Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
To si neumite nainstalovat doplnek do prohlizece, aby se vam ta reklama nezobrazovalo? Nemyslim to spatne, jen tady kvuli tomu vsichni kafraj, ale aby to zkusili takhle vyresit to je nenapadne, ten web z neceho zit musi
Tak to pochopitelně umíme, ale já to dělat nechci - protože to není slušné a ani systémové řešení. Reklama se dá udělat i tak, aby neobtěžovala.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
No, souvisí to asi jenom částečně, ale mě osobně dost vadí že mnoho lidí je líných vyplnit základní údaje.
Pro mě je rcalbum databáze možných konfigurací. Takže když u modelu chybí rozpětí, motor, akumulátor nebo plocha křídel, tak je to celkově dost k ničemu.
Naopak bych možná přidal profil křídla a případně aspect-ratio (jak se to řekne česky - štíhlost?).
Comet 4 píše:Na RCalbum.com máte možnost hlasovat, tedy dát vytvořenému albu body od 1 do 5-ti. Zvažuje se možnost hodnocení více parametrů:
- počet fotografií ( MÁLO/HODNĚ, lze udělit 1 až 5 bodů ) - kvalita fotografií ( ROZMAZANÉ/OSTRÉ, lze udělit 1 až 5 bodů ) - jsou vyplněny všechny parametry modelu ? ( NE/ANO, lze udělit 1-5 bodů ) - popis modelu ( ŽÁDNÝ/HODNĚ POPSANÝ, lze udělit 1 až 5 bodů ) - model jako takový se mi líbí/nelíbí ( NE/ANO, lze udělit 1-5 bodů )
Album by tak získalo jediné hodnocení dané průměrem všech bodů. Cílem je přesnější hodnocení + lépe zpracovaná alba.
Co si o navrhované změně v hodnocení myslíte ? Napadají vás další možnosti bodování ?
Myslím, že niesme vo fotokrúžku.... hodnotiť by sa mal - model nie fotky...
To si neumite nainstalovat doplnek do prohlizece, aby se vam ta reklama nezobrazovalo? Nemyslim to spatne, jen tady kvuli tomu vsichni kafraj, ale aby to zkusili takhle vyresit to je nenapadne, ten web z neceho zit musi
1. Já ne. Co mám dát do Opery?
2. V práci nemůžu stáhnout a instalovat nic.
Vzduchoplavec píše:Ad reklama: Me se tam take nelibi, ale chystaji se velke zmeny a toto je jejich nutna soucast.
Čo sa týka hodnotenia, už si ho ani nevšímam. Čínsky set, kde "staviteľ" vloží baterky je za 5 a model na ktorom sú odrobené minimálne desiatky hodín - je sotva za tri......
Hodnocení je v mnoha případech velmi zavádějící a nesměrodatné. Podle mne je zásadní možnost vyhledávání podle parametrů - rád se podívám na modely, které jsou kompletně postavené stavitelem, fotky hotového polystyrénového setu mne (bez jakékoliv urážky) nezajímají.
Takže - hodnocení bych neřešil, věnoval bych se hlavně kategorizaci jednotlivých modelů.
Vašek
Budem sa opakovať, ale som za zrušenie hodnotenia. Je to absolútne neobjektívne. Často vidím modely vlastnej konštrukcie s hodnotením 2 a nejaké toro má za 5
tomanos píše:Budem sa opakovať, ale som za zrušenie hodnotenia. Je to absolútne neobjektívne. Často vidím modely vlastnej konštrukcie s hodnotením 2 a nejaké toro má za 5
Mňa to nasr...lo natoľko, že už tam nič ani nedávam a odkedy je pol stránky banerov, tak už ani nesledujem....