P-51 Mustang Ultra Micro (Parkzone)

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Zpráva
Autor
cptFlyer
Kontaktovat uživatele:

P-51 Mustang Ultra Micro (Parkzone)

#1 Příspěvek od cptFlyer »

Zdravím, založil jsem tohle téma speciálně pro majitele tohodle "hřebečka" :lol: Můj má za sebou první 2 lety ale né za ideálního počasí ( hlavně ten vítr a kosa :? bude to chtít calm a trochu teplo pro dotrimování.

A hned na úvod jedno téma: baterie. Ty malý nic moc nevydrží. Našel jsem ale tyhle jednočlánky 240mAh http://www.mscomposit.com/akumulatory/s ... ml?lang=cz
Podle mě by tam měla jít, bude to chtít jenom trochu tu bater. šachtu rozšířit + předělat konektor. Tady jsem našel foto na RCgroups:

Obrázek

Má s tímto řešením někdo zkušenost u nás ? Protože tyhle baterky z HC vyjdou na nějakých 45,- kč i s poštovným a to už by pak bylo trochu delší polítání :lol:
http://www.youtube.com/user/rcmodelsvideo/
Kalamita

#2 Příspěvek od Kalamita »

Mám SU26, ale ten Mustafa se mi líbí víc. Akorát praská vrtule. Baterky z HC? Taky se mi nechce zrovna podporovat tu komunistickou pakáž. Takhle se krize nezbavíme a komouši nás nakonec slupnou jak malinu :D :D :D
pepin

#3 Příspěvek od pepin »

Kalamito nebran se,za komoušu byla celý den plná hospoda,jen jim tam ty prachy serte.jednou dorazej :lol:
cptFlyer
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cptFlyer »

Kalamito, a to jako myslíš, že tím, že tady koupíš baterku za 300,- která tam stojí 30,- zbavíš naši ekonimiku krize ? :D :D :D
Kalamita

#5 Příspěvek od Kalamita »

cptFlyer píše:Kalamito, a to jako myslíš, že tím, že tady koupíš baterku za 300,- která tam stojí 30,- zbavíš naši ekonimiku krize ? :D :D :D

:D :D :D Jo!!! :D Na to jsem čekal :D Koupim u ČESKÉHO OBCHODNÍKA..... Mám psát něco dál, nebo už to chápeš??? :D :D :D
Kalamita

#6 Příspěvek od Kalamita »

pepin píše:Kalamito nebran se,za komoušu byla celý den plná hospoda,jen jim tam ty prachy serte.jednou dorazej :lol:

Kdybych Tě neznal...... A víš proč? Protože nemuseli pokládat doma podlahu jako Ty. Kup lino v imitaci dřeva a přijeď na panáka. Doma to možná nepoznají :D :D :D
Igel
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Igel »

Vsetci nakupuju u cinanov. Aj obchodnici. Zaujimave je ze ceny vychadzaju tak o 100% vyssie. Preco asi? A to viem o com hovorim, predavam techniku dovazanu z Ciny. Pocty su jednoduche... kupim v Cine a pokial sa pokazi, proste zahodim a objednam nove, ak uz nemam. Domacich predajcov podporujem, ak potrebujem bezne veci ako vidlicky, panty, a stavebne materialy.
WW2
Kalamita

#8 Příspěvek od Kalamita »

Igel píše:Vsetci nakupuju u cinanov. Aj obchodnici. Zaujimave je ze ceny vychadzaju tak o 100% vyssie. Preco asi? A to viem o com hovorim, predavam techniku dovazanu z Ciny. Pocty su jednoduche... kupim v Cine a pokial sa pokazi, proste zahodim a objednam nove, ak uz nemam. Domacich predajcov podporujem, ak potrebujem bezne veci ako vidlicky, panty, a stavebne materialy.

:D :D :D :D božínku...... :D :D :D To je legrace. Ještě že si nenecháváš posílat cihly od komoušů.... :lol:
cptFlyer
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od cptFlyer »

Tak prcek dostal první "vylepšení" :lol: - submicroLED osvětlení ( váha jenom 1g ! )

http://www.youtube.com/watch?v=DIAjpDR9-q4
jurastan

Tak jeden Mustang v hangáru

#10 Příspěvek od jurastan »

Zdravím všechny.
Po dvou nádherných večerech s tímto prckem se tetelím blahem.
Lítá bezvadně. Kolega čuměl jako puk, myslel si, že je to aspoň metr.
Lítali jsme na Duremaxy 155mAh. Jsou o dost ostřejší než setová baterka
i Duremaxy 135mAh. Poskytnou cca 6 minut ostřejšího lítání.
Po dotrimování a dovážení čumáku je éro (za bezvětří) krásně stabilní i na zádech, relativně ochotně zvládne i nožák. Neuvěřitelně obratné a oproti Su-26 PZ i mnohem svižnější, ikdyž ne přemotorované. Jediná výtka je menší účinná plocha výškovky a nutnost mechanicky zvětšit
výchylky na křidélkách.
PsekTekk

#11 Příspěvek od PsekTekk »

Moje prvni letadlo a musim rici ze me hodne prekvapilo. Jen dily si objednavam jako letadlo z A Main Hobbies! Nehorazne drahe dily maji vsude u nas :cry:
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od František Koudelka »

Prosim o radu libi se mi tohle letadlo a nikdy jsem s letadlem neletel...jen vrtulnik...a to jeste nic moc...s letadly letam jen na simu...aerofly...je to vhodne na zacatek, vydrzi to neco...?jsou stejne bateri jako do blade msr..? melo by to byt tohle

http://www.modelshopleeds.co.uk/catalog ... ts_id=6476

pokud ctu dobre mel by to byt ctyrkanal..a koupil bych si jej bez ovladace a pouzil svuj...zatim nevim..Dx6i, Dx7.... :roll: rozhoduji se...
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
kovaco

Ultra-Micro RC P-51 Mustang

#13 Příspěvek od kovaco »

:roll: Ahoj kluci. Jde to osadit futabáckým2,4 přijímačem? Nic jsem zatím nenašel.
OK53
Kovboj

Re: Ultra-Micro RC P-51

#14 Příspěvek od Kovboj »

kovaco píše::roll: Ahoj kluci. Jde to osadit futabáckým2,4 přijímačem? Nic jsem zatím nenašel.
OK53

Ne, musíš mít Spektrum nebo setovku.
kovaco

mustang

#15 Příspěvek od kovaco »

:cry: Njn, to je zase v pr......, zase jsem ušetřil. :lol:
OK53
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“