diky za radu ale ja poradne nevim kery by do toho pasoval sem se dival na ten kestler nebo jak to tu bylo psane pred par strankama ale nenasel sem hoJajka píše:Zadní motorek nekupuj origo,ale nahrad ho jinym.Vrtule je jedna z věcí kterou maj skladem. Tak to do tří dnu složíš. Třeba rcking
Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz
No ted jsem se vrátil z letu venku. Foukal vítr tak řídil vrtulník mě ne já jeho. Ale jsme v celku.Parkrát jsem ho zasekl do sněhu.Zničil jsem jeden list pouze.K tomu motorku- koupil jsem motorek z HB2 a dal ho do walkery. Je o dost kratší ale to ničemu nevadí. Po 1min letu byl tak horkej že na něm nešel udržet prst a vrtulník se zacal točit kolem své osy a byl neovladatelný.Rozdělal jsem jsem motor z HB a vyndal destičku s uhlíkama-jsou tam uhlíky ne drátky. Celou destičku jsem vložil do puvodního motorku a maká bez problému. Zatim 10baterek. Ale bude ok.Jestli někdo muže doporučit motor z HB tak já ne... ale jde upravit
diky jeste o tom pouvazujuJajka píše:No ted jsem se vrátil z letu venku. Foukal vítr tak řídil vrtulník mě ne já jeho. Ale jsme v celku.Parkrát jsem ho zasekl do sněhu.Zničil jsem jeden list pouze.K tomu motorku- koupil jsem motorek z HB2 a dal ho do walkery. Je o dost kratší ale to ničemu nevadí. Po 1min letu byl tak horkej že na něm nešel udržet prst a vrtulník se zacal točit kolem své osy a byl neovladatelný.Rozdělal jsem jsem motor z HB a vyndal destičku s uhlíkama-jsou tam uhlíky ne drátky. Celou destičku jsem vložil do puvodního motorku a maká bez problému. Zatim 10baterek. Ale bude ok.Jestli někdo muže doporučit motor z HB tak já ne... ale jde upravit
Ahoj kolegové tak jsem byl polétat s moji novou Q.Zde jsou videa z venku:
http://www.youtube.com/watch?v=eUgSjDh6 ... re=channel
Poté klikněte na více od trupiktom a tam jsou další videa z venku.
Je to hodnější vrtas než letadlo...Ale chce to trochu cviku.
Ahoj Tomáš
http://www.youtube.com/watch?v=eUgSjDh6 ... re=channel
Poté klikněte na více od trupiktom a tam jsou další videa z venku.
Je to hodnější vrtas než letadlo...Ale chce to trochu cviku.
Ahoj Tomáš
Mustang P51-D,Heli Walkera CB180Q,FG Baja 2WD v tuningu,TS-4E BMW,Nano copter 3d.
Vždy je co zdokonalit na modelu!!!
Vždy je co zdokonalit na modelu!!!
Zdravím pánové, loni na podzim jsem si také pořídil Walkeru CB180D a jsem úplný začátečník ale musím říct, že je to bomba, samozřejmě několik pádů bylo ale nebyla to taková hrůza, odnesl to jenom jedn list vrtule a trochu kapotáž. kamarád si pořídil E-flite nevím co je to za typ ale už to není takový ten co se přidá plyn a letí
má to potencák na kolektiv atd...je z toho nešťastný páč s tím už několikrát klepl o zem a má rozdvojené vrtule při bočním pohledu na ně, věděl by někdo co s tím? zkusím k večeru pohodit nějakou fotku ať víte. Mates.
red_giant píše:kamarád si pořídil E-flite nevím co je to za typ ale už to není takový ten co se přidá plyn a letímá to potencák na kolektiv atd...je z toho nešťastný páč s tím už několikrát klepl o zem a má rozdvojené vrtule při bočním pohledu na ně, věděl by někdo co s tím?
To je u tohohle typu a série (podle toho, jak to přesně popisuješ, je to naprosto jasně ta vadná série z 30. června 2009 odpolední směna, jak se Xung Wan nalil rejžovou) úplně typický a rada je jen jedna - rozhodně VOPRAVIT!
Takhle nějak sis to představoval????
Ale vážně...
1. Sem patří věco o W180. Příště piš do vhodného vlákna nebo založ nové.
2. Když se na něco ptáš, ujasni si, na co vlastně, a trochu se namáhej, abys předal maximum informací. "Je to obitýýýý" jaksi nestačí. Pak tu většinou dostaněš rychlou a maximálně přesnou odpověď.
3. To, co popisuješ, je nejspíš tzv. "motýlek", kdy každý list obíhá z nějakého důvodu s mírně jiným úhlem náběhu a to je potřeba srovnat. Bohužel na tu fotku ses vykašlal tak jen obecně o příčinách:
- křivá hlavní hřídel
- poškozené uchycení (zavěšení) listů, event. křivá příčná hřídel, pokud na vrtulníku je
- ohnutá tyčka se závažíčky (pádly) - podle konstrukce vrtulníku
- poškozená (ohnutá) táhla (pokud to "předtím" bylo dobrý a teď je to najednou špatný. Pokud to nikdny nebylo dobrý, může to být jen neseřízené - délka táhel. Buď ta od cykliky, nebo ta k pádlům nebo závažíčkům.
- poškozené - zkroucené - naštípnuté - dynamicky nevyvážené apod. - listy.
Chtělo by to tu fotku.
motor
Napadlo ma, či by nešlo použiť hlavný brushless motor z Walkera 4-6 http://bit.ly/9cxJRl na tento náš vrťas. Je k tomu aj regulátor a je to celé Walkera tak možno by to mohlo byť kompatibilné.
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
- Rastislav
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, A teraz mi povedzte kto z koho :
V čas. RC Revue 3/2010str.58 alebo : http://translate.google.sk/translate?hl ... %26hl%3Dsk,
Z foto je to ten samý vrtulník ?!?!
Čína alebo Robbe ????????
V čas. RC Revue 3/2010str.58 alebo : http://translate.google.sk/translate?hl ... %26hl%3Dsk,
Z foto je to ten samý vrtulník ?!?!
Čína alebo Robbe ????????