hele chlapi když už tady probíráme ty systémy,skládám t rexe 500 a místo bezpádlovýho systému od Alignu (nacpu ho do 450) jsem se rozhodl pro V-Bar a na vrtulku jsem dal BLS 251 a nevím co bych měl dobrýho dát na cykliku místo těch 510,poradí někdo?
Robass píše:hele chlapi když už tady probíráme ty systémy,skládám t rexe 500 a místo bezpádlovýho systému od Alignu (nacpu ho do 450) jsem se rozhodl pro V-Bar a na vrtulku jsem dal BLS 251 a nevím co bych měl dobrýho dát na cykliku místo těch 510,poradí někdo?
Futaba 9650 digi,Futaba BLS 251, JR PROPO DS8900G,DS3500G servo,Savox SH-1357,
pkotatko píše:Ty Aligny nejsou špatné. Pokud chceš a finance nejsou limitovány tak BLS153. Ono v této velikosti zase takový výběr není.
jo určitě nejsou špatný,ale vypadalo by to blbě,na ocasu BLS,V-Bar, a na cyklice 510,ty schovám třeba na tu mojí 450,až to crashnu budu je místo těch 410 určitě potřebovat
To Robass: No 510 si schovávat do 450 není myslím moc dobrej nápad, budeš je tam asi místo těch 410 dost těžko cpát . Občas nevím jestli si děláš srandu nebo jsi trošku mimo.
Rici píše:To Robass: No 510 si schovávat do 450 není myslím moc dobrej nápad, budeš je tam asi místo těch 410 dost těžko cpát . Občas nevím jestli si děláš srandu nebo jsi trošku mimo.
občas jsem mimo,mraky modelů,elektroniky apod. taky mi pak došlo že je tam nedám, jsem vůl jak anděl
Robass píše:tak dnes jsem na to četl recenze,a Alan S. napsal že V-Bar to není,jiní že na V-Bar to nemá,něco to má do sebe,cena,jednoduchost apod.
Alan S. se mýlí. V-Bar to určitě je. V-Bar je obecná zkratka pro "virtual flybar " a to jsou všechny ( elektronické) systémy které svojí funkcí dokáží mechanická padla nahradit. A jestli to má anebo nemá na Vstabi které si většina lidí vybavuje pod názvem V-Bar , to se uvidí. Levné už to je a pokud to bude slušně fungovat, určitě si to své příznivce najde.
Tak koukám do manuálu a možná to je s v-Barem a V-Stabi malinko jinak. VBar stands for „Virtual Flybar.“ (In German we have called it "VStabi“ from Virtual Stablizer Bar). Takže mi to příjde, že VStabi je také obecná zkratka, ale v Německu. Je to v podstatě jedno, ale když už se tu řeší správný název, tak ať je jasno .
tak mám menší zádrhel,přišli mi ty serva BLS 251 jak na cykliku tak na ocas ale nikam nepasují,prostě jsou větší,mám to tedy propilovat ? tak a babo raď.
Ahoj všem... Přikládám odkaz na obchod : http://www.helipross.com/h45109.html . Obchod osobně používám již delší dobu a bez problému... cca do týdne to máte doma. Tak doufám, že Vám to pomůže. Ahoj Martinzpraglu
JETI DC-24 ... a nějaký vrtulníky... Align, GM, Henseleit, Mikado, OXY, SAB ... :-)
Nechal jsem se zlákat a objednal jsem sadu pro T-REX 500 za 319USD včetně náhradních listů. Cena se mi zdá docela přijatelná vzhledem k tomu, že tam jsou i listy. Uvidím, až to dorazí.
Už to má někdo namontované a má nějaké zkušenosti??
T-REX 250 BeastX T-REX 500 BeastX a T-REX 600N BeastX, Hitec Aurora a časem HexaCopter