HB 2 nebo HB cp2
MachiSSS píše:Tak uz mám doma svou první jednorotorovou helinu, Honey Bee 2. Zatím jej ale nechám odpočívat a trénuju na simu. Zaplať PánBůh za ten simulátor:-))
No jsem zvědav kdy se končně objeví na rcking.cz taky bych si ho rád už objednal a měl doma
Vzal jsem ho z druhé ruky, za dobrou cenu a s akku navic, prodejce se priznal, ze ho doma jen dvakrat zkousel a chytl o zed, tak ze se zlomilo jedno to malé plastové táhlo. Otázka cca 100,- . Včera jsem jej rozdělal a zkoumal důkladněji a ejhle, ono to není jen to táhlo, ona je chytlá celá hlaní osa a taky ta kostra. No už to mám rozdělaný a teď čekám na náhradní díly. Jsemzvědavý, jak to dám dohromady:-D Ale jo, neměl by to být zas takový problém... Tad budu stejne zatim jen trenovat na simu, tak mam casu myslim jeste dost:-)
Styl3rZ píše:pokud to objednavals u rc kinga tak az dojodu ty hbcka a budou ti volat atk rekni ze hcces mod 2 a ppry to neni problem vymenit budou mit totiz oba skladem.. jinakse nepoustej do predelani je to dost narocne a musi se pajet a predelavat packy radsi koupit spektrum dx6i s prijmacem
přehození módu na Esky vysílačce není těžký, kdyby jsi potřeboval písni mi PM, zašlu návod