HK-250
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
A těd jsem vybalil balík z HC a tam tyto listy http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... duct=10824
Musím říct že mi připadaj o hodně lepší než ty karbony z DX. Perfektně tvrdý, nemusel jsem dovažovat a jsou lehoučký. Uvidim jak budou lítat, ale za 3usd budou určitě super...
Musím říct že mi připadaj o hodně lepší než ty karbony z DX. Perfektně tvrdý, nemusel jsem dovažovat a jsou lehoučký. Uvidim jak budou lítat, ale za 3usd budou určitě super...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
mám orig Align v t rex250 SE a už má pár ran za sebou a pořád maká na 1 , ten žlutej mám taky v záloze zatim sem ho nepoužilhezo píše:Tak už mám aj ja zalietané HK250GT, môžem potvrdiť, že ten origo remienok je oničom, roztrhol sa po 5 tich štartoch. Objednám tie žlté z infinty hobbies, ale teraz narýchlo kúpim align, dúfam že vydrží viacej...
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
hezo píše:super, dobra info![]()
zatial cakam co by som este objednal, lebo samostatne remienky by sa mi dost predrazili, ten align som objednal na slovensku a tiez pričenu hriadel ked ju vsetci mania
Ta příčná hřídel je jen pro jistotu.Ale zas tak drahá neni takže lepší než by to ulítlo..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
gamer007 píše:Please nemáte někdo navíc ten dobrej řemínek nebo aspon align? Hned bych ho koupil. Ten můj se už taky trhá a je to zdroj vibrací, jakoby přeskakuje. Případně hned pošlu peníze na účet, díky...
mám ten žlutej dobrej, když ho někde najdu, večer ti dám vědět a můžeš se pro něj v pondělí stavit
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
To mě ani nenapadlo vyvážit vrtulku, to by musel bejt asi velkej váhovej rozdíl aby to vibrovalo, ale je to možný. Mě spíš trápej vůle na vrtulce, ale už jsem to jakžtakž srovnal, zabrousil jsem ty vložky tak aby to šlo zlehka a nebyla vůle, dalo to zabrat, ale je uspokojivý...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C