Pelikán Tracer

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
zuhla

Pelikán Tracer

#1 Příspěvek od zuhla »

Dobrý den, na Vánoce jsem dostal model Pelikán Tracer. Dnes jsem letal fakt perfektne. Líp se mi sním ještě nelítalo, ale po několikátém nabití jsem ho zapl položil nazem a vrtulník sebou začal škubat na všechny strany a ted nejde vytrimovat. Když točím doprava uplně tak se to trochu zpomalí ale pokud to otočím uplně doleva tak vrtulník zkolabuje a spadne na zem. Nevíte čím by to tak mohlo být? Vím že je to jen blbost za pár korun, ale pokud se mi pokazí tak mi tatka nepovolí si koupit nový na ven. Takže ho potřebuji spravit, případně jestli to není moje chyba dat reklamovat. Děkuji
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od fidzi »

Podle mě se blbě nabíjí. Dej nové baterky do vysílače/nabíječe. A nedávej tam nabíjecí, ale obyč vyhazovačky.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
zuhla

#3 Příspěvek od zuhla »

Právě před 20 minutami jsem tam koupil nové Panasonic Xtreme power. Ale nabíjím to přes USB. Nemám to zkusit přes ovladač?
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od fidzi »

zuhla píše:Právě před 20 minutami jsem tam koupil nové Panasonic Xtreme power. Ale nabíjím to přes USB. Nemám to zkusit přes ovladač?
Přes USB? To máš teda nějakou jinou verzi než já. Zkus to přes ovladač a uvidíš.

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
zuhla

#5 Příspěvek od zuhla »

Ty máš taky Pelikán Tracer? A jaký tip Sport, Tracer, nebo Jet? Já mam tracer
zuhla

#6 Příspěvek od zuhla »

Tak ted jsem to nabyl a pořád stejné. Chceš to natočit co to děla?
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od fidzi »

Tracer. Ten obtloustlej. Točit mi to nemusíš. Já sem letadýlkář, moc tomu nerozumím.

zuhla

#8 Příspěvek od zuhla »

Ahah ale zdá se mi že ta spodní vrtutule se točí mín. I když vypnu plyn tak se vrchní vrtule točí alespon o 5 sekund díl. Nemůže to být i tento problém?
Jandik

#9 Příspěvek od Jandik »

Měl jsem podobnou hračku z Tesca. Sice jinou kabinu, ale jinak to bude asi stejné. Po pár dnech letu a pár pádech se vyviklal rotor. Vrtulník se sice vznesl, ale nekontrolovatelně lítal po místnosti. Různě se to klepalo. Takže podle mě buď vyhodit a nebo se pokusit o reklamaci.
zuhla

#10 Příspěvek od zuhla »

Ok , jen bych chtěl podoknout že pelikán není tesco. Pelikán už je nějaká značka. A stejně o reklamaci se musim pokusit protože jináč mě tatka nedovolí toho mého vybraného Walkera
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od fidzi »

zuhla píše:Ok , jen bych chtěl podoknout že pelikán není tesco. Pelikán už je nějaká značka. A stejně o reklamaci se musim pokusit protože jináč mě tatka nedovolí toho mého vybraného Walkera
Pelikán je přelepené Tesco, žádná značka :wink:

Jandik

#12 Příspěvek od Jandik »

zuhla píše:Ok , jen bych chtěl podoknout že pelikán není tesco. Pelikán už je nějaká značka. A stejně o reklamaci se musim pokusit protože jináč mě tatka nedovolí toho mého vybraného Walkera

Teď si mě pobavil.
zuhla

#13 Příspěvek od zuhla »

A když už jsme tady, co by jste mi doporučily. Walkera 4 nebo Honey Bee http://www.rcking.eu/honey-bee-2/4050-h ... 24ghz.html
http://www.rcking.eu/walkera-4/3392-wal ... z-rtf.html
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od fidzi »

zuhla píše:A když už jsme tady, co by jste mi doporučily. Walkera 4 nebo Honey Bee http://www.rcking.eu/honey-bee-2/4050-h ... 24ghz.html
http://www.rcking.eu/walkera-4/3392-wal ... z-rtf.html
Blade mSR :wink:

zuhla

#15 Příspěvek od zuhla »

Potřebuji neco co uspěje i venku. A to oba trochu jo ale blade je mikro vrtulník.
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“