Heli HK-450 z HC II.

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
Kenny McCormick

#91 Příspěvek od Kenny McCormick »

martinre píše:Chtel bych se zeptat jaky mate prumerny cas letu na jedny baterky. Mam tam turnigy 2200 25C a motor T. Typhoon 450H 2218H, pastorek 11, a visi mi to tak max 6 minut. Je to normalni cas nebo by to melo byt vice? mne to prijde malo, ale nevim co nastavit jinak. A to jenom visim na miste. Diky

Ti to visi 6 min. a potom co? Spadne? Ako vies ze su "vybite" baterky? Na kolko su vybite?
Mam typhon 2215H, pastotok 11, baterku zippy flightmax 2200 20C, laminatove listy a zavesim to s tym na 9 min 15 sec., baterku vyštavim na 11,0V.

Po pristati zmeraj napetie v akumlatore, a budes vediet, ci este mozes lietat dlhsie, alebo staci... :idea:
Baterku vybijaj tak na 11,4V
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
baris

#92 Příspěvek od baris »

Tak co? Jak to vypadá s HK 450Pro? víte něco nového? nebo nám jen podstrčili verzi HK450 ver.V2 :(
Blade,CopterX 450+DX6i
dracekvo

#93 Příspěvek od dracekvo »

co je vlastně na ver.2 nového? Nalakovaná kabina?
toodoo

#94 Příspěvek od toodoo »

A2C
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od A2C »

No vyzerá to fajn, od tohto obchodníka som chcel vziať Honey Bee King 3 2,4GHz, avšak mi to nechcel poslať lebo som zo Slovenska a ževraj by ho pošta stále príliš veľa, takže nakoniec to skončilo refundom cez PayPal.
Turingy 9X - 2,4GHz (Corona)
Chytili ma coptery :)
Kenny McCormick

#96 Příspěvek od Kenny McCormick »

toodoo píše:Co si myslíte o tomhle? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... %26otn%3D2

Nenormalne postovne - 49 libier

Sam pise ze - To nie je Originálny Align T-REX 450, ale vysoko kvalitný klon. Všetky náhradné diely sú kompatibilné s Trex 450
Obe rotory ako z copterX, stabilizatory tiez, serva a gyro je na obr. ALIGN, kabinka tiez z rexa, hlavny ram z verzie SPORT. Vsadim boty, ze gyro a serva dojdu ine, mozno aj kabinka a hlavny ram tiez klasika dojde V2.
Vysielacka - skoda reci...
Od toho obchodnika by som nebral nic, laka nepravdivym vyobrazenim, minimalne tie serva a gyro tam nebudu... Pretoze maju vysiu hodnotu ako celkova cena.
martinre
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od martinre »

Kenny McCormick píše:
toodoo píše:Co si myslíte o tomhle? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... %26otn%3D2

Nenormalne postovne - 49 libier

Sam pise ze - To nie je Originálny Align T-REX 450, ale vysoko kvalitný klon. Všetky náhradné diely sú kompatibilné s Trex 450
Obe rotory ako z copterX, stabilizatory tiez, serva a gyro je na obr. ALIGN, kabinka tiez z rexa, hlavny ram z verzie SPORT. Vsadim boty, ze gyro a serva dojdu ine, mozno aj kabinka a hlavny ram tiez klasika dojde V2.
Vysielacka - skoda reci...
Od toho obchodnika by som nebral nic, laka nepravdivym vyobrazenim, minimalne tie serva a gyro tam nebudu... Pretoze maju vysiu hodnotu ako celkova cena.

To postovne je schvalne takhle vysoke, aby mohl dat nizsi cenu predmetu a tim padem platit ebay mensi poplatky. Ma to takhle vetsina prodejcu.
martinre
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od martinre »

Pri dnesnim litani se mi podarilo tak nestastne skrtnout vrtulkou o hromadu zmrzlyho snehu(spise ledu), ze se mi ulomila packa z drzaku vrtulky. Vrtulka je taky znicena ale tech mam dost nahradnich.

http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... art_#_F030

Nema doma prosim nekdo tento dil navic? Jestli nekomu treba nezbyl po vymene za kovovy. Rad bych ho koupil at nemusim cekat tri tydny nez to prijde z HC. Diky
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od AdamProg »

martinre píše:Pri dnesnim litani se mi podarilo tak nestastne skrtnout vrtulkou o hromadu zmrzlyho snehu(spise ledu), ze se mi ulomila packa z drzaku vrtulky. Vrtulka je taky znicena ale tech mam dost nahradnich.

http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... art_#_F030

Nema doma prosim nekdo tento dil navic? Jestli nekomu treba nezbyl po vymene za kovovy. Rad bych ho koupil at nemusim cekat tri tydny nez to prijde z HC. Diky

Myslim ze jeden stred s unaseci mam. Mel sem puvodne 2x plastove HK, jeden stred sem dal kamosovi na Wolfa a druhej asi jeste mam.
Kenny McCormick

#100 Příspěvek od Kenny McCormick »

ked uz kupujes, pridaj 1,20 a kup kovovy
http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... ade_(HK450)

Na tom sa ti to neulomi tak skoro, ale moze sa zohnut ten stredovy naboj, v mieste kde sa grip priskrutkovava. Na niektorych strankach sa da ten stred kupit samostatne.
toodoo

