Posta z honkongu z HC
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, je tu jěště někdo komu balík z onoho 18.12. jěště nedorazil? Asi mám smůlu ale poiřád to nemám, pošta o tom nic neví. Takže jěště zejtra zkusim zavolat na tu poštu 120. Máte někdo přímej kontakt na člověka který to tam řeší? Díky
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
petr_P píše:mi stále chybí zásilka, která měla opustit Honkong 23.12.
Tak to jsme na tom podobně. Právě jsem zkoušel obvolávat poštu 120, celní sklad, ale nikde o mojí zásilce nic nevěděj. Jsem z toho docela už rozčarovanej. Nechápu jakto že ostatním z 18.12. balíky dorazily a mě ne. Začínám to tedy řešit s HC. Teda moje AJ není slavná, ale mail s číslem objednávky a stím že balík pořád postrádám jsem nějak sesmolil. Máte někdo zkušenost s tím že balík vůbec nedorazil a museli jste to řešit právě přes HC? Byl by někdo ochotný mi s tím kdyžtak pomoct? Díky
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Jak to děláme
selinak píše:Jak to je se všema poplatkama??
...nechce se mi platit 400 poštovný a 400,- převod peněz (western union nebo normalne)...
jak to děláte vy??
- Poštovné - pokud to jde, tak Registred AirMail - levný, odpovídá doporučené poště.
- Platba kartou přes PayPal (žádné poplatky za převod peněz). Pokud se bojíš o bezpečnost, stačí na to mít dedikovaný účet a kartu, na účet převedeš vždy jen množstí peněz pro danou platbu. Některé banky na to nabízejí přímo elektronické karty, u mBank na to můžeš vyhradit třeba jeden Emax účet s kartou (za vydání jednorázově 100Kč, vedení karty, transakce i obnova v dalších letech zdarma). Převod mezi účty v bance je okamžitý - nakoupím, převedu příslušný obnos na Emax s kartou, zaplatím, hotovo.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
gamer007 píše:hezo píše:27.12.2009 Objednané, 13.01.2010 doma ...
A to chceš nasrat? už jsem z toho docela hotovej, byl to balík za cca. 180usd, navíc né pro mě a nerad bych o to přišel...
Já si objednával 17.12.2009 a stále nic každý den telefonuju na poštu a nic
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
petr_P píše:já objednával 13.12. a 15.12. to poslali, stopa končí 23.12. kdy to prý opustilo Honkong.... čert ví co se děje, dám tomu tak ještě týden a zahájím E-mailové pátrání v EHIBORU a Hongkong post
Jestli to budeš takhle rozjíždět a jsi zběhlí v AJ tak bych ti byl vděčný za spolupráci.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....