V-bar bezpádla t-rex250,450,500,600,700
Robass píše:tak dnes jsem na to četl recenze,a Alan S. napsal že V-Bar to není,jiní že na V-Bar to nemá,něco to má do sebe,cena,jednoduchost apod.
Jednoduchost, cena ano, jde jen o to, zda-li chceš dělat kompromisy, které za trochu příplatku nemusíš dělat.Je to každého věc a každý ať nakláda dle své úvahy, to co si tu psal, mi bylo také zděleno, nejsi první a ani poslední, kdo to vyslovyl na V-Bar to nemá
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Drop píše:Robass píše:tak dnes jsem na to četl recenze,a Alan S. napsal že V-Bar to není,jiní že na V-Bar to nemá,něco to má do sebe,cena,jednoduchost apod.
Jednoduchost, cena ano, jde jen o to, zda-li chceš dělat kompromisy, které za trochu příplatku nemusíš dělat.Je to každého věc a každý ať nakláda dle své úvahy, to co si tu psal, mi bylo také zděleno, nejsi první a ani poslední, kdo to vyslovyl na V-Bar to nemá
Nesoudil bych až tak. Nehájím Align. To rozhodně ne. Elektronika od nich je velmi diskutabilní kvality. Třeba regulátory jsou povětšinou mizerné. Pravdou ale je, že třeba zrovna gyro se jim fakt docela povedlo. Určitě to nevyrábí sami a nechávají si to dělat. Předpokládám, že bude stejný výrobce jako u gyra. Mohlo by to fungovat. A pokud to bude fungovat pro "normální" lítání", tak si cestu pro svoji jednoduchost nastavení určitě mezi hodně lidí najde. Kdo z nás pozná že to trochu nedrží v piroflipech? Já tedy rozhodně ne.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pkotatko píše:Kenny McCormick píše:http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=232_233&products_id=5807
Momentalne skladom na velkost 500
Tak mi zas napiste ze nieje...................................... a nebolo a podobne blbosti.
No nevím, vidím tam BACKORDER
Na flying-hobby skutečně momentálně nejsou, ale třeba tady http://www.infinity-hobby.com/main/inde ... th=152_207 ano, ale za doporučovanou cenu Alignu a tím pádem mi to už tak laciné nepřipadá, zvláště když pripočtu DPH od celníků.
Robass píše:tak dnes jsem na to četl recenze,a Alan S. napsal že V-Bar to není,jiní že na V-Bar to nemá,něco to má do sebe,cena,jednoduchost apod.
Alan S. se mýlí. V-Bar to určitě je. V-Bar je obecná zkratka pro "virtual flybar " a to jsou všechny ( elektronické) systémy které svojí funkcí dokáží mechanická padla nahradit. A jestli to má anebo nemá na Vstabi které si většina lidí vybavuje pod názvem V-Bar , to se uvidí. Levné už to je a pokud to bude slušně fungovat, určitě si to své příznivce najde.
Rici píše:Opravdu vám to příjde tak levné? Když kouknu na oficiální ceny Alignu, připočtu DPH tak myslím, že v našich obchodech bude cena naprosto stená jako u ostatních v-barů (tedy +-10.000,-Kč) jen ve 3G bude navíc hlava. Podle některých předobjednávek jsem tedy čekal cenu podstatně nižší.
Přidej si 1800,- za konzerzní set a máš i hlavu, za 12000,- včetně V-baru 4.0, včetně záruky, včetně nastavení a to vše bez čekání
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
- Kenny McCormick
pkotatko píše:Kenny McCormick píše:http://flying-hobby.com/catalog/product_info.php?cPath=232_233&products_id=5807
Momentalne skladom na velkost 500
Tak mi zas napiste ze nieje...................................... a nebolo a podobne blbosti.
No nevím, vidím tam BACKORDER
Jasne ze vidis. Len sa necuduj, mas 25 hod. meskanie...
Troll píše:Robass píše:tak dnes jsem na to četl recenze,a Alan S. napsal že V-Bar to není,jiní že na V-Bar to nemá,něco to má do sebe,cena,jednoduchost apod.
Alan S. se mýlí. V-Bar to určitě je. V-Bar je obecná zkratka pro "virtual flybar " a to jsou všechny ( elektronické) systémy které svojí funkcí dokáží mechanická padla nahradit. A jestli to má anebo nemá na Vstabi které si většina lidí vybavuje pod názvem V-Bar , to se uvidí. Levné už to je a pokud to bude slušně fungovat, určitě si to své příznivce najde.
jo V-Bar to je,spíše to vyznělo že na ten V-Stabi to nemá,neboli V-Stabi to prostě není,čemuž už po týdnu neustálého nočního prolézání různých forech po celý zeměkouli taky nevěřím,už jsem z toho docela daňek,asi půjdu něco crashnout abych měl co dělat a ne něco študovat
boZZda píše:Ono i ceny se trochu vylepšily. V ČR se dá sehnat V-Stabi 4.0 za 8.500,-, takže to taky není tak hrozný
Kašlete na DPH. Třeba budete mít štěstí a celník to prostě pustí. No a to se vyplatí, ne?
boZZda: To myslíš ale cenu bazarovou