Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kadlec

DOTAZ

#211 Příspěvek od Kadlec »

Zdravím chtěl bych se zeptat jsem začátečník koupil jsem si vrtulník walkera cb 180q dříve jsem měl airwolf 4kanal ale ten mi bohužel uletěl.Neměl by někdo cz manual k vysílačce?Nebyly by nějaké rady pro začátečníka ohledně lítání??? Díky
Rastislav
Kontaktovat uživatele:

#212 Příspěvek od Rastislav »

Kurňa chalani čo je to s tými navodmi zatiaľ skus toto: https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz
jarod

#213 Příspěvek od jarod »

Oplatí sa táto helina kúpiť v hongongu ? Že ju niekto donesie ako suvenír ? V podstate som ešte nelietal s jednorotorom. :roll: Dík za info
mamoulian

#214 Příspěvek od mamoulian »

já čekám na vrtulky od kinga od 28.12.2009
Mik

#215 Příspěvek od Mik »

mamoulian píše:já čekám na vrtulky od kinga od 28.12.2009

Kup si vrtulku na Scorpio 1&21. Jsou většinou skladem i v kamenných obchodech.

Mik
V provozu: PicooZ, Walkera 5G6, Easy Star (stříďák, křidélka), T-REX 500 ESP, Akrobat MX2 včetně plováků, RC buggy (stříďák), Walkera V200d01, RC rychlostní člun
Prodáno: PC Focus, Walkera CB180D, Walkera CB180Q
RIP: Kestrel 500SX, Walkera Creata 400
Alesgsxr

Prodej dílu

#216 Příspěvek od Alesgsxr »

Pokud by ste někdo chtě tak tohle mi zbylo po přestavbě
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Wa ... 0D/277223/
fotrik

Re: Prodej dílu

#217 Příspěvek od fotrik »

Alesgsxr píše:Pokud by ste někdo chtě tak tohle mi zbylo po přestavbě

Pochub se nam prosim, jak jsi to prestavel.

BTW, zajimava cena v tom inzeratu. :-)
JARKO393

#218 Příspěvek od JARKO393 »

tahle vrtulka je best off vydrzi vse a stoji jen 69 u pelikana
musi se jen dat na osu spickou ke kardanu a levotociva :-)
http://rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=40248
PeeKay

#219 Příspěvek od PeeKay »

ja čakám na vrtulky od rckingu od 1.1.2010. Z rc-fever by som to mal doma už 2x. Asi to stornujem. Nie je to celkom normálne.
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
Jajka

#220 Příspěvek od Jajka »

Dnes mi dorazily díly z Honkongu. Trvalo to 9dní.Cena 1500Kč i s poštou.Tady by to stálo 2500Kč. Zároven jsem objednával 1ks vrtule i z Cech ,abych mohl létat hned. Ač psali,že je skladem tak mi ještě ted nedošla. Takže od nás nechci už nikdy nic.
Alesgsxr

Re: Prodej dílu

#221 Příspěvek od Alesgsxr »

fotrik píše:
Alesgsxr píše:Pokud by ste někdo chtě tak tohle mi zbylo po přestavbě

Pochub se nam prosim, jak jsi to prestavel.

BTW, zajimava cena v tom inzeratu. :-)

Věci co jsem použíl na přestavbu jsou z blada cp a Honey Bee zatím to líta super ocas jr trochu ostřejší ale dase to mam to na spektrum Ar6100 a Dx6i fotky mužu poslat.
mensha

Ad vrtulky

#222 Příspěvek od mensha »

Přeposílám pro info,co mi přišlo od Kingů...Dobrý den, sehnat tyto vrtulky bylo prakticky nemožné po dlouhou dobu, nyní máme 100% potvrzenou zásilku, takže příští týden.. Omlouváme se za zdržení.Kruci...kdybych měl na víkend aspoň jednu...a hangár máme taky zasypané... to je čas...

--------------------------------------------------------------------------------
PeeKay

Re: Ad vrtulky

#223 Příspěvek od PeeKay »

mensha píše:Přeposílám pro info,co mi přišlo od Kingů...Dobrý den, sehnat tyto vrtulky bylo prakticky nemožné po dlouhou dobu, nyní máme 100% potvrzenou zásilku, takže příští týden.. Omlouváme se za zdržení.Kruci...kdybych měl na víkend aspoň jednu...a hangár máme taky zasypané... to je čas...

--------------------------------------------------------------------------------

Tú informáciu z rckingu by som asi bral hodne s rezervou, ja som dostal podobnú informáciu pred 2 týždňami. Len ľutujem, že keď som objednával diely z rc-fever.com som vrtulky z objednávky vyhodil preč pretože som predtým objednal na rckingu... Chyba lávky. Medzitým zasielka z Hong-kongu už dávno prišla. Mal by som to doma už mesiac. Chápem, že môžu mať potiaže s dodávateľom ale takto mlžiť klientom by som si asi nedovolil.
Jediné šťastie, že je zima, von sa lietať moc nedá a vnútri lietať odvahu nemám. Som zvedavý či to rcking zvládne aspoň do jari...
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
comtel

Re: Ad vrtulky

#224 Příspěvek od comtel »

PeeKay píše:
mensha píše:Přeposílám pro info,co mi přišlo od Kingů...Dobrý den, sehnat tyto vrtulky bylo prakticky nemožné po dlouhou dobu, nyní máme 100% potvrzenou zásilku, takže příští týden.. Omlouváme se za zdržení.Kruci...kdybych měl na víkend aspoň jednu...a hangár máme taky zasypané... to je čas...

Tú informáciu z rckingu by som asi bral hodne s rezervou, ja som dostal podobnú informáciu pred 2 týždňami. Len ľutujem, že keď som objednával diely z rc-fever.com som vrtulky z objednávky vyhodil preč pretože som predtým objednal na rckingu... Chyba lávky. Medzitým zasielka z Hong-kongu už dávno prišla. Mal by som to doma už mesiac. Chápem, že môžu mať potiaže s dodávateľom ale takto mlžiť klientom by som si asi nedovolil.
Jediné šťastie, že je zima, von sa lietať moc nedá a vnútri lietať odvahu nemám. Som zvedavý či to rcking zvládne aspoň do jari...

rc-fever nemá.. ehirobo nemá.. astra na scorpio nemá.. myslim, že to bude fakt větší než lokální problém..
nejlepší je v tuto chvíli zkusit se optat v nějaké kamenné prodejně jestli nemají skladem něco, protože eshopy jsou asi totálně vybrakovaný.. mě z kingu psali, že příští příští týden má dorazit menší zásilka a na konci února větší přímo z walkery..
josef kraček

#225 Příspěvek od josef kraček »

Pro Alesgsxr ahoj můžeš prosím dát sem ty fotky chtěl bych to také předělat jen jsem si myslel na zadek z Walkery 4 na CB 180 ta vrtulka a motorek budou asi věčný problém dík
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“