Sada nářadí na Heli, Tools set na Heli??
- Kenny McCormick
Tak Wera skrutkovace uz mam.
Na pohlad vyzeraju dobre /ktore nove nie?/
PZ1 je na heli CopterX nepouzitelny
, ale vyuzitie uz nasiel v inom odbore. Zaujimave, ze z noName co sa vola ProsKit najlepsie sedi prave PZ1. Vlastne aj hrube bit-y inych znaciek.
1,5mm iNbus sedi v cinskych skrutkach zatial dobre, trosilinka tam vola je, hrany ma tiez ostre, po case zreferujem, ci este drzi...
1/16" iNbus normalne do cinskej skrutky nechce vojst, ale len do novej. Do niektorych, co som utahoval na fest, s miernym tlakom vojde a daju sa povolit aj zalepene rizikove skrutky.
Na pohlad vyzeraju dobre /ktore nove nie?/
PZ1 je na heli CopterX nepouzitelny
1,5mm iNbus sedi v cinskych skrutkach zatial dobre, trosilinka tam vola je, hrany ma tiez ostre, po case zreferujem, ci este drzi...
1/16" iNbus normalne do cinskej skrutky nechce vojst, ale len do novej. Do niektorych, co som utahoval na fest, s miernym tlakom vojde a daju sa povolit aj zalepene rizikove skrutky.
- Kenny McCormick
- Kenny McCormick
- Kenny McCormick
Inbus od Wery neije vymenitelny, rukovet je "napevno".
Jedine ze by si sa nejak silovo rukovete zbavil.
Priemer je asi 2,9mm, neviem presnejsie zmerat.
Zatial som s nim /1,5mm/ rozobral a zlozil /zalepil/ rotorovu hlavu na Tarot450 a je to fakt ine kafe, ako tie co som mal doteraz. Vyborne sa s tym pracuje, zatial stale ako novy. Akurat priemer rukovete je mensi ako napr. Hudy a podobne, no na druhej strane aspon to neprehanam so silou a nestrhavam hlavicky. Zatial sa nestalo.
Na hlavnom rame su niektore skrutky samorezne, do plastu a tie maju vacsiu dieru na Inbus ako 1,5mm. Da sa sice s nim pracovat ale vyborne sa tam hodi 1/16" velkost Inbus tiez od Wera, co som rad, lebo uz to vyzeralo, ze bude mat len vynimocne vyuzitie.
Jedine ze by si sa nejak silovo rukovete zbavil.
Priemer je asi 2,9mm, neviem presnejsie zmerat.
Zatial som s nim /1,5mm/ rozobral a zlozil /zalepil/ rotorovu hlavu na Tarot450 a je to fakt ine kafe, ako tie co som mal doteraz. Vyborne sa s tym pracuje, zatial stale ako novy. Akurat priemer rukovete je mensi ako napr. Hudy a podobne, no na druhej strane aspon to neprehanam so silou a nestrhavam hlavicky. Zatial sa nestalo.
Na hlavnom rame su niektore skrutky samorezne, do plastu a tie maju vacsiu dieru na Inbus ako 1,5mm. Da sa sice s nim pracovat ale vyborne sa tam hodi 1/16" velkost Inbus tiez od Wera, co som rad, lebo uz to vyzeralo, ze bude mat len vynimocne vyuzitie.
- Kenny McCormick
Nakonec jsem 1,5mm tedy nejpouzivanejsi na 450ce koupil uz zminene Hudy Professional a zatim spokojenost. Po dvou padech jsem si musel priznat, ze opravovat budu hodne casto a tak jsem nevahal a castku 300kc , ktera je nicotna v pomeru k cene kazdeho crashu a cene meho casu, investoval. Casem dokoupim celou sestavu dle potreby.
Doporucuji vsem.
Doporucuji vsem.
psena píše:Nakonec jsem 1,5mm tedy nejpouzivanejsi na 450ce koupil uz zminene Hudy Professional a zatim spokojenost. Po dvou padech jsem si musel priznat, ze opravovat budu hodne casto a tak jsem nevahal a castku 300kc , ktera je nicotna v pomeru k cene kazdeho crashu a cene meho casu, investoval. Casem dokoupim celou sestavu dle potreby.
Doporucuji vsem.
Určitě se to vypaltí a ono to má eště jednu výhodu - člověk zjistí že spojovací materiál u vrtulníku (ALIGN
s pozdravem ..............
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)