V-bar bezpádla t-rex250,450,500,600,700
Rici píše:to Drop: Myslím, že právě naopak - bezpádla se rozšiřují a budou rozšiřovat velice rychle a není to budoucnost ale současnost. S tou cenou to taky není tak zlé (od ceny musíš odečíst cenu gyra, protože to již potřebovat nebudeš). Navíc Align má přijít s velice zajímavou cenou, takže není co řešit.
Nebudem si nic namlouvat, ale aligin občas umí některé věci dost sk...it
Rici: Další z věcí je, když to v tento okamžik předěláš(nemyslím stávající hlavu, ale nový set od Alignu) na bezpádlovku a sekneš s tim o zem, kde seženeš v dohledené době díly?Nemluvim o půl roce dopředu, ale ve dnech.Flybarless Systemrozhodně ano, ale v čase, kdy budou díly na rotor k zakoupení ihned, nebo do pár dní.Přeci chceme létat, nebo na něco měsíc čekat? Já tedy ne...a asi nejsem sám
Naposledy upravil(a) Drop dne stř 13.01.2010 21:16, celkem upraveno 1 x.
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Troll píše:No a co Ty, Drope, už jsi s nějakým bezpádlem lítal ? Nebo nějaký systém vlastníš ?
Zatim se o něm snažím široce informocat, navíc mam na klasickou hlavu, pádel, drátů,plnou krabici.Zvažoval jsem hodně bezpádlovku Protose, ale Trex to vyhrál(Trex mam s pádly).
Tvá otázka zněla:
-už jsi s nějakým bezpádlem lítal ? = nelétal-bohužel
-Nebo nějaký systém vlastníš ? = nevlastním a zatím o tom neuvažuji
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Nejsem hrdým majitelem, ale prostě majitelem. Mám jí v T-Rexu 450pro a dokonce i v malém Gaui 200 a nepřipadám si jako borec, který má něco speciálního. Prostě jsou k dispozici tak je využívám, protože heli lítá lépe nebo řekněme není záludná. S dílama není problém, protože tam skoro žádné speciální nejsou (a ty co tam jsou je opravdu těžké poškodit), takže ani není co zničit. Mám upravenou originální hlavu. Možno vidět zde http://rrici.rajce.idnes.cz/heli_album/#P7270091.JPG .
Troll píše:Škoda že jsi tak zdaleka, něco bych Ti půjčil . Ono až to člověk zkusí, vidí to trochu jinak. Ty jsi prozatím silně protibezpádlově zaujat. Třeba by Ti to změnilo úhel pohledu na nějaký trochu méně předpojatý. Jestli budeš mít možnost svést se nějakou bezpadlovkou, určitě to zkus.![]()
Diky za nabídku
PS:Ještě jednou díky za nabídku, moc často se to nestává, že je někdo tak ochotný jako ty
Čau,Drop.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Cena elektroniky klesá exponenciálně s počtem prodaných kusů. Není tak daleko doba, kdy mobilní telefon stál sto litrů, vážil tři kila a vydržel na jedno nabití čtyři hodiny. Životnost respektive odolnost proti opotřebení je řádově vyšší než u mechanických komponentů. Možnosti oproti mechanickému řešení stabilizace jsou mnohořádově vyšší. Myslím, že za dva tři roky bude vzácnost vidět pádla na RC vrťasu.
OK2WY
-
Kraliczech
Rici píše:Nejsem hrdým majitelem, ale prostě majitelem. Mám jí v T-Rexu 450pro a dokonce i v malém Gaui 200 a nepřipadám si jako borec, který má něco speciálního. Prostě jsou k dispozici tak je využívám, protože heli lítá lépe nebo řekněme není záludná. S dílama není problém, protože tam skoro žádné speciální nejsou (a ty co tam jsou je opravdu těžké poškodit), takže ani není co zničit. Mám upravenou originální hlavu. Možno vidět zde http://rrici.rajce.idnes.cz/heli_album/#P7270091.JPG .
Obě jsem viděl lítat, pokaždý si říkám, co tam tomu Riccimu chybí.... aha pádla
Ale musím říci, že hlavně Gauíčku to tak sluší a navíc mrňous lítá opravdu dooobře. Přijde mi i zvukový projev jiný, ale to může být jen můj dojem.
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Protože to je moderno a každý se do toho žene, jsem zvědav, jak masová záležitost to bude
Vzhledem k tomu, že se do všeho s..e neuvěřitelně elektroniky, tak za chvilku už ten vrťas nebudeš ani ovládat.Tak jako u aut dnešní doby, řadí ti automat a sedíš a čumíš
Bezpádlo má budoucnost. Ať se ti to líbí nebo ne. Z mnoha důvodů.
Proč lítáme s gyry. Taky řídí za nás. Dokonce gyro bez HL modu už dneska málokdo použije. Proč používáme počítačová radia, když to není nutné.
Ve své podstatě tyto vymoženosti umožnily to, že se RC heliny mohly docela dost rozšířit. A daleko víc lidí je schopno je uřídit.
Vem si takového Helixe, čtyřkanálovou Demolu a zkus si jen zaviset. Pak mi řekni jestli ta elektronika je opravdu tak na h......
Vzpomeň si před dvěma, třemi roky. Těch nekonečných dizkuzí na téma 2,4GHz. Těch názorů jak to nemůže fungovat. A dneska?
Měl jsem v roce 1990 mechanické gyro od Futaby. To byl výstřelek techniky......
Proč lítáme s gyry. Taky řídí za nás. Dokonce gyro bez HL modu už dneska málokdo použije. Proč používáme počítačová radia, když to není nutné.
Ve své podstatě tyto vymoženosti umožnily to, že se RC heliny mohly docela dost rozšířit. A daleko víc lidí je schopno je uřídit.
Vem si takového Helixe, čtyřkanálovou Demolu a zkus si jen zaviset. Pak mi řekni jestli ta elektronika je opravdu tak na h......
Vzpomeň si před dvěma, třemi roky. Těch nekonečných dizkuzí na téma 2,4GHz. Těch názorů jak to nemůže fungovat. A dneska?
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pkotatko píše:Protože to je moderno a každý se do toho žene, jsem zvědav, jak masová záležitost to budeVzhledem k tomu, že se do všeho s..e neuvěřitelně elektroniky, tak za chvilku už ten vrťas nebudeš ani ovládat.Tak jako u aut dnešní doby, řadí ti automat a sedíš a čumíš
To máš naprostou pravdu, člověk se nad něčím pozastavuje, a o rok později si bez toho nedokáže představit život.Hodně dlouho se řešil systém s 2.4GHz, dnes to je naprostý standard, osobně bych jiné rádio než 2.4GHz nechtěl, stejně tak ani radio bez počítače,grafů a křivek.Popravdě řečeno vzhled bezpádlového systému je o dost lepší a jak tu píšete i méně zranitelný, hlučnost Protose vs Trex 500(pádla)je také o dost tišší.
- Kenny McCormick
http://flying-hobby.com/catalog/index.php?cPath=232_233
Uz sa to objavilo v predaji, zatial 600 a 700 velkost, ale uz je to aj vypredane...
Uz sa to objavilo v predaji, zatial 600 a 700 velkost, ale uz je to aj vypredane...