lesar píše:a co si prosimte kupoval na 500gt ze te vysel jako kit trexe 500. podel se....
No nepodělí se, protože všichni jen žvaní. Už jednou jsem chtěl seznam či počet zraněných neb mrtvých pilotů, rozpadlých heli v letu atd., ale kde nic tu nic.
Ono ten slavný rex je x krát předražený, platí se značka a taky tady nikdo nezmínil, že měsíční plat číňana co vyrábí HK je 30$...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
No já teda nevím, 500GT mám, částečně se ho i zastávám, ale jsem celkem realista a je vidno, že rozdíl v ceně není jenom kvůli nenažranosti Alignu. Dalo by se říct, že jsem na tom strávil nesčetně hodin, než jsem byl spokojenej a nebál se vedle toho při roztáčení stát
Buď jsem moc velkej puntičkář, nebo jsem měl smůlu na kus...
lesar píše: televize je taky ta a ta, a maji stejny obrazi zvuk jen jedna je "origo" panasonic, sony atd. a ta levna je trebas sencor atd! resite uplne nepodstatny veci!
No jestli nevidíš rozdíl v kvalitě obrazu mezi novým LCD Panasonicem nebo Sony ve srovnání se supermarketovým Sencorem, tak myslím že nemá cenu diskutovat ani o rozdílu v kvalitě vrtulníků...
Nasadili mi brouka do hlavy(ikdyz sem nic tak velkeho nechtel) Podle fotek to vypada moc pekne a cena je moc lakava.
Ale kdyz se pripocte elektornika a tak, tak uz to nebude jen par dolacu na ozkouseni, ale docela palka(cily vetsi risk).
Takhle velkej vrtulnik uz neni sranda.
No sem zvedav na prvniho odvazlivce co to zkusi
Naposledy upravil(a) AdamProg dne stř 10.02.2010 17:28, celkem upraveno 1 x.
lesar píše:byl sem na tom s tou cenou stejne jako ty s baterii a carbonovejma listama! a vim ze dj_krata s tim lita 3D v pohode, pac sem se na nej jel podivat!:) jo jeste sem si vyrezal carbonovej VOP a SOP, tot vse!:) ale o tom to modelareni tak trosku je:) ale to asi nikdo nepochopi:)
AdamProg píše:Nasadili mi brouka do hlavy(ikdyz sem nic tak velkeho nechtel) Podle fotek to vypada moc pekne a cena je moc lakava. Ale kdyz se pripocte elektornika a tak, tak uz to nebude jen par dolacu na ozkouseni, ale docela palka(cily vetsi risk). Takhle velkej vrtulnik uz neni sranda. No sem zvedav na prvniho odvazlivce co to zkusi
presne tak.... cena na za heli velikosti 600 uz leze trochu do penez (nato aby to nekdo vyzkousel a jen tak kdyz to nebude ono zahodil)uz jen dobra serva budou stat 70 USD atd... a urcite vim ze kdy bych poridil tuhle velikost heli tak uz bych s petistovkou nechtel litat protoze to sestiklio bude letovima vlastnostma a tak jinde.. pockam na reference a pak mozna petikilo pujde z domu..
jo jasne s tema TV sem to trosku prehnal, ale uz sem nevedel jak to mam napsat. takze telky beru zpet:) ale jetostejne jedno , kdyz clovek necuci ve full HD rozlyseni tak stejne ten rozdil moc nepozna!:)
dobra beru osicky, ale loziska se mi spatny nezdaj tose uvidi casem, u te 500. smerovku semsi udelal, ale to je jedno nazor stejne clovek nezmeni!:)
takat Vam lita bre at je to Align, HK atd.
450 po přepnutí na I2 chtla vibrace a najdnou prásk a celá helina explodovala. Proč? nevydržel materiál gripu hl.rotoru a celý grip i s listem uletěl.
Další exploze byl BeltCP kdy na vrtulce nevydrželo ložisko a uletěl grip s vrtulkou.
Dále kovoý ocas myslím že z CopterX nevydžel šroubek a celý grip uletěl.
Atd...
Prostě je nutno si tu kvalitu hlídat, ale ne všechno je špatné. pokud dotyčný vymění hřídele a šrouby na rotačních a namáhaných částech tak proč ne. Jako zdroj ND si myslím že je to dobrý kup.
AdamProg píše:Nasadili mi brouka do hlavy(ikdyz sem nic tak velkeho nechtel) Podle fotek to vypada moc pekne a cena je moc lakava.
Ano vypadá lákavě ale to je tak vše. Je to pouze za drak.
Připočítej si listí, motor, regl, bec, přijímačovou baterku a jseš na ceně origo Rexe. Samožřejmě když to osadíš něčím rovnatelným alespoň z Aligenem.
HKček mi prošlo několik rukama a můžu prohlásit, že jsou to jebky nejhoršího kalibru (450 jsem poslal do popelnice ještě než jsem ho doskládal). Proč by HK600 mělo být v něčem jiné. To, že je HK dobré tady z valné většiny píšou lidé kteří mají první vrtulník a nemají bohužel s čím srovnávat. Toť vše.
zkuste někdo dopočítat, kolik by do toho stála u HK elektronika - serva, gyro, regl a baterky, motor. celkem by mě zajímalo, na kolik by se vyšplhala komplet cena. HK nemám, ale nejsem vůbec žádný odpůrce. V rámci financí a na učení je to nej poměr cena výkon.
pzn16 píše:zkuste někdo dopočítat, kolik by do toho stála u HK elektronika - serva, gyro, regl a baterky, motor. celkem by mě zajímalo, na kolik by se vyšplhala komplet cena. HK nemám, ale nejsem vůbec žádný odpůrce. V rámci financí a na učení je to nej poměr cena výkon.
Ono namáhání dílů v 600 je už drobet větší než si možná dokáže většina lidí představit. Pár helin mě už prošlo rukama a pevnostní výpočty taky trochu ovládám. Sice dokážou vyrobit helinu za směšnou cenu, ale 100% to nebude jen tím že tam dělá číňan za 5 USD denně. Určitě tam je podíl ceny použitejch materiálů.
Ona pak skrytá vada materiálu může štastného majitele přijít na tolik, že by za to měl plnou garáž vrtulníků ( když to někoho trefí). Proto trochu s rozumem.
Jo a přiznám se že HK jsem neměl a ani mít určitě nebudu.
pzn16 píše:zkuste někdo dopočítat, kolik by do toho stála u HK elektronika - serva, gyro, regl a baterky, motor. celkem by mě zajímalo, na kolik by se vyšplhala komplet cena. HK nemám, ale nejsem vůbec žádný odpůrce. V rámci financí a na učení je to nej poměr cena výkon.
uplne jednoduche.. t-rex 600 superior esp 844USD + jedny baterky 80USD a nevrim tomu ze by nebyl u takhle velke a tezke krabice nebyl doplatek cla.. kdyz koupis unas v CR jsi tam na 30 000KC a hk 600 gt bude cena urco +- 14500KC za celek, komplet vybavenou heli s dobrou elektronikou a jednou batrekou.