#101 Příspěvek od toodoo »

Takže když to shrnu, s http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... %26otn%3D2 nemáte nikdo zkušenosti a spíš nedoporučujete?
cosmoun

#102 Příspěvek od cosmoun »

Ahoj lidičky, jsem taky úplný začátečník a mám dotázek. Sice se tu už kolem listů něco řešilo, ale....koupil jsem laminátové listy,na spoluvyvážení bylo potřeba cca 2 cm pásky a jsou super vyvážené, jediné co však nevím jak porešit, že mají cca o 1 cm posunutý vůči sobě těžiště...a tak se ptám jestli to vadí a popřípadě co s tím ? Ještě taky dobře nechápu hl. a příčnou hřídel. Když hlavní je od rotoru k náhonu kde je ta příčná ? Asi to zní blbě, ale sem uplný amatér a heli jsem koupil složenou, sice to neí HKčko, ale nějaký další klon cca stejné kvality.

Díky
Georg9

#103 Příspěvek od Georg9 »

cosmoun píše:Ahoj lidičky, jsem taky úplný začátečník a mám dotázek. Sice se tu už kolem listů něco řešilo, ale....koupil jsem laminátové listy,na spoluvyvážení bylo potřeba cca 2 cm pásky a jsou super vyvážené, jediné co však nevím jak porešit, že mají cca o 1 cm posunutý vůči sobě těžiště...a tak se ptám jestli to vadí a popřípadě co s tím ? Ještě taky dobře nechápu hl. a příčnou hřídel. Když hlavní je od rotoru k náhonu kde je ta příčná ? Asi to zní blbě, ale sem uplný amatér a heli jsem koupil složenou, sice to neí HKčko, ale nějaký další klon cca stejné kvality.

Díky

Příčná hřídel je tam kde máš uchycené listy hlavního rotoru. Je to osa na které se ti uskutečnuje natáčení, tedy zmena uhlu nabehu listů hl. rotoru. Stáhni si nekde manual na např. trexe 450, určo z toho více pochopíš.. Jinak vyvážení se delá nejdříve uspolečnit težiste obou listu a pak dovážit tak jak jsi zřejme již provedl s tím že hmotu zvyšuješ v míste toho predem nastaveného težiště... to je jen stručne určo se tu nekdo rozkecá více...

Jinak si mužeš ještě stáhnout náky videa co se takových to nastavování týče v mém vlákne o trex 450. Když se zaregistruješ tak si to mužeš stáhnout, urču by te to mohlo obohatit... letu zdar.. :--)
cosmoun

#104 Příspěvek od cosmoun »

Georg9 píše:
cosmoun píše:Ahoj lidičky, jsem taky úplný začátečník a mám dotázek. Sice se tu už kolem listů něco řešilo, ale....koupil jsem laminátové listy,na spoluvyvážení bylo potřeba cca 2 cm pásky a jsou super vyvážené, jediné co však nevím jak porešit, že mají cca o 1 cm posunutý vůči sobě těžiště...a tak se ptám jestli to vadí a popřípadě co s tím ? Ještě taky dobře nechápu hl. a příčnou hřídel. Když hlavní je od rotoru k náhonu kde je ta příčná ? Asi to zní blbě, ale sem uplný amatér a heli jsem koupil složenou, sice to neí HKčko, ale nějaký další klon cca stejné kvality.

Díky

Příčná hřídel je tam kde máš uchycené listy hlavního rotoru. Je to osa na které se ti uskutečnuje natáčení, tedy zmena uhlu nabehu listů hl. rotoru. Stáhni si nekde manual na např. trexe 450, určo z toho více pochopíš.. Jinak vyvážení se delá nejdříve uspolečnit težiste obou listu a pak dovážit tak jak jsi zřejme již provedl s tím že hmotu zvyšuješ v míste toho predem nastaveného težiště... to je jen stručne určo se tu nekdo rozkecá více...

Jinak si mužeš ještě stáhnout náky videa co se takových to nastavování týče v mém vlákne o trex 450. Když se zaregistruješ tak si to mužeš stáhnout, urču by te to mohlo obohatit... letu zdar.. :--)

Díky za odpověď, videjka sem viděl, hodně mě pomohli se štelováním. U těch listů by to šlo, ale....když bych chtěl posunout těžiště na jednom, zvýším logicky jeho váhu a musím polepit i druhý list (v těžišti), tomu jsem se chtěl vyhnout. Navíc posunutí těžiště se mi zdá až moc pásky. Tak jsem jenom zjiš'toval jestli je to důležitý atribut.
Georg9

#105 Příspěvek od Georg9 »

No tak já nevím... Jsou tady nekde vlákna kde se to řeší i s výmenou názorů.. Otázkou je jak je použiješ, jestli jen pro vysení apod. Třeba když to tam dáš tak to vybrovat nebude, poznáš až to vyzkoušíš že jo, ale určo bych se držel postupu co je zažitý a odzkoušený v praxi. Pak co to je za listí. Třeba u rexe jsou tam zespod takové výlisky. Třeba bych odlepil tu nálepku a do toho vylisovaného otvoru bych treba kápl trocha plastu tavnou pistolí a zpátky zalepil.. Ale bral bych to asi jako posledni řešení.. Třeba se ti nekdo vyjádří lépe.. A více pomůže :--)
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“