HK 500 GT
gyro
nemáte někdo zkušenosti s tímto gyrem? Podle reakcí lidí to vypadá dobře a za ty prachy...
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... Lock_Gyro_
Re: gyro
ripper píše:nemáte někdo zkušenosti s tímto gyrem? Podle reakcí lidí to vypadá dobře a za ty prachy...
par dni pred tim nez se toto gyro objevilo na strankach jsem zakoupil toto gyro http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20020 myslim ze to je identicke gyro jen jina krabicka.....
Zkusenosti - neuveritna spokojenost drzi skvěle,tipuju ze to z HK na tom bude uplne stejne
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
Re: gyro
emf píše:ripper píše:nemáte někdo zkušenosti s tímto gyrem? Podle reakcí lidí to vypadá dobře a za ty prachy...
par dni pred tim nez se toto gyro objevilo na strankach jsem zakoupil toto gyro http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20020 myslim ze to je identicke gyro jen jina krabicka.....
Zkusenosti - neuveritna spokojenost drzi skvěle,tipuju ze to z HK na tom bude uplne stejne)
Já jsem ho kupoval z hobbycity hned jak ho uvedli. Nejenom fotka, ale i gyro co jsem dostal je naprosto to stejné jako to z dealextreme. Až cca po týdnu si nechali natisknout svoji samolepku a i obrázek předělali. Fachčí do dobře, ocas drží jak přibitej
Proudové odběry
Ahoj,
měřil jste někdo jaké tam jsou odběry? Řeším, jestli stačí baterka 6S 2650 20C - čili odběr kolem 53A, nebo radši 3000 mAh 30C (90A). Je tam docela výrazný rozdíl v ceně.
Ze začátku s tím budu rozhodně jenom poletovat, takže si myslím, že 20C by mělo stačit.
Díky
L.
měřil jste někdo jaké tam jsou odběry? Řeším, jestli stačí baterka 6S 2650 20C - čili odběr kolem 53A, nebo radši 3000 mAh 30C (90A). Je tam docela výrazný rozdíl v ceně.
Ze začátku s tím budu rozhodně jenom poletovat, takže si myslím, že 20C by mělo stačit.
Díky
L.
Re: Proudové odběry
ripper píše:Ahoj,
Díky
L.
Záleží na tom s jakým motorem (kv) a pastorkem to budes chtit provozovat - a od toho se odvíjejících otáčkách hlavního rotoru
ale pokud s tim nebudes provozovat nejakou 3D s silenyma otackama, tak 20C staci... (vem si, ze trvale 20C je totalni vybiti akumulatoru za 3 minuty...)
Stuclik píše:ripper píše:Ahoj,
Díky
L.
Záleží na tom s jakým motorem (kv) a pastorkem to budes chtit provozovat - a od toho se odvíjejících otáčkách hlavního rotoru
ale pokud s tim nebudes provozovat nejakou 3D s silenyma otackama, tak 20C staci... (vem si, ze trvale 20C je totalni vybiti akumulatoru za 3 minuty...)
Jo to máš pravdu...
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem konecne objednal jinej regl a to Turnigy ez85A, ma 4A bec. Tak jsem zvedavej jak to s nim pojede. Ted dotaz, mel jsem regl SS heli 70A z HC, pripojoval jsem ho standartne bat-regl a regl-rx, ale nejak mi to ten prijimic porouchalo, funguje ale uz neblika pri zapnuti (ar6100), regl jsem poslal na reklamaci, ale prej je v poradku. Co jsem mohl udelat spatne? Nemel jsem pouzit nejakej bec? U toho reglu ale pisou ze bec ma. Nejak to nechapu...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
ripper píše:Ahoj,
Díky
L.
Zdar, já jsem naměřil při visu cca 15A a při zabrání za kolektiv 35-38A
Motor 1600kv černý z HC, regl Turnigy Plush 80A, baterie 2X3S2200 zippy 20C, měřeno na Eagle tree.
Jo a 13Z pastorek
eco píše:ripper píše:Ahoj,
Díky
L.
Motor 1600kv černý z HC, regl Turnigy Plush 80A, baterie 2X3S2200 zippy 20C, měřeno na Eagle tree.
Jo a 13Z pastorek
Jak dlouho ti to vydrží na ty 2200 baterky?
ripper píše:eco píše:ripper píše:Ahoj,
Díky
L.
Jo a 13Z pastorek
Jak dlouho ti to vydrží na ty 2200 baterky?
Na doraz jsem to nezkoušel, mám nastaveno na 4,5minut a pak dobíjím cca 1800-1900mAh.
Chystám se na nové baterky. Zase Zippy kolem 2400-2600mAh.
Ty 2200 jsem použil z 450ky a jsou trochu lehčí než bych potřeboval-musí být co nejvíc ve předu kvůli dovážení.
Za tu cenu ty baterky jsou dobré, podle mne nemá cenu kupovat značkové.
- Bizon
- Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
A co vzít tyhle? Ty mi příjdou do 500 fakt v pohodě: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=9262
hoj chi se zeptat, mam verzi HK500 obycejnou, tedy umelou! ale po prvni malinky nehode, ohla hlavni hridel, tot vse! pri objednavani osicek, sem obednal kovovej unasec listu a kovovej kamen hlavy! hlava je teda uplne v poradku! zadne vibrace nic! ale ohla se mi i zadni hridelka ve vrtulce ta je tez vymnenena! jenze tady je ten pruser!mam kovovej unasec zadni vrtulky! kdyz tam nedam vrtulky tak je to naprosto cela bez vibraci! jen je tam dam, zkousel sem dva pary! a ty vibrace sou pak po pridani vrtulkovych listu hrozne, zadni trubka vibruje jak prase!:)
poradite nekdo?:) diky moc, martas
poradite nekdo?:) diky moc, martas
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, vim ze uz se to tu probiralo, ale zeptam se znovu. Nemate, nebo neokopirujete nekdo seznam sroubku ktere nakoupit na vymenu? Hlavne v hlave, je tam nekolik druhu. Nebo nejsou nahodou v nabidce alignu sady nahradnich sroubku? A pak co jeste vymenit za original, jako treba hridele atd. Myslim ze kdyz se povymenuji nektere veci, muze to bezpecne litat...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C