MINI TITAN E325 ARF s mot. a regulátorem

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
1ondra9

#136 Příspěvek od 1ondra9 »

Mikelo píše:Řešíte kraviny. Být prodejcem tak bych vás poslal někam.
Je třeba přijet a podívat se na to živě a pak v letu. Popisované šaškárny jsou ztráta času.
Mimochodem ta plastová deska cykliky je problém naprosto marginální, zatímco vůbec neřešíte věci důležité.

Ano řešíme tu zbytečnosti ale v mém případu když jsem já kupoval jetinu bylo důležitý to dobře vidět na fotkách ..... jelikož prodávající byl skoro na druhém konci světa.... :) - sice i cesta a následná cena byla v poho ale nerad bych tam zbytečně jezdil..... a času mnoho tenkrát taky nebylo.....

Jen jsem se snažil pomoc....... pardon
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
kmarty

#137 Příspěvek od kmarty »

Priznavam ze netusim co muze byt u ojetiny dulezite a co mne napada (vule, pridreni, zkrouceni, praskliny nebo jiny opotrebeni) by se stejne z fotek poznat nedalo (coz ale nutne neznamena ze 1ondra9 nema treba i pravdu).

Osobne mi plastova cyklika nevadi (sam ji mam a zatim nemam potrebu ji menit), uprava vedeni tahla na smykatko je u MiniTitana stejne nakonec jen pro dobrej pocit majitele (u svyho jsem tahlo vlepil do uhlikovy trubicky, coz nakonec dokazalo ze originalni reseni zase tak spatny nebylo. Resp. ze vyztuzeni tahla neprineslo takovy zlepseni jak se zprvu zdalo).
Ale je fakt ze moje poletovani ma hodne daleko do litani nekoho kdo pouzije zeleny padla (mozna jejich efekt zvelicuju, fakt nevim. Ja s nimi nikdy neletel. Ale pry hodne zrychli odezvu).

No a co se tyce podfuku, priznam se ze mne nenapada proc bych to mel sakra delat. Mozna proto netusim jaky osuleniny mne mohou z fotek cekat.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
1ondra9

#138 Příspěvek od 1ondra9 »

kmarty píše:Priznavam ze netusim co muze byt u ojetiny dulezite a co mne napada (vule, pridreni, zkrouceni, praskliny nebo jiny opotrebeni) by se stejne z fotek poznat nedalo (coz ale nutne neznamena ze 1ondra9 nema treba i pravdu).

Osobne mi plastova cyklika nevadi (sam ji mam a zatim nemam potrebu ji menit), uprava vedeni tahla na smykatko je u MiniTitana stejne nakonec jen pro dobrej pocit majitele (u svyho jsem tahlo vlepil do uhlikovy trubicky, coz nakonec dokazalo ze originalni reseni zase tak spatny nebylo. Resp. ze vyztuzeni tahla neprineslo takovy zlepseni jak se zprvu zdalo).
Ale je fakt ze moje poletovani ma hodne daleko do litani nekoho kdo pouzije zeleny padla (mozna jejich efekt zvelicuju, fakt nevim. Ja s nimi nikdy neletel. Ale pry hodne zrychli odezvu).

No a co se tyce podfuku, priznam se ze mne nenapada proc bych to mel sakra delat. Mozna proto netusim jaky osuleniny mne mohou z fotek cekat.

V konečnym důsledku ojetiny o nic nejde všechno jde přece dobře vyměnit za nové díly ..... v tom s váma souhlasím ......ale ta původní investyce je pak taky trochu jinde...- a mimo to mi malinko uniká smysl koupě z druhé ruky .....?? kóór u začínajícího vrtuníkáře kerý tak dobře nepozná něco skrytého (průserová je elektronika) i když bylo předvedeno v letu a ono ,,to fungovalo" - posléze se něco vysere

bohužel modelařina a vrtulníky gongrétně lezou do peněz a u člověka kerej začíná od nuly je ta počáteční investice o to větší...,,bolestivější" ...(nevím jestli je to konkrétní případ dotyčného ....)

sám jsem nedávno začínal asi jako každý a dobře si pamatuju lidi co měli tendenci uvádět neúplné informace o svém prodáváném artiklu ve svých inzerátech...... (ale v žádném případě nechci - a nedovolil bych si tady na někoho ukazovat)
ale i přesto se dá vybrat... a velice dobře....

