T-REX 600 NITRO NEBO ELE.?KDE KOUPIT
taky tak, orig regl a motor, baterie 6S5000mAh, a docela to maká video nic moc , kameraman nestíhalSali píše:Ja to litam s origo reglem ale litam krivky.Zatim to funguje.
Helipross
[quote="ripper"]A co tady? Myslím, že to je nejlepší cena. Kupoval jste někdo na helipross?]
Na helipross maji opravdu dobre ceny, ale jsou duveryhodni? Me k nim ted nechce paypal poslat penize, ze jim neprosli dobre vyhodnocovanim rizik, i kdyz netusim, jake maji testovaci podminky. Ja bych to i riskla, ale paypal nechce a jinak tam zrejme penize nedostanu. Nemate nekdo zkusenosti s takovou situaci? Dik moc P.
Na helipross maji opravdu dobre ceny, ale jsou duveryhodni? Me k nim ted nechce paypal poslat penize, ze jim neprosli dobre vyhodnocovanim rizik, i kdyz netusim, jake maji testovaci podminky. Ja bych to i riskla, ale paypal nechce a jinak tam zrejme penize nedostanu. Nemate nekdo zkusenosti s takovou situaci? Dik moc P.
Nějak nechápu co řešíš, opravdu by se ti vyplatila ta úspora několika dolarů za ten risk??? Asi PayPal moc dobře ví co dělá. Pokud máš peněz na zbyt pošlu ti číslo účtu, také nic nedostaneš ale mně uděláš radost 
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Re: Helipross
snugi píše:ripper