Posta z honkongu z HC
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
eco píše:No teď jsem na to koukal a jedna má 750g a druhá necelých 1000.
Fakt myslíš že to je tou váhou?
Nemyslím, vím. mrkni na http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... etable.asp - v roletce nahoře zvol Czech republic a koukni na tabulku poštovného. Do kila to jde jako International registered air mail - odpovídá našemu doporučenému dopisu. Nad kilo to je Air parcel - služba odpovídající našemu balíku, to už trackovat jde.
OK2WY
holda29 píše:Tak jsem zjistil, jakej jsem jecmen. Prislo mi potvrzeni, ze objednavka byla odeslana a co nezjistim, prekliknul jsem ase a nechal poslat jako neregistrovanou. No tak toz jsem zvedav, nastesti to bylo jen 15$
Zatím vždy vše došlo, pouze se nedozvíš, kdy to odešlo z HK. Naopak neregistrovaná pošta je levnější a chodí odhadem o dva dny rychleji - možná, že odpadá něco byrokracie. Pokud by se ovšem ztratily (zatím jsem zaplaťpánbů nezažil) tak máš smůlu, zatímco registrovanou bys vyreklamoval.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
holda29 píše:Tak jsem zjistil, jakej jsem jecmen. Prislo mi potvrzeni, ze objednavka byla odeslana a co nezjistim, prekliknul jsem ase a nechal poslat jako neregistrovanou. No tak toz jsem zvedav, nastesti to bylo jen 15$
Bezva, tak dnes balicek dorazil. Sice byl viditelne dobytejsi a min opancerovanej nez normalne, ale vsechno funguje. Uleva
Mne dnes dorazil ten vacsi balicek. Spokojnost veeeelika. A dakujem colnikom.
Ale musim povedat aj to, ze maly balicek, ktory cakam nechodi a nechodi.
Uz to vidim na reklamaciu nedorucenia (straty) balika, len musim pockat, aby to bolo 45 dni ako to maju v podmienkach na HC.
Z Hongkongu vraj odletel 22/01/ ale na sk poste ziadne stopy po nom...
Ale musim povedat aj to, ze maly balicek, ktory cakam nechodi a nechodi.
Uz to vidim na reklamaciu nedorucenia (straty) balika, len musim pockat, aby to bolo 45 dni ako to maju v podmienkach na HC.
Z Hongkongu vraj odletel 22/01/ ale na sk poste ziadne stopy po nom...
Ahojte mam dotaz na zasielky z HK.
1.2.2010 objednany tovar hodnota 150dolcov
4.2.2010 mi prisiel mail ze tovar bol odoslany zo skladu
mam tam cislo RB************HK ak chcem trackovat zasielku co mam zadat len to cislo medzi RB a HK ?
Ked tam zadam to cilo dostanem hlasku: The Enquiry Reference Number (**********) is not available. We are sorry that we are unable to provide you with further information.
Aka je hranica maximalnej sumy do ktorej sa neplati dan a clo ?
1.2.2010 objednany tovar hodnota 150dolcov
4.2.2010 mi prisiel mail ze tovar bol odoslany zo skladu
mam tam cislo RB************HK ak chcem trackovat zasielku co mam zadat len to cislo medzi RB a HK ?
Ked tam zadam to cilo dostanem hlasku: The Enquiry Reference Number (**********) is not available. We are sorry that we are unable to provide you with further information.
Aka je hranica maximalnej sumy do ktorej sa neplati dan a clo ?