petrpetr píše:blaster_blaster píše:Budu uz rad za jakykoliv typ na neco dobreho .. diky moc
T-Rex 450 PRO
+ rádio
+ nabíječka
+ trošku věcí okolo
byl jsi rychlejší
1ondra9 píše:
ale zpět k výběru tvého stroje víš mám pocit že bys mohl ještě chvilku šetřit -dá se sice lítat i ted v zimě ale stjně je ted venku dost nevlídno - a až by jsi si našetříl tak vem T450PRO nic lepšího v téhle velikosti asi neseženeš (a v téhle ceně) ale opravdu bych ti nejraději doporičil ten simulátor + DX6i (RC) ušetříš moc penízků a ty se hodí néé?
a DX6i se ti bude hodit i do budoucna k Vrťáskovi
1ondra9 píše:určitě se tu někdo objeví kdo ti bude radit (a dobře) simulátor - je to super věc věř mi![]()
ale zpět k výběru tvého stroje víš mám pocit že bys mohl ještě chvilku šetřit -dá se sice lítat i ted v zimě ale stjně je ted venku dost nevlídno - a až by jsi si našetříl tak vem T450PRO nic lepšího v téhle velikosti asi neseženeš (a v téhle ceně) ale opravdu bych ti nejraději doporičil ten simulátor + DX6i (RC) ušetříš moc penízků a ty se hodí néé?
a DX6i se ti bude hodit i do budoucna k Vrťáskovi
Covece,ty si evidentne nechces nechat poraditblaster_blaster píše:Mikelo píše:Stále dokola si vybíraš prokazatelné sračky.
Když vrtulník někde očadíš, tak se ti odvděčí tím, že bude blbnout a po všech upgradech tě vyjde dráže než ten, co jsi v prvním nástřelu ihned vyloučil jen proto že byl o 2.000,- dražší. .
Prave to je ono, je toho takovy hafo, ze to ctu uz druhy den a stejne nejsem moudry a presvedceny o jednom konkretnim typu. Nekomu se libi to a druhemu ono. Kterou 450ku myslis, kterou jsem vyradil?? Budu uz rad za jakykoliv typ na neco dobreho .. diky moc
blaster_blaster píše: No, na simulatoru jsem si taky parkrat zalital (tatik ma uz nejaky cas nejakeho Doupina a simulator k tomu dostal gratis) ale ted me to nejak nalakalopo vanocich tak jsem chtel neco vybrat.. opravdu jsou vsechny 3 co jsem uvedl nahore takovy shity? Z toho co jsem zatim dostal za tipy (kdyz pominu toho drahyho T-rexe450) tak vysel Blade mSR a ten se urcite trochu prolitne i doma nebo ne??
1ondra9 píše:
PS: jak jsi psal že T450PRO je drahej - Tak mi věř že neni ale to poznáš sám a časem.......
blaster_blaster píše:Zdravim vsechny,
uvazuji o koupi vrtulniku v cenove hladine do 5tis Kč a dle dostupnych informaci na ruznych forech jsem si vybral tyto 3 stroje:
http://www.rcking.eu/walkera-lama400-la ... 24ghz.html
http://www.rcking.eu/walkera-cb180d/403 ... 24ghz.html
http://www.rcking.eu/scorpio-121/4046-s ... z-rtf.html
Nejak si ale z techto stroju nemuzu vybrat .. Neco nalitano mam, lital jsem zatim s koaxialy a zadny extra letec nejsem, ale chtel bych neco vic profi, na letani spise venku. Rad bych neco, co trochu vydrzi, bude stabilni i venku a neomrzi me to po mesici letani .. Moc predem dekuji za zkusenosti a typy ...
blaster_blaster píše:Jasne, ale oproti investici 4,5tis se vsim vsudy za (asi socialni) koaxial se mi zda pro zacatek lepsi nez hned vyplajznout nejakych 14tis za neco profi (T-Rex450), co bych nakonec stejne rozsekal. Treba se do toho postupne dostanu
petrpetr píše:blaster_blaster píše:Jasne, ale oproti investici 4,5tis se vsim vsudy za (asi socialni) koaxial se mi zda pro zacatek lepsi nez hned vyplajznout nejakych 14tis za neco profi (T-Rex450), co bych nakonec stejne rozsekal. Treba se do toho postupne dostanu
Jestli to myslíš s heli vážně a nebereš to pouze jako povyražení na pár týdnů, potom to zahodit a zase něco jiného tak on tě ten Rex v konečném důsledku vyjde levněji než onen "socialní koaxiál" za 4500.
Všichni co ti tady píšou svoje rady, mají tuto etapu vývoje za sebou.
Taky jsem nechtěl slyšet rady zkušenějších a myslel jsem si, že mě jenom tak lakují. Dnes, když se podívám zpět tak bych nejraději šel za roh a dal si tam pořádnou facku. Měl jsem tenkrát dát ty peníze na charitu místo za "socialní koaxiál". Alespoň bych dnes měl lepší pocit.