Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal_N
Kontaktovat uživatele:

#481 Příspěvek od Michal_N »

demolátor píše:Létám s dx6i a chtěl jsem se zeptat jestli toto chování pocitujete taky??? :?: Když mám trim plynu v neutrální poloze a plyn v minimu mírně se mi točí rotor de to vytrimovat směrem dolu ale zajímalo by mě jestli to je normální popřípadě čím by to mohlo být??? :roll: Děkuji za odpověd.

Trim plynu musí být nastavený na minimum. Je to napsané i v návodu.
Michal_N
Kontaktovat uživatele:

#482 Příspěvek od Michal_N »

gamer007 píše:Tak to nejak furt doladuju, a potreboval bych jeste jeden, treti mix. Vsiml jsem si ze taky k zataceni doleva se doleva i naklapi, takze mix rudd-aile, pak se zataci zas o neco lip...Pozorujete to taky nekdo?

Ano, dělá mi to taky. Používám na to mix RUDD-AILE. S DX6i jsem musel oželet mix ELEV-AILE, který mi přijde méně důležitý.
romko1

#483 Příspěvek od romko1 »

Michal_N píše:
gamer007 píše:Tak to nejak furt doladuju, a potreboval bych jeste jeden, treti mix. Vsiml jsem si ze taky k zataceni doleva se doleva i naklapi, takze mix rudd-aile, pak se zataci zas o neco lip...Pozorujete to taky nekdo?

Ano, dělá mi to taky. Používám na to mix RUDD-AILE. S DX6i jsem musel oželet mix ELEV-AILE, který mi přijde méně důležitý.

Tiez som zrusil Mix2 nastavene podla gamer007 (vdaka gamer007 za info), pretoze ak som dal packu (vyskovku) z visu dopredu alebo dozadu tak neletel rovno ale zatacal mierne doprava (pri cuvani zase mierne dolava).... Po odstaveni Mix2 leti krasne rovno dopredu a ak chce zatocit mierne vychylim smerovku a kridelka a zatocim :)....
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
demolátor

#484 Příspěvek od demolátor »

Létám s dx6i a chtěl jsem se zeptat jestli toto chování pocitujete taky??? Když mám trim plynu v neutrální poloze a plyn v minimu mírně se mi točí rotor de to vytrimovat směrem dolu ale zajímalo by mě jestli to je normální popřípadě čím by to mohlo být??? Děkuji za odpověd.

Trim plynu musí být nastavený na minimum. Je to napsané i v návodu.

A když vy ho dáte do středu a plyn do minima tak se vám taky mírně točí??? :?: Jen že v návodu mají napsáno plno zbytečných opatření tak by mě zajmalo jestli to dělá i ostatním nebo jestli nemam třeba malilinko posunutej potenciometr. :roll:
off
Kontaktovat uživatele:

#485 Příspěvek od off »

demolátor píše:A když vy ho dáte do středu a plyn do minima tak se vám taky mírně točí???

Mě ne.
demolátor

#486 Příspěvek od demolátor »

A létáš s dx6i??? Mě se jedná o ty co mají dx6i setovka nevim jak se chová.
revers

#487 Příspěvek od revers »

Mě taky ne
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#488 Příspěvek od gamer007 »

Jak jsem psal, me taky ne. Nechal jsem trim uprostred a dal to neresim. Ty mixy co, to je pakarna. Proc to rovnou neudelali poradne? Ikdyz vono s tim rotorem naklonenym vpravo, budou furt nejaky mouchy. Taky si myslim ze mix rudd aile je na osmickovani dulezitejsi, bez toho je zatacka vpravo desna. Mix rudd elev je dobrej na malym prostoru, pri delsim rovnym letu zas tahne oblouk doprava. Hold je to hracka, ale dobra. By me zajimalo jestli tohle dela i ten china klon spirit pro...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
off
Kontaktovat uživatele:

#489 Příspěvek od off »

demolátor píše:A létáš s dx6i??? Mě se jedná o ty co mají dx6i setovka nevim jak se chová.

Ano na DX6i sorry zapomněl jsem to tam napsat. Ale mám ho i na setovce a taky ne.
demolátor

#490 Příspěvek od demolátor »

Ty záclony jsou snad zakletý. Jakmile o nějakou škrtnu a spadnu okamžitě mam bílou zadní vrtulku už jsem udělal 3 a došli mi zásoby. :roll:
demolátor

#491 Příspěvek od demolátor »

Létám s dx6i a chtěl jsem se zeptat jestli toto chování pocitujete taky??? Když mám trim plynu v neutrální poloze a plyn v minimu mírně se mi točí rotor de to vytrimovat směrem dolu ale zajímalo by mě jestli to je normální popřípadě čím by to mohlo být??? Děkuji za odpověd.

Tak mi řekli že nějaký kusy to dělaj a že si s tim nemam lámat hlavu tak to je snad normální. :)
lemak

#492 Příspěvek od lemak »

panové, už jste někdo měl problém s originál nabíječkou?
asi se mi zbláznila - během 5-7 minut vyhodnotí baterky jako nabité, což se pochopitelně nedá stihnout, že bych zlikvidoval všech 12 baterek behem 1 měsíce mi přijde dost nereálný a navíc se chovají všechny stejně
bohužel nemám konektor, abych vyzkoušel na velké nabíječce - nevíte nekdo kde v CZ koupit
pokusím se to reklamovat, ale nevím, jak se k tomu postaví
DX6i+Taranis X9D+ Blade MSR, GAUI 200CrackWing, CrackCamel, MagnumAcro, MPX FunrayTiny Whoop
Vašek66
Kontaktovat uživatele:

#493 Příspěvek od Vašek66 »

Ahoj
no já mám podobný pocit. Koupil jsem jich na HC 20kousků. Za tu cenu!!! Necelé 2$ :).
V mCX mi vydrží tak 5:20 minut, ale nastavil jsem si čas na 5 minut.
V mSR mi vydrží tak 4:00 minuty, někdy i méně.
Lítám doma v teple, mám stále nabité 4 batrky a je mi hej. Ale řekněte mi, jak měříte takhle malé baterky. Mám i pocit, že ta velká nabíječka na 4 baterky mi je nabije hůř, než ta na baterky od mCX. Jaké máte zkušenosti vy?
Seřízení oken.
www.Burysek.cz
DogFighter, Antonov AN-2, Freewing F-16, ME-262, A-10, Futaba T18SZ,
lemak

#494 Příspěvek od lemak »

ze začátku se chovala naprosto korektně, ale teď se úplně zbláznila a doufám, že to nezrušilo baterky:(, co ten konektor, nemáte někdo tip, než mi to přijde z venku, tak bych nemohl lítat, což asi nevydržím
DX6i+Taranis X9D+ Blade MSR, GAUI 200CrackWing, CrackCamel, MagnumAcro, MPX FunrayTiny Whoop
lemak

#495 Příspěvek od lemak »

tak teď už jsem ve stavu, kdy nabíječka hlásí nabito, ale sotva vzlétnu, tak se rozbliká MSR, že je vybito - strašný, mám absťák:(((
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“