Rcalbum - návrh změny hodnocení

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od Genagen »

Jsem tu novy - takze me berte s rezervou - ale sam jsem komunitni stranky vedl a daval na ne obsah. Vsechno bylo pro uzivatele zadarmo - delalo se to z nadseni. Dneska me trochu mrzi, ze jsme tam nedali aspon PPC (v dobach nejvetsi slavy 700k PV za mesic) 8).

Nicmene ja porad razim - koho chleba jis, toho pisen zpivej. nekdo to plati, nekdo to provozuje - eg. uzij si to nebo tam nechod. Ale proboha nekritizuj (tim myslim vykriky - on to dela blbe, ne kdyz se spolecne pracuje na lepsim vysledku). Jasne, je skoda, kdyz nekdo pekny projekt zabije (nerikam, ze je to tento pripad - neznam fakta), ale takova uz je valka.

Pokud cela tahle zabomysi valka je o reklamy, aby byly prachy na hosting - tak ja vam to snad odhostuju zadarmo, at je proboha klid. :twisted:
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Speedy »

Comet 4: děkuji, jsem rád, že ses k těm modelům-reklamě postavil takto. Snad se situace srovná ke spokojenosti všech.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Dlouho jsem sem nepsal. Ale jsem rad, ze uvodni hysterie jiz prechazi v konstruktivni a misty i pozitivni reakce. Opravdu myslim, ze novy majitel se snazi a sam si osahava co se libi a co ne. Budte, prosim, trochu shovivavi a pokuste se mu to usnadnit a treba i pomoci.

Porad je to vase galerie, kterou znate a kterou si delate hlavne sami pro sebe. Pokud se vam neco z novych zmen nelibi, ozvete se. Vse se da resit a resi se.

Comet 4 ma oproti me tu vyhodu, ze vladne vetsim elanem i vetsimi prostredky, takze je v jeho moci (na rozdil ode mne) galerii posunout jeste nekam dal a jeste vice ji zlepsit. Pevne verim, ze se mu to povede a toto neni zacatek jejiho konce, ale prave naopak. Drzim palce, at se to povede. :wink:
DD
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od DD »

ano je to tak Comet se nebrání žádným návrhům a podnětům (osobní zkušenost) věřím že galerie neumírá každá zmněna má své dobré a špatné stránky. Rozhodně si nemyslím, že galerie se zhoršila!
m2
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od m2 »

V náhľadoch fotiek lietadla stále funguje prekladaná reklama (nešiel by ten banner prehodiť na vrch? (nad názov modelu))

Už aj náhľady článkov na http://rcserver.cz/ sú prekladané reklamou - divná to nová móda...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Comet 4
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Comet 4 »

Ty náhledy a banner se zcela jistě pořeší.

RC server by měl mít do 14 dnů novou podobu, takže se bannery v náhledech článků už nechaly být.
...
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od Marek71 »

Mám pocit, že to nejak zaspalo... hovorilo sa o začiatku apríla (alebo sa mýlim ?) ako o termíne nejakej veľkej zmeny a zatiaľ nič nepozorujem.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
m2
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od m2 »

Marek71 píše:Mám pocit, že to nejak zaspalo... hovorilo sa o začiatku apríla (alebo sa mýlim ?) ako o termíne nejakej veľkej zmeny a zatiaľ nič nepozorujem.

ani riešenie bannera v náhľadoch...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od Luzr »

Marek71 píše:Mám pocit, že to nejak zaspalo... hovorilo sa o začiatku apríla (alebo sa mýlim ?) ako o termíne nejakej veľkej zmeny a zatiaľ nič nepozorujem.

Klasika. Mnoho povyku pro nic, na všech stranách :)

Dva nebo tři lidi demonstrativně odešli, dvacet dalších přibylo, rcalbum je stejně zábavné a užitečné jako dřív...

Mohli jsme si to všechno ušetřit... :)
Comet 4
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Comet 4 »

Vše bude, ale chce to čas.
...
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od Marek71 »

Pre mňa osobne by bol ideálny stav keby sa nič nemenilo a ostalo to tak, ako to bolo niekedy začiatkom roku - bez reklamy a s tou funcionalitou a informačnou hodnotou, ktorú to má.

Ale nechám sa prekvapiť... len som chcel trochu pripomenúť, že temín sľúbenej zmeny (RC Album, RC Server) už dávno uplynul.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
AR1
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od AR1 »

Luzr píše:

Klasika. Mnoho povyku pro nic, na všech stranách :)

Dva nebo tři lidi demonstrativně odešli, dvacet dalších přibylo, rcalbum je stejně zábavné a užitečné jako dřív...

Mohli jsme si to všechno ušetřit... :)

Tak ještě že nám poradíš.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Abu
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od Abu »

Tak panove, uz jste se dockali, kouknete na "RC server".
Doporuciji predem pristavit ke klavesnici kybl!!
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pepin

#149 Příspěvek od pepin »

Vždyt je to jedno,cvakneš vpravo a jsi na modelech,jde jen o jedno cvaknutí navíc,aorát jsem tam chtěl Vigovi pochválit a vyjádřit závist u toho nového 2,5m modelu od LS a chtělo to kupodivu registraci a na to peču,takže tímto přeji Vigovi a časem i tobě,at si ty modely užijete. :wink:

Jo a věrnostní program je náhodou záležitost pro pravé modeláře srdcaře
8O 8O 8O 8O 8O
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Rajny »

ja sem asi slepej :-)

muze mi nekdo rict co se tam zmenilo? :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“