Chtej skoro 30 dolaru postovny. Napadlo me, ze by se mozna nekdo chtel pripojit s objednavkou. Nebo uplne nejlip, kdo mi ho sezene
S. Neu 1107-1.5Y kde sehnat?
- jarda-wien
S. Neu 1107-1.5Y kde sehnat?
Nastal cas na osazeni meho minicorada. Rozhodnuti nakonec padlo na SNEU 1107-1.5Y (presne podle PiNY). Akorat narazim na problem, kde ho s prevodovkou 6.7:1 sehnat. LCpro nejak nechodi a pak uz jsem ho nasel jenom na http://www.castlecreations.com/products ... -1_5y.html
Chtej skoro 30 dolaru postovny. Napadlo me, ze by se mozna nekdo chtel pripojit s objednavkou. Nebo uplne nejlip, kdo mi ho sezene
Thermic Palio, Palio Sport, Super Zoom, Sportavia, Tornado XX, Minicorado, unknown f3f
- crazy nemo
zjistil to stejné, akorát jsem uvažoval o převodovce maxtron, stejně tam nechci mít 1kW a tak bych se asi dostal pod limit DPH, a musel bych ještě změnit vrtuli protože maxton má převod 1:4,4 ale zatím ještě nejsem rozhodnut. kdyžtak PM
PS: v košíku CC obchodu je místo pro zadání slevového kuponu, nevíte někdo jak se k němu dá přít?
PS: v košíku CC obchodu je místo pro zadání slevového kuponu, nevíte někdo jak se k němu dá přít?
- pajax007
- Kontaktovat uživatele:
crazy nemo píše:zjistil to stejné, akorát jsem uvažoval o převodovce maxtron, stejně tam nechci mít 1kW a tak bych se asi dostal pod limit DPH, a musel bych ještě změnit vrtuli protože maxton má převod 1:4,4 ale zatím ještě nejsem rozhodnut. kdyžtak PM
Pokud to bude stejný systém jako na HC tak buď jako bonus za provedené nákupy nebo občas dávají extra bonus k jednotlivým položkám. V každém případě jde o to že musíš být stálým kupujícím. Na první nákup ti asi nikdo slevu nedá. Pajax 007
- crazy nemo
- jarda-wien
m2 píše:3s LiPo konfigurácie 1105/Maxxon a 1110/P32 máš na espritmodel.com , obvykle skladom.
nojo, ale 1105 je moc malej (65g) a 1110 by sel treba ve verzi 1Y, ale zase ma o 20g vic, nez 1107. Tak nevim no...
Co na to ostatni? Chtel jsem 1107 do minicorada, protoze se osvedcil. Ale rad bych slysel nejaky nazor na 1105 pripadne 1110.
Je fakt, ze 1110 je vetsi jenom o kousek a ani vykon neni o moc vetsi, ale 1105 uz je hodne malej...
Thermic Palio, Palio Sport, Super Zoom, Sportavia, Tornado XX, Minicorado, unknown f3f
jarda-wien píše:nojo, ale 1105 je moc malej (65g) a 1110 by sel treba ve verzi 1Y, ale zase ma o 20g vic, nez 1107. Tak nevim no...
Keď nevieš alebo naopak presne vieš, čo chceš, tak nerob neuváženosti a objednaj u Hořejšího, "uzávěrka dalšího kola objednávek je 31.3.2010".
Ďalšia možnosť je eflight.ch - tam majú tiež všelijaké kombinácie skladom.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
- jarda-wien
m2 píše:Keď nevieš alebo naopak presne vieš, čo chceš, tak nerob neuváženosti a objednaj u Hořejšího, "uzávěrka dalšího kola objednávek je 31.3.2010".
nevedel jsem, ze se to da obednat u nej, na strankach nic nema... fakt je prodava?
jarda-wien píše:m2 píše:Keď nevieš alebo naopak presne vieš, čo chceš, tak nerob neuváženosti a objednaj u Hořejšího, "uzávěrka dalšího kola objednávek je 31.3.2010".
nevedel jsem, ze se to da obednat u nej, na strankach nic nema... fakt je prodava?
Ano, mám od něj dvě Neutrina. Po uzavření kola objednávek to vždycky asi do 6-ti týdnů přišlo.
- jarda-wien
- jarda-wien
vitousek píše:
Psal sem ti to jako první odpověď..............
Ja vim, taky jsem se koukal na horejsiho stranky, akorat jsem to tam napoprve nenasel. Nenapadlo me, ze se musi kliknout na banner na strane (moc na ne totiz pri prochazeni webu nekoukam, jelikoz je to vetsinou pochybna reklama)