Profil depron
Profil depron
Kluci jak děláte profil zahnutý desky z depronu tak aby držel tvar? Nemám s tím zkušenost. Dík!
-
Honelix
- Kontaktovat uživatele:
Nalepit zespodu zebro, nebo proste rucne naohybat... zkousel jsem ti i pri rucnim ohybani nahrivat fenem, ale nezdalo se mi, ze by to pomahalo. Snad jen kdyz lepis uhuporem, tak na nej tim fenem nefoukej, zacina to ten depron zrat... Myslim tim nezaschly uhupor
Hitec Eclipse 7 + ASSANMoje modely: http://www.rcalbum.com/index.php?sum=453&amod
Honelix píše:Nalepit zespodu zebro, nebo proste rucne naohybat... zkousel jsem ti i pri rucnim ohybani nahrivat fenem, ale nezdalo se mi, ze by to pomahalo. Snad jen kdyz lepis uhuporem, tak na nej tim fenem nefoukej, zacina to ten depron zrat... Myslim tim nezaschly uhupor
Jo, díky..... Toho žebra bych se chtěl vyvarovat. Je to ero na 5g motor a jeden článek. Měl jsem stavebnici od Potenskeho a tam ty křídla měly tvar, tak snad to nějak musí jít...
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Nemusis tam tech zeber davat 10, stacej na kazdou pulku kridla 2 - jedno ke korenu a druhy tak do 2/3 - 3/4, bliz ke konci. Jde jen ciste o to, aby ten ohnuty depron drzel zhruba stejny tvar.
Ty "tovarne" delany modely maji kridlo vetsinou lisovany za tepla, tam to bude drzet samo o sobe lip.
Ty "tovarne" delany modely maji kridlo vetsinou lisovany za tepla, tam to bude drzet samo o sobe lip.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Abu píše:Nemusis tam tech zeber davat 10, stacej na kazdou pulku kridla 2 - jedno ke korenu a druhy tak do 2/3 - 3/4, bliz ke konci. Jde jen ciste o to, aby ten ohnuty depron drzel zhruba stejny tvar.
OK. U toho kořene to pomůže. Je to "na tupo" k trupu. Díky....