DX6i
Udělej si mix Gear->Flaps. Potom v jedné poloze přepínače Gear můžou jít klapky nahoru a v druhé dolů. Mix udělej vypínatelný na některý přepínač a za letu ho budeš moct aktivovat a deaktivovat.
Tím získáš 3 polohy klapek - nulovou (mix vypnutý), nahoru (mix zapnutý a páčka Gear nahoru) a dolů (mix zapnutý a páčka Gear dolů).
Tím získáš 3 polohy klapek - nulovou (mix vypnutý), nahoru (mix zapnutý a páčka Gear nahoru) a dolů (mix zapnutý a páčka Gear dolů).
Michal_N píše:Udělej si mix Gear->Flaps. Potom v jedné poloze přepínače Gear můžou jít klapky nahoru a v druhé dolů. Mix udělej vypínatelný na některý přepínač a za letu ho budeš moct aktivovat a deaktivovat.
Hmm, to je dobry reseni, jenomze ja uz nemam volnej mix.
MIX 1 AILE to RUDD
MIX 2 FLAPS to RUDD
Jo tak na to jsem se taky ptal, viz. http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25325&highlight=
Nedoporučuje se to dělat.
Nedoporučuje se to dělat.
No pokud jsem dobre pochopil co pise spektrum tak diky druhemu prijimaci funguje tzv. servo sync. Coz je funkce, ktera zajistuje rychlejsi odezvu na rízeni, jelikoz dochazí k paralelnímu prenosu signál do serv ktere jsou pro ovládání kidelek, VOP se dvemi servy atd. Takze pokud to tak je tak bez satelitu tato funkce nefunguje.
Zdravim, pred nedavnom som sa tu na fore pytal, ze ci mi Dx6i bude stacit na ovladanie napr. minititana, t-rexa 450, protosa alebo im podobnym strojom (neplanujem zatial spalovacie vrtulniky).
Bolo mi povedane, ze by to malo postacovat.
No zaujimalo by ma, ci tento vysielac bude plnohodnotny a teda ci nebude v niecom obmedzovat ovladanie tychto vrtulnikov (ci bude stacit 6 kanalov)?
Za odpovede dik
Bolo mi povedane, ze by to malo postacovat.
No zaujimalo by ma, ci tento vysielac bude plnohodnotny a teda ci nebude v niecom obmedzovat ovladanie tychto vrtulnikov (ci bude stacit 6 kanalov)?
Za odpovede dik