BF-109 Messerschmitt ARF Electric
BF-109 Messerschmitt ARF Electric
Mám objednaný tento stroj od Parkzone. Máte ho už někdo ? Jaké jsou s ním zkušenosti ? 
Mig 15 (Alfamodel), FW 190A (LM model), Fokker Dr.1 (VA models), Twinstar (Multiplex), Supermarine Spitfire (FMS), BF 109G (Parkzone), P-47 Thunderbolt (E-flite)
Já taky chci jenom drak (a v tom je ten problém-zatím není). Před týdnem čelní srážka mého Thunderboldta (E-flite) s kamarádovým Dragonfly v plné rychlosti
Elektronika naštěstí přežila, tak jí strčím do Mezka
Elektronika naštěstí přežila, tak jí strčím do Mezka
Mig 15 (Alfamodel), FW 190A (LM model), Fokker Dr.1 (VA models), Twinstar (Multiplex), Supermarine Spitfire (FMS), BF 109G (Parkzone), P-47 Thunderbolt (E-flite)
Tak jsem po sdělení, že bude až příští rok, vyměk, vyklepal prasátko a koupil tu PNP verzi. Už ho mám sestavený, čekám jen na počasí. Nepodařilo se mi zjistit podrobnosti o dodaném střídavém motoru, ale s 3 článkem mi to na zemi rve letadlo z ruky. Takže mám takový pocit, že už tam ani lepší motor dávat nebudu-uvidíme ve vzduchu. Jinak vypadá "luxusně" 
- jiridostal
motor v ME109
Ahoj, mám ME109 od Parkzone a musím potvrdit že líta užasně. Akorát motor není moc kvalitní a nevydrží hrubší zacházení. Rotor není přichycen na hřídel pomocí ložiska a při tvrdším přistání praská obal rotoru u hřídele.
S tím motorem bych čekal (vzhledem k jeho ceně) něco jiného. Kdyžtak holt výměna motoru. Mám v mém P-47 motor Python 200 od Čemecha a s vrtulí 9x9 je to raketa 
- jiridostal