Chtěl jsem ti napsat porovnání Kestrela s H.B.K.2. když jsem to nadatloval tak jsem si uvědomil že King2 je něco jiného než H.B.2. a smázl to.MachiSSS píše:Zdravim vas kluci, jsem tu nový a chci se vás zeptat, který z mou dvych vyvolených mašinek mi poradíte. Bude to můj první jednorotorák a zálusk si dělám na Kestrel 500SX nebo na Honey Bee 2. Lítání upřednostňuji venku. Nemohu se rozhodnout, mohli by jste mi to rozhodování prosím ulehčit?:-) Díky.
H.B.(2 ? ) měl Mikelo jestli si dobře pamatuju a ví o něm opravdu dost.Zkus mu napsat třeba S.Z. a věřím že Ti o něm něco napíše.Stejně tak Ti je schopen napsat jestli a proč ho případně koupit a nebo ne.Ostatně na to téma je toho tady dost.
Kestrel je ododychovka pro nenáročné létání,nic víc a nic miň.Má své hranice kterých relativně rychle dosáhneš a pak dál už nic nevede.
Pokud je to co Ti stačí a z těch dvou tebou navrhnutých by jsi se rozhodl pro Kestrela tak bych Ti stejně jako JM radil spíš FreeSpirita.Kestrel má kapotáž ocasu samonosnou a při hávárce velmi náchylnou na zničení.Já to třeba vyřešil uhlíkovou trubičkou vlepenou dovnitř ale ne každému se chce něco ,,tunit ". Celkově bude F.S. o trochu odolnější.