneska to tak bohužel je se vším.
V tomto případě je na zvážení co budeš v el. pohonech létat a jestli chceš nabíječku jen pro tohle, nebo předpokládáš nabíjení i jiných packů. Na tohle určitě není potřeba žádný nabíjecí superstroj, na druhou stranu pokud budeš v létě létat s nějakými elektrami venku, by bylo škoda koupit vyloženě jednoúčelovou věc.
No už pár dní mám vyhlídlou tuto.
http://www.rcshop.eu/raytronic-c12-nabijec-p-18675.html
-
MIRO_FRIC
- Kontaktovat uživatele:
to Surgical: skvelá reply, presné, stručné, bez osobných invektív, klobúk dole.
prosba: mám nabíjačku Cellpro4Multi, je ňou možné nabíjať tie hyperionove dvojčlánky ? ak sa nemýlim, oni nemajú servisný konektor, že ?
ďakujem za radu.
miro
p.s. mám clik! a mal som v ňom lacného číňana a vymenil som ho za axi 2203/46 a ten rozdiel je neuveriteľný.
ad servá, mám tam hxt500 a veru na krídelkach mi nestačia, reagujú pomaly, vymením ho za futabu.
prosba: mám nabíjačku Cellpro4Multi, je ňou možné nabíjať tie hyperionove dvojčlánky ? ak sa nemýlim, oni nemajú servisný konektor, že ?
ďakujem za radu.
miro
p.s. mám clik! a mal som v ňom lacného číňana a vymenil som ho za axi 2203/46 a ten rozdiel je neuveriteľný.
ad servá, mám tam hxt500 a veru na krídelkach mi nestačia, reagujú pomaly, vymením ho za futabu.
F3A , F3P enthusiast.
ViŤaak píše:No už pár dní mám vyhlídlou tuto.
Osobně ji neznám, ale parametrama je více než vyhovující pro halové i rekreační létání, to bezesporu.
MIRO_FRIC píše:...
ďakujem za radu...
To není problém, prostě se jen v případném menu odklikne varování, že není připojen balancér. Nabíjí se buď doporučovaným 1 céčkem nebo dle gusta do max. povoleného nabíjecího proudu baterie a konečné napětí už si nabíječka ohlídá sama.
Surgical píše:MIRO_FRIC píše:...
ďakujem za radu...
To není problém, prostě se jen v případném menu odklikne varování, že není připojen balancér. Nabíjí se buď doporučovaným 1 céčkem nebo dle gusta do max. povoleného nabíjecího proudu baterie a konečné napětí už si nabíječka ohlídá sama.
Ta konkrétní doporučovaná G3 240mAH může být nabíjena proudem až 5C. Když na ní budeš chtít být hodně opatrný 3C budou naprosto v pořádku.
-
MIRO_FRIC
- Kontaktovat uživatele:
ako sa poznám, začnem pri 4C a následne sa uvidí
rád by som využil práve krátkeho nabíjacieho času. baterky beriem ako spotrebný materiál, viac ako sezónu od nich ani neočakávam ani nevyžadujem, som realista.
tie Rhino 360mAh 20C nabíjam aj tak 3C a všetko je v pohode.
do haly si prinesiem nabíjačku a jednu 1800mAh baterku (vonku s ňou lietam vo Focuse) a tú pripojím ako zdroj a na druhú stranu tú Rhino 360. všetko je kompaktné a bez káblov (relatívne) počas lietania nabijem 4 baterky.
Takže tie Hyperiony by boli ešte lepšie.
rád by som využil práve krátkeho nabíjacieho času. baterky beriem ako spotrebný materiál, viac ako sezónu od nich ani neočakávam ani nevyžadujem, som realista.
tie Rhino 360mAh 20C nabíjam aj tak 3C a všetko je v pohode.
do haly si prinesiem nabíjačku a jednu 1800mAh baterku (vonku s ňou lietam vo Focuse) a tú pripojím ako zdroj a na druhú stranu tú Rhino 360. všetko je kompaktné a bez káblov (relatívne) počas lietania nabijem 4 baterky.
Takže tie Hyperiony by boli ešte lepšie.
F3A , F3P enthusiast.