Phoenix RC
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Futaba T7C (nespravne FF7 - to je jina, o dost starsi, vysilacka - ale lidi si zvykli takto oznacovat i tuhle) se pri simulatoru normalne zapnout musi. Duvodem je chybejici napajeni na pinu 4 (to je od vyrobce umyslne - i kdyz jsem nepochopil proc).
Takze bez upravy ji musis zapnout at jdes litat doopravdy nebo i jen na simulatoru.
Vysilacka by mela byt nastavena v zakladu, heli rezim, cykliku mit nastavenou nejlepe H1, jinak nic extra. Krivku plynu mam v Normalu linearne 0-100%, Idle1 a 2 mam vsechny body na 80% resp. 100%. Jinak neni potreba nic vic (daji se jeste namapovat dva prepinace na volny 5. a 7. kanal pro dalsi blbinky jako zatahovani podvozku a tak, ale to neni pro provoz nutne).
Hlasi ti neco simulator? Nebo co konkretne myslis pod "nechce nacitat vysielacku"?
Takze bez upravy ji musis zapnout at jdes litat doopravdy nebo i jen na simulatoru.
Vysilacka by mela byt nastavena v zakladu, heli rezim, cykliku mit nastavenou nejlepe H1, jinak nic extra. Krivku plynu mam v Normalu linearne 0-100%, Idle1 a 2 mam vsechny body na 80% resp. 100%. Jinak neni potreba nic vic (daji se jeste namapovat dva prepinace na volny 5. a 7. kanal pro dalsi blbinky jako zatahovani podvozku a tak, ale to neni pro provoz nutne).
Hlasi ti neco simulator? Nebo co konkretne myslis pod "nechce nacitat vysielacku"?
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
Kestrel 500SX a Phoenix
Nedaří se mi připojit vysílačku od Kestrela 500SX k Phoenixu R/C. Nemáte s tímto vysílačem někdo zkušenost?
-
Skoky
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz:
v Phoenixu mi s DX7-mičkou dělá letadlo takovou kulišárnu a to:
aniž bych se dotkl na ovladači jakékoliv jiné páky než AILE. tak mi chodí i ELEV. .. kde to můžu nastavit??? mixy jsem zatím nenastavoval...
aniž bych se dotkl na ovladači jakékoliv jiné páky než AILE. tak mi chodí i ELEV. .. kde to můžu nastavit??? mixy jsem zatím nenastavoval...
Dnes modelář, zítra letec ...
SPECTRUM DX7i
Mustang P51-D (elektro),Tiger Trainer 40 (8.5ccm),MX2 2,3m(DLE 55)
létáme v:
Bánov(asfalt), Rudice(tráva), Šumice (vlastní let.-tráva) www.rajce.net/f289163003
SPECTRUM DX7i
létáme v:
Bánov(asfalt), Rudice(tráva), Šumice (vlastní let.-tráva) www.rajce.net/f289163003
-
Skoky
- Kontaktovat uživatele:
koupil jsem phoenixe.. kvalitka .. to se musí nechat ale:
Mám dotaz:
Mám dotaz:
Dnes modelář, zítra letec ...
SPECTRUM DX7i
létáme v:
SPECTRUM DX7i
létáme v: