Posta z honkongu z HC
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
No von ten frajer za to zas tak moc asi nemůže, chyba je v systému. Kdyby ti za dvanáct tyček brutto nasypali plný auto balíků s tím, že budeš u každýho paneláku čekat deset minut, než se pro to někdo došmajdá, budeš místo osmi hodin v háku makat dvanáct hodin a přesčasy ti nikdo nezaplatí, asi to budeš dělat taky tak.. Tím nechci poštu omlouvat, jenom trošku osvětlit problém z druhý strany (informace od insidera).
OK2WY
Lindbergh píše:Tak hoši dneska jsem dosáhl zadostiučinění jako NIKDY!!!! Se sousedem jsme už dlouho domluveni na protiakci frajerovi z České pošty... Dnes se konečně smyčka zatáhla na frajera v modré dodávce!!!
Óoóóó bože jaká slast!!!
Takže....: Už se vám někdy stalo, že jste byli doma a najednou koukáte a lísteček v kastlíku...? A nikdo nezvonil...? Říkáte si...rozbitej zvonek...? Prostě frajer vyskočí z dodávky, namrská lístečky do kastlíku a nezazvoní, protože nestíhá...? No jasně, co by čekal 1 minutu, když vás může vydusit jízdou přes celé ucpané město, nechat vycukat ve frontě jako kráva a zdržet vás na hodinu i víc![]()
No a soused dneska takhle před polednem zastaví před barákem a kouká, před nosem se mu vřítí na náš chodník před barákem modrá dodávka s trumpetkou, vyskočí frajer, namrská do kastlíku 4lístečky a za 30 sekund popojíždí o vchod vedle, kde udělá to samé.... A soused ho pěkně pozoruje pár metrů ze zaparkovaného auta. Pak sousedovi ruply nervy, postavil se pár centimetrů za něj (mimochodem je to slepá
) a šel oznámit řidičovi, že si tady asi tak 1,5 hodiny počká, protože přesně tolik ho on zdržel před týdnem, když si musel jet pro balíček na poštu...a že by klidně mohl zavolat Policii, protože je to náš soukromej pozemak se zákazem vjezdu, což máme označeno
![]()
![]()
U Nás v Praze mi chodí balíčky ze dvou pošt (bydlím v rozmezí dvou pošt stejně vzdálených) z jedné pošty mi to ženské nosí a třeba nechají u sousedu, z druhé vždycky dostanu jen lísteček do schránky ani si ty balíčky prý s sebou neberou automaticky... Takže je to na lidech a na managementu té oné pošty
Lindbergh píše:Takže....: Už se vám někdy stalo, že jste byli doma a najednou koukáte a lísteček v kastlíku...? A nikdo nezvonil...? Říkáte si...rozbitej zvonek...?
Jo tohle se mi dělo taky nějakou dobu. Nadával jsem, co to je za služby... že to tam jen hoděj a nezvoněj a pak jsem zjistil že nám blbne zvonek
Ale někdy se mi zas stalo že jela jen pošťačka na kole, hodila lístek, zazvonila a zmizela v protějším domě. Naštěstí to na poštu nemám tak daleko, akorát vždy to čekání do 4 hodin odpoledne,než si budu moct pro balíček dojít
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Lukash píše:Tak už mám doma balíček, který honkongská pošta stále označuje jako v přípravě na odeslání... Asi jim tam ten systém trochu hapruje.
jaký kod ? CP**HK nebo RB**HK ?
RB jsou registrované balíčky do 1kg kde se dozvíš jen že je odeslali atd ...
CP je klasickej balík nad 1kg kde je kompletní dokumentace (trasování) pohybu balíku ...
RB mi přišly i ty z poloviny listopady, CP ze začátku listopadu čeká na odbavení ...
EDIT : a co tomu říká tracing na www.cpost.cz - u té mé je to pořád ve statusu - zásilka podána 18.11. a nic ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
-
were
- Kontaktovat uživatele:
holda29 píše:Taky mi to parkrat udelali. Pokazde, kdyz se to stalo, tak jsem bud psal mail na zakaznickou podporu, nebo primo volal vedouci pobocky.
Prislo nekolik omluvnych dopisu a hle, uspesnost dorucovani je hned skoro 100%
Asi to taky udelam, protoze u nas si to usnadnuji jeste vic - nejenom ze neberou balicek ale jenom listek, ale dokonce mi do schranky vhazuji zadost o vyzvednuti rovnou spolecne s prvni upominkou
Naopak ale pani na poste jsou hrozne vstricne a kdyz treba prisel poskozeny balik maximalne mi pomohli to vyresit - uz kdyz jsem tam prisel meli balik zvazeny, aby zjistili jestli vaha odpovida a neco nevypadlo, pak mi podrobne vysvetlili, co vsechno mam za moznosti (zkontrolovat a bud prevzit nebo reklamovat, nebo rovnou odmitnout prevzit), kdyz jsem pred nimi na miste vsechno rozbalil a zkontroloval, tak mi to sami znovu zabalili, aby se mi to dobre neslo, proste parada - sem necekal ze si prijdy pro poskozeny balik a budu odchazet maximalne spokojeny a s prijemnym zazitkem)
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
-
OuvejAchich
Tomuhle pošťákovi taky asi moc neplatí: http://www.youtube.com/watch?v=cP1s1N8nBxU 
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
moje nervozita povážlivě stoupá
konkrétně na můj dotaz ohledně zásilky mi HK pošta neodpověděla NIC - vyjma automatického potvrzení o přijetí dotazu ( čekám už na odpověď 3 dny )
a na on-line chatu na HC jsem byl operátorem ujištěn že je to teď bohužel normální situace ...
tak už se jen modlím aby to alespoň do Vánoc dorazilo
konkrétně na můj dotaz ohledně zásilky mi HK pošta neodpověděla NIC - vyjma automatického potvrzení o přijetí dotazu ( čekám už na odpověď 3 dny )
a na on-line chatu na HC jsem byl operátorem ujištěn že je to teď bohužel normální situace ...
tak už se jen modlím aby to alespoň do Vánoc dorazilo
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz