Nevěřte,že se budou Z Číny v Unoru expedovat menší zásilky,ty bývají letecké,ale,hlavní problém je v ton´m,že Čínani mají cely Unor svátky a nepracujícomtel píše:PeeKay píše:mensha píše:Přeposílám pro info,co mi přišlo od Kingů...Dobrý den, sehnat tyto vrtulky bylo prakticky nemožné po dlouhou dobu, nyní máme 100% potvrzenou zásilku, takže příští týden.. Omlouváme se za zdržení.Kruci...kdybych měl na víkend aspoň jednu...a hangár máme taky zasypané... to je čas...
--------------------------------------------------------------------------------
Tú informáciu z rckingu by som asi bral hodne s rezervou, ja som dostal podobnú informáciu pred 2 týždňami. Len ľutujem, že keď som objednával diely z rc-fever.com som vrtulky z objednávky vyhodil preč pretože som predtým objednal na rckingu... Chyba lávky. Medzitým zasielka z Hong-kongu už dávno prišla. Mal by som to doma už mesiac. Chápem, že môžu mať potiaže s dodávateľom ale takto mlžiť klientom by som si asi nedovolil.
Jediné šťastie, že je zima, von sa lietať moc nedá a vnútri lietať odvahu nemám. Som zvedavý či to rcking zvládne aspoň do jari...
rc-fever nemá.. ehirobo nemá.. astra na scorpio nemá.. myslim, že to bude fakt větší než lokální problém..
nejlepší je v tuto chvíli zkusit se optat v nějaké kamenné prodejně jestli nemají skladem něco, protože eshopy jsou asi totálně vybrakovaný.. mě z kingu psali, že příští příští týden má dorazit menší zásilka a na konci února větší přímo z walkery..
Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz
Re: Ad vrtulky
www.rc711.com odtud mi minulý tyden došly 4 vrtule. Zkuste to tam. Nemají motorky zadní.Co vim. Jinak zadní vrtule se nechá opravovat do nekonečna. Pokud chcete lítat. Když urvu všechny tři lopatky Tak už dávám novou 
josef kraček píše:Pro Alesgsxr ahoj můžeš prosím dát sem ty fotky chtěl bych to také předělat jen jsem si myslel na zadek z Walkery 4 na CB 180 ta vrtulka a motorek budou asi věčný problém dík
Tak tady mate nějaké foto a pokud by někdo chtěl tak to prodam a neni problém to předvíst v letu, cena přestavby je jednoducha jednotka 3+1 1500 přijímač spektrum ar6100 1350 zadní ocas včetně vrtulky a motoru stal do 500 jinak motor vydrží važně hodně oproti originalu kterej bych zatu dobu co stím lítam měnil asy 5x, mam T-rexe 250 takže na walkíru už nemám čas.
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Wa ... 0D/277223/
Pokud by někdo chtěl detailnější foto stači písnout rad nafotím.
Ahoj kolegové.Tak jsem neodolal krásné verzi CB 180Q a chctěl bych se zeptat jestli byste se někdo nepodělil o český návod hlavně k vysílači. Je u toho s displejem a nechce se mi to překládat.tak když bude někdo tak hodný a pošle mi ho do mailu:
tomasbob@seznam.cz
tak budu moc rád. Jinak jak se vám s tím létá?
Děkujimoc Tomáš
tomasbob@seznam.cz
tak budu moc rád. Jinak jak se vám s tím létá?
Děkujimoc Tomáš
Mustang P51-D,Heli Walkera CB180Q,FG Baja 2WD v tuningu,TS-4E BMW,Nano copter 3d.
Vždy je co zdokonalit na modelu!!!
Visení a otáčení kolem sv.osy
Když mi stále ještě nedošla ta vrtulka,tak o létání -visení aspoň pokecat...Chlapi,jak vám to začátečníkům šlo???Myslím tím to otáčení kolem sv.osy.Jak visím ocasem k sobě nebo bokem o 45st,tak to je v poho.Ještě i bokem o 90st to udržím slušně....ale dotáhnout to o 180st nebo dokonce o 360st...tak to je zatím sen.Nebudu se přece otáčet při visení čumákem ke mně také já o 180st,to je nesmysl.Musím to přece zvládnout i v tomto režimu a poloze.Odehrává se to v bytě,takže možnosti jsou omezené.A říkám si,dokud se v klidu neotočím o 360st,stejně nemám venku nebo v hale co pohledávat... takže viset,točit a měnit vrtulky a motorky..
Ahoj tak je doma a zkoušel jsem ho jen ruce zajisté, protože nemám ještě kříž,ale zarazila mě jedna věc.Zadní vrtule se mi točí pouze na jednu stranu kniplem a když zapnu plyn na hlavní rotor tak se vrtulka točí sama.Je to tak dobře či nikoliv?
Mustang P51-D,Heli Walkera CB180Q,FG Baja 2WD v tuningu,TS-4E BMW,Nano copter 3d.
Jajka píše:www.rc711.com odtud mi minulý tyden došly 4 vrtule. Zkuste to tam. Nemají motorky zadní.Co vim. Jinak zadní vrtule se nechá opravovat do nekonečna. Pokud chcete lítat. Když urvu všechny tři lopatky Tak už dávám novou
dnes mi došly 2 zadní vrtule od rckinga! ty předchozí fakt už opravit nešly :-/
Re: Ad vrtulky
raging píše:Nevěřte,že se budou Z Číny v Unoru expedovat menší zásilky,ty bývají letecké,ale,hlavní problém je v ton´m,že Čínani mají cely Unor svátky a nepracujícomtel píše:PeeKay píše:mensha píše:Přeposílám pro info,co mi přišlo od Kingů...Dobrý den, sehnat tyto vrtulky bylo prakticky nemožné po dlouhou dobu, nyní máme 100% potvrzenou zásilku, takže příští týden.. Omlouváme se za zdržení.Kruci...kdybych měl na víkend aspoň jednu...a hangár máme taky zasypané... to je čas...
--------------------------------------------------------------------------------
Tú informáciu z rckingu by som asi bral hodne s rezervou, ja som dostal podobnú informáciu pred 2 týždňami. Len ľutujem, že keď som objednával diely z rc-fever.com som vrtulky z objednávky vyhodil preč pretože som predtým objednal na rckingu... Chyba lávky. Medzitým zasielka z Hong-kongu už dávno prišla. Mal by som to doma už mesiac. Chápem, že môžu mať potiaže s dodávateľom ale takto mlžiť klientom by som si asi nedovolil.
Jediné šťastie, že je zima, von sa lietať moc nedá a vnútri lietať odvahu nemám. Som zvedavý či to rcking zvládne aspoň do jari...
rc-fever nemá.. ehirobo nemá.. astra na scorpio nemá.. myslim, že to bude fakt větší než lokální problém..
nejlepší je v tuto chvíli zkusit se optat v nějaké kamenné prodejně jestli nemají skladem něco, protože eshopy jsou asi totálně vybrakovaný.. mě z kingu psali, že příští příští týden má dorazit menší zásilka a na konci února větší přímo z walkery..
Dnes zdá sa dorazila zásielka z rckingu, dúfam, že i s vrtualkami
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
Ahoj kolegové.Mám dotaz. dneska jsem upálil o skříň zadní vrtulku na 180q a vím, že jste se zde bavili že tam pasuje nějaká od pelikána. Byl by nějaký odkaz na dobrý e-shop?? Díky moc......Toimáš