Jaký vrtulník koupit?
Jaký vrtulník koupit?
Dobrý den, chtěl bych koupit nějaký vrtulník na venkovní lety. Vložím do něj 5000 Kč i s rc ovladačem. Je mi jasné že pak budou další náklady. Nejlépe jednorotor. Může být nákup se zahraničí a klidně i s bazaru. Hlavně at má v česku díly k dostání. Posílejte název, vaši jakobi malou recenzi a odkaz kde ho koupim. Děkuji všem kteří se ozvou a dají jakýkoliv typ.
Re: Jaký vrtulník koupit?
zuhla píše:Dobrý den, chtěl bych koupit nějaký vrtulník na venkovní lety. Vložím do něj 5000 Kč i s rc ovladačem. Je mi jasné že pak budou další náklady. Nejlépe jednorotor. Může být nákup se zahraničí a klidně i s bazaru. Hlavně at má v česku díly k dostání. Posílejte název, vaši jakobi malou recenzi a odkaz kde ho koupim. Děkuji všem kteří se ozvou a dají jakýkoliv typ.
jestli tech 5 tis. nechceš vyhodit, nejdříve došetři....
Neber to jako pohrdání, tvůj požadavek s plánovanou investicí 5000 Kč nejde prostě dohromady
Naposledy upravil(a) martys dne pon 25.01.2010 19:52, celkem upraveno 1 x.
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
Lukash píše:Drop píše:Lukash: nevím, proč by nemělo stačit na to první rozsekání levné HK z HC
Jak tak sleduji tvé příspěvky, tak mi příjdeš jako HK prodejce.....zkus taky doporučit něco jiného mimo HK
Jak tak sleduji, tak mi přijdeš jako Align prodejce. Zkus doporučit něco jiného...
O Alignu nebyla ani zmínka
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Lukash píše:Drop píše:Lukash: nevím, proč by nemělo stačit na to první rozsekání levné HK z HC
Jak tak sleduji tvé příspěvky, tak mi příjdeš jako HK prodejce.....zkus taky doporučit něco jiného mimo HK
Jak tak sleduji, tak mi přijdeš jako Align prodejce. Zkus doporučit něco jiného...
Tak jsem ti tam přeci jednoho od Alignu poslal
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL