Heli HK-450 z HC II.

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
KJ

#241 Příspěvek od KJ »

Ok vyzkouším, sice nejdřív až o víkendu protože přes týden jsem ve škole.
Listy jsou tam tady tyto http://www.hobbycity.com/hobbyking/stor ... 281pair%29
a nic není upravováno.
Kenny McCormick

#242 Příspěvek od Kenny McCormick »

flubber píše:OK, možné to je. Mám ocas nastavený podle popisu - všude 90°, smykátko uprostřed, ale vrtulka má mírný náběh. Ono asi i záleží na tom, jak daleko je unašeč posazený na hřídeli a vůbec jak dlouhá je hřídel (měl jsem z HK jednu o 2mm kratší - řemenička byla přelisovaná a ty 2mm čouhaly z druhé strany domku).

Ide o to kolko mas medzeru medzi domkom a smykatkom, ked je v strede. Ja mam teda stale dost malu, ale na pocudovanie to funguje, da sa nastavit rychlost otacania az moc, ked zvysim vychylky.

Tie osky na HK s predlisovanymi remenickami z plastu su rovnako dlhe ako origo t-rex tie cierne. A remenicka sa da posunut. Inak zadnu osku z HK pouzivam tak ako aj z rexa a je velmi dobra /jedna z mala veci/. Na rozdiel od copterX, ktora sa ohne aj sama od seba, dlzka je tiez identicka.
Ak by ta oska bola dlhsia, a ten unasec tym padom dalej, smykatko by bolo dalej samozrejme tiez. Problem je, ze ked ten unasec je dalej, rozvibruje sa chvostova trubka. To by sa dalo vyriesit vymenou za nejaku pevnejsiu a tiez vymenou stabilizacnych tyciek /neviemakosavolaju/ co drzia trubku s ramom za pevnejsie a dlhsie.
Marty17

#243 Příspěvek od Marty17 »

Mám Wolfa 450 a koupil jsem na něj kovový domek vrtulky na HK 450.
Problém je ale v tom, že se mi hýbe celá řemenička i s osičkou, tak že při pohybu serva, se nejdřív hne osiška cca 1mm a pak až smykátko. Nevíte, čím to vymezit? Stačí dát mezi řemeničku a stěny domečku nějáké podložky, nebo osičku lehce zalepit do ložisek, tak aby šla pak vyměnit?
Děkuji
hlavně klídek..:)
flubber
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od flubber »

Kenny McCormick: těch osek mi prošlo rukama určitě víc jak deset a špatně nalisovaná byla jen jedna. Letěla do koše.
Kenny McCormick

#245 Příspěvek od Kenny McCormick »

Marty17 píše:Mám Wolfa 450 a koupil jsem na něj kovový domek vrtulky na HK 450.
Problém je ale v tom, že se mi hýbe celá řemenička i s osičkou, tak že při pohybu serva, se nejdřív hne osiška cca 1mm a pak až smykátko. Nevíte, čím to vymezit? Stačí dát mezi řemeničku a stěny domečku nějáké podložky, nebo osičku lehce zalepit do ložisek, tak aby šla pak vyměnit?
Děkuji

Oska nebola dobra? Ze tam lieta? Urcite len podlozkami vymedzit, lepenie by nemuselo dlho vydrzat...

Flubber, ved vravim, osky z HK /zadne/ su velmi dobre. Este aj ta, co si vyhadzoval, pokial bola remenicka len posunuta, dalo sa to spravit a velmi lahko.
flubber
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od flubber »

Po zkušenostech s protáčejícím se náhonem u hlavního kola bych to neriskoval :)
Kenny McCormick

#247 Příspěvek od Kenny McCormick »

flubber píše:Po zkušenostech s protáčejícím se náhonem u hlavního kola bych to neriskoval :)

Kludne mozes, mam origo t-rex cierne a plastova remenicka je nalisovana rovnako. V sade kupis 3ks a len jedna oska ma remenicku, cize sa pocita s tym, ze ju stiahnes a das na druhu osku.
Georg9

#248 Příspěvek od Georg9 »