A zase řešíme hovadiny .... :lol: :lol: :lol:

AURORA 9
Mikelo

#139 Příspěvek od Mikelo »

Hlavně jde o to, že dneska je set Minitana (jen vložit přijímač) tak levný, že nestojí ani za ten čas na netu, hledat něco řádově o tisícovku levnějšího, aby pak jeden projel 500,- jen v benálu (bez amortizace kočáru). Když uvážím lidové ceny ND tak už vůbec není proč ztrácet čas.
Drobné praskliny, přidřená ložiska v páčkách, přetížený motor, x krát rozdělaná serva, hřející regl, načatý řemínek, apod. na fotce vidět nelze. A zrovna Minititan i v hodně ojetém stavu, lítá pořád ještě líp, než ruce začátečníka, pokud už něco není rovnou v poruše.
1ondra9

#140 Příspěvek od 1ondra9 »

Mikelo píše:Hlavně jde o to, že dneska je set Minitana (jen vložit přijímač) tak levný, že nestojí ani za ten čas na netu, hledat něco řádově o tisícovku levnějšího, aby pak jeden projel 500,- jen v benálu (bez amortizace kočáru). Když uvážím lidové ceny ND tak už vůbec není proč ztrácet čas.
Drobné praskliny, přidřená ložiska v páčkách, přetížený motor, x krát rozdělaná serva, hřející regl, načatý řemínek, apod. na fotce vidět nelze. A zrovna Minititan i v hodně ojetém stavu, lítá pořád ještě líp, než ruce začátečníka, pokud už něco není rovnou v poruše.

Ano to co jsi napsal bych podepsal......... jen bych doplnil že pro začátečníka je špatně odhalitelná v podstatě jakákoliv závada (snad vyjma toho když je něco někde prasklé nebo něco někde drhne.....)
ono se to nechá dočasně zamamskovat a prodat ..........boužel i tací jsou mezi námi..... :cry:

ale proč jsem psal to co jsem psal byl důvod toho že dotyčný byl rozhodnutý pro spolehlivý stroj z bazaru a především by si měl sebou vzít někoho kdo mu může poradit už jen tím že mu řekne ,,tohle nekupij" nebo naopak ,,po tom šáhni a to hodně rychle" .........
i kdyby mu měl za to koupit 0,7L Tuzemského... jako projev díků... :wink:

kdyby řešil koupi ,, jaký nový" tak tady nehážu okolo sebe takovýhle hovna :wink:

AURORA 9
jackson8800

#141 Příspěvek od jackson8800 »

Sr,že vytahuju starý téma,ale chci se zeptat jestli si někdo neobjednával nějaký věci na titana z číny..Nic moc sem nesehnal.. chtěl bych třeba Gyro,serva atd..má s tím někdo zkušenosti?Prodává se to tam vůbec?
MSH Protos> T-rex 550E PRO> LOGO 500> T-rex 450 pro DFC> ALIGN T-rex 550 PRO DFC
Amirus

Re: MINI TITAN E325 ARF s mot. a regulátorem

#142 Příspěvek od Amirus »

Zdravim, jsem uplnej novacek co se tyce RC modelu a chtel bych s tim zacit, nasel jsem tento mini titan e325 v2 a zda se mi solidni, jsem stale ale ve vyvoji batolete v ramci zkusenosti. :) To ze tento model je dobry na zacatek jsem zjistil, ale zajimaly by mne veci jako jak dlouho cca vydrzi baterie a jestli se tento rc model dodava rovnou i s vysilackou (ovladacem), a predem se omlouvam za moje stupidni otazky. :-))
hosa

Re: MINI TITAN E325 ARF s mot. a regulátorem

#143 Příspěvek od hosa »

Ahoj, jsem pořád ještě holub, ale než si koupíš helinu, tak Ti radím, dej si panáka, udělej si kafe a pěkně studuj vlákno po vláknu ( tj. příspěvky jako heli začátečník, vysílače, baterie atd.) a čerpej informace. Je to náročné, ale najdeš tu HODNĚ.
Když chceš něco rychle najít, tak vpravo nahoře pod reklamou je lupa Hledat, tak hledej.
Drž se, zdraví hosa :) .
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“