Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Danndy píše:Tak dnes dorazil balíček z HC objednaný 13.11.
Nejsou Ťamani jako Ťamani :-O. V neděli 29.11. jsem objednával EPP ptáka z Taiwanu, ve čtvrtek byl v ČR a dneska doručený - včetně výroby (respektive nastříkání - dle jejich vlastního sdělení maj na skladě bílý a imatrikulaci dělaj až dle objednávky) jim o trvalo týden. A tracking Taiwan pošty oproti poště HK je nesrovnatelný. Přitom to byl víceméně identický tip zásilky - registrovaná (doporučená) letecká pošta Nechtěj tam HC udělat pobočku?
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Mě došel dnes balík z Date: 12/11/2009 to je mazec, zatím nejdelší čekání. Dalších pět balíků na cestě, doufám že tenhle časový úsek už nepřekonají. Nějak mám pocit že to nosí k českým hranicí pěšky.
BOSS8 píše:Mě došel dnes balík z Date: 12/11/2009 to je mazec, zatím nejdelší čekání. Dalších pět balíků na cestě, doufám že tenhle časový úsek už nepřekonají. Nějak mám pocit že to nosí k českým hranicí pěšky.
To máš ešte dobre.Mne dnes odchádza balík z HK,ktorý bol objednaný 11.11.2009.
holda29 píše:Ja ci takyyy. 3.12. udajne balicek opustil HK, ale postaci nic neprivezli, parchanti.
mám tam napsaný to samý, 3.12 vyrazil do česka a nedorazil, zřejmě bermudský trojúhelník.
Nebo že by spadlo nějaký CARGO ? o tom se moc nemluví, nejsou oběti
tak kdyz sem to tady zalozil tak to take dokoncim:)
prvni balik:
na HC obednano 11.11.
na postu dano 16.11.
poslano z HK 30.11.
do cech 3.12.
celnici zabavili a dnes predali k poste ke me domu:)
takze docela rychta, jinak jeste tri baliky mam na ceste, jeden poslan 6.12. z HK, a cekam. Treti, Mensi balicek RB take poslan 6.12. a ctvrty porad ceka, ten byl obednan na HC 26.11.
Hura tak uz mam oba balicky doma Cinan ale jaksi pribalil jen pulku gumickoveho unasece, mam sroubky, gumicky a redukcni krouzek, unasec nikoliv. Rano se na ne z principu vrhnu
tak dnes mi prisel balik domu, objednan 11.11. zabaveno celniky a propusteno bez cla!:) dnes v poradku doma!:)
jeste cekam na tri a ten nak nejde jeden! odeslan 6.12. a porad na ceste!
uvidime
lesar píše:tak dnes mi prisel balik domu, objednan 11.11. zabaveno celniky a propusteno bez cla!:) dnes v poradku doma!:) jeste cekam na tri a ten nak nejde jeden! odeslan 6.12. a porad na ceste! uvidime
Tak to jsme na tom asi stejně. Taky mám balík z HK Post odeslaný 7.12 (tedy 6.12 našeho času) a zatím je někde mezi HK a ČR. Snad to dojde aspoň do vánoc.
Ahoj všichni, 20.11. jsem objednal dva balíčky z HK. Poslední status sledovatelný mi píše, že 6.11. odešlo z HK.
Na cpost.cz mi to zase píše, že 3.11. a 6.11. byly zásilky odeslané do čer. Nic víc se ale už týden neděje. Nemáte někdo zkušnosti s tím jak je zasekaná naše pošta?
Směrodatné by měl být status české pošty, že? (jedná se o zásilky nad 1kg)