Zdravím.. Tu vůli sem řešil, tím že sem si udelal svoje distanční vložky na míru z hliníku z tohoto:

http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/sto ... ing/11.jpg
Georg9

#249 Příspěvek od Georg9 »

ty rozměry toho nýtu vám neřeknu, sou lehce vetší na průměr než orygo. Výsledek tady:
http://s2.imgupload.cz/img/--/203225/17wlo/DSC00552.JPG
Marty17

#250 Příspěvek od Marty17 »

Kenny McCormick píše:
Marty17 píše:Mám Wolfa 450 a koupil jsem na něj kovový domek vrtulky na HK 450.
Děkuji

Oska nebola dobra? Ze tam lieta? Urcite len podlozkami vymedzit, lepenie by nemuselo dlho vydrzat...

Osička je ok, jen se posouvá v ložiscích asi 1 mm. Koukal jsem i na ložiska a ty jsou tam kde mají být..a drží dobře..
:roll:
Marty17

#251 Příspěvek od Marty17 »

Georg9 píše:Zdravím.. Tu vůli sem řešil, tím že sem si udelal svoje distanční vložky na míru z hliníku z tohoto:

http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/sto ... ing/11.jpg

Díky za typ..určitě je někde vyhrabu a zkusím. :D
romko1

#252 Příspěvek od romko1 »

Zdravim,

uvazujem zakupit nieco taketo:
http://www.helibuy.com/cnc-metal-upgrad ... p-485.html

a namontovat (premontovat) na moje plastove HKcko...
Chcem sa spytat skusenych a ostrielanych modelarov a hlavne vlastnikov HK, pojde to?
Vdaka za odpoved.
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Kenny McCormick

#253 Příspěvek od Kenny McCormick »

Pasovat to bude.
Ale kedze je to velmi lacne, pocitaj s tym, ze kvalita nebude bohvieaka...
I ked lepsia ako plastova. Najvecsi moj problem pri tychto lacnych /mam skusenst s copterX a HK dielom/ je tento diel:
http://www.helibuy.com/copterx-cx450012 ... p-278.html

2 z 2 copterX ohnute alebo velka diera na osku a neda sa vystredit
2 z 3 HK - toto iste
Povodca vibracii.
Ked budes mat VEEEEEELKE STAAASTTIIEE, tak to bude ako tak OK :P
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#254 Příspěvek od AdamProg »

romko1 píše:Zdravim,

uvazujem zakupit nieco taketo:
http://www.helibuy.com/cnc-metal-upgrad ... p-485.html

a namontovat (premontovat) na moje plastove HKcko...
Chcem sa spytat skusenych a ostrielanych modelarov a hlavne vlastnikov HK, pojde to?
Vdaka za odpoved.

Urcite pasovat bude, dokonce to vypada, ze je uplne ta sama, co mam ja, jenom sem ji mel dvakrat drazsi. Tak snad to je tim ze s cenama jdou dolu a ne tim ze to je dvakrat tak osizene.
martinre
Kontaktovat uživatele:

#255 Příspěvek od martinre »

Kenny McCormick píše:Pasovat to bude.
Ale kedze je to velmi lacne, pocitaj s tym, ze kvalita nebude bohvieaka...
I ked lepsia ako plastova. Najvecsi moj problem pri tychto lacnych /mam skusenst s copterX a HK dielom/ je tento diel:
http://www.helibuy.com/copterx-cx450012 ... p-278.html

2 z 2 copterX ohnute alebo velka diera na osku a neda sa vystredit
2 z 3 HK - toto iste
Povodca vibracii.
Ked budes mat VEEEEEELKE STAAASTTIIEE, tak to bude ako tak OK :P

Ahoj, s tim domkem mam taky trochu problem. Koupil jsem na ebay ten kovovy upgrade a vsechno ok az na ten domek. Nepatrne hazi-ohnutej, tak jsem u jinyho prodejce koupil jinej, ten je jeste horsi. Tak nevim jestli mam zkusit HK? uz fakt nevim co stim. Nez kupovat 5 a spolehat na to, ze jeden bude OK tak snad vezmu za 30$ orig. Kdyby mel nekdo dobrej navic, okamzite bych ho koupil.
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“