JETI model nebo MGM Comp Pro

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie

Jeti nebo MGM

Jeti
5
56%
MGM
4
44%
Ostatní tuzemské značky
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 9

Zpráva
Autor
Ruda94

JETI model nebo MGM Comp Pro

#1 Příspěvek od Ruda94 »

Chci se zeptat které stěchto tuzemských značek výce důvěřujete a která má podle vás lepší výrobky -kvali/cena -nebo jinou českou firmu.Od obou firem mám výrobky.Zajímal by mě váš názor na jejich Regulátory a hlavně na nabíječe.Hlavně se zajímám o řadu modulu Duplex 2,4 GHz od Jeti-nejsou moc drahé a nebo vyší cena má své opdstatnění.

http://www.jetimodel.cz/

http://mgm-compro.cz/index.php?tid=hi-e ... pro-modely
Naposledy upravil(a) Ruda94 dne pát 15.01.2010 19:13, celkem upraveno 2 x.
kofejn
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od kofejn »

Regulátory preferuju od MGM, ten jeden jeťáckej mě o kvalitě nepřesvědčil :roll: . Naproti tomu s přijímačema jsem spokojený. K nabíječkám se nevyjadřuju, osobní zkušenost nemám.
PS: Regulátory mám do 25A.
Malé elektolety, zatím do 1kg
Update: elektrolety do 1.5kg
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od vitousek »

JETI dělá i nabíječky ?
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
kofejn
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od kofejn »

Jetichar. Teda určitě je dělali.
Malé elektolety, zatím do 1kg
Update: elektrolety do 1.5kg
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Nakadah »

JETI regly sem mel jenom SS - 012 a 020ku. Oba slapaly naprosto pohodove. S novymi Jeti regulatory zkusenost nemam, za ty lidove ceny vazne ne ( spin66 za 3600,-). To uz si muzu koupit nejaky dobry CC.

Nabijecky Jetichar jsou perfektni - jednoduche, spolehlive a delaji co delat maji: nabijeji. Vzpominam na ty casy, kdy jenom blikaly tri LEDky a me nic netrapilo :D

S MGM nemam zkusenost absolutne zadnou. Nak
corsair
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od corsair »

to bude mazac, měl si dát hlasování, já hlasuji JETI-velký důvod servis, i když dnes už i za menší peníz, MGM mi přepolovaný regl za pár stovek nevymění a kamarádi mají i celkem otřesné zkušenosti s jejich servisem.
Takže JETIJETIJETI :D
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Nakadah »

corsair> ano co se tyce servisu tak jednoznacne JETI :wink: Nak
Fox
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fox »

přijímače JEti REX 5 jsou celkem slušné jsem s nima spokojený
Spiňáky jsou taková srdeční záležitost. Napráskají ti kde co.
pehlo

#9 Příspěvek od pehlo »

Moje zkušenosti:
- regulátory - MGM jsou spolehlivější (2 problémy s JETI, 0 MGM)
- nabíječky/balancery - MGM naprostá spokojenost, JETI neznám
- servis - spokojenost, dotazy, rady a doporučení poskytují obratem
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Speedy »

Regly mám od obou po více kusech - bez jakéhokoli problému, vlastnosti reglů MGM mi vyhovují víc. Od Jetiho mám i 4ks přijímačů, za ty roky mi odešel jeden (dlouho po záruce). Servis u Jetiho funguje bezvadně.
wisky

#11 Příspěvek od wisky »

Já se taky přidávám na stranu JETI, mám v provozu několik příjmačů od původních REX 4 (tlučeno v kombatu) Rex 5 až po nověší verze MPD, nikdy jsem nezaznamenal problém, regulátory mám od obou výrobců ale servis u Jeti je nepřekonatelný, dovezl jsem historický JES 35, po ráně z něj vypadlo pár součástek, přišel jsem se zeptat zda by to šlo opravit, pan Raška se na to koukl a se slovy "ty Juro my jsme někdy neco takového vyráběli??" já ho nemám ve sbírce rozkuchl bužírku a umístil ho na velkou nástěnku s výrobky Jeťáků .Ja jsem dostal nový JES 350 grátis. Jen dodám že regulátor měl už něco nalítáno a rozhodně nebyl v záruce a byl skoro na "šrot"
jio

#12 Příspěvek od jio »

Řekl bych, že tady platí, co člověk to názor.

JeTi si trošku kazí jméno tím, že dává na trh "syrové" výrobky (Spiny, Duplex). Jsou sice někdy o generaci dál než ostatní, ale občas se vyskytne nějaká ta bota. Když jsem se v dobrém rozmaru ptal Tinky na to, proč mění spálené nebo problematické regulátory a přijímače kus za kus, tak jsem se dozvěděl, že to mám zaplaceno v ceně a že se tím JeTi liší třeba od číny nebo jiných výrobců.

MGM funguje také, není ale tak "vstřícný" ke spáleným regulátorům jak JeTi.

Osobně mám asi 2 malé DC regulátory MGM a asi 10 ks různých od JeTi. Přijímače z velké části také od JeTi.
j.e.n.i.k.82

#13 Příspěvek od j.e.n.i.k.82 »

Ja mam regl MGM. Servis funguje dobre, pan Dvorsky je velmi ochotny.. S Jeti zkusenost nemam, ale nebal bych se ani jedne znacky.
pepin

#14 Příspěvek od pepin »

Také používám výrobky -regly jak od Jeti,tak od MGM,jeti určitě ochotněji a rychleji řeší opravy navíc je ochotna přimhouřit oko,i pokud se jedná o závadu zpusobenou zákazníkem.U MGM narazíte-oprava ano,ale placená.Zásadní rozdíl u reglu MGM-je okamžité vypnutí motoru při vyšším odběru reglu nežli je určeno.pokud někdo nevlastní měřící kontrolní přístroje tak tato ochrana spolehlivěji ochrání ostatní komponenty-motor baterky.Možná se pletu,ale myslím že regly MGM mají výkonější Bec v základním ekonomickém provedení- easy.
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Avenger »

Já sice nejsem primárně elektroletecký vyznavač, ale mám na porovnání tyto regulátory v kombinaci s motory:
JETI SPIN 44 + AXI 2217/16 GOLD LINE
JETI JES 030 plus + SPEED 400
MGM TMM-4016-3ph + MEGA ACn 16/15/3 COMBAT

Subjektivní dojem je takový, že SPIN 44 si lépe poradil s oběžkou AXI než ten TMM-4016-3ph (nepodařilo se mi to rozumě vyladit), ale v uvedených sestavách mi to fachá naprosto bezproblémově. Navíc ten TMM-4016-3ph už není aktuální produkce MGM a jejich nové regly lze upgradovat přes inet.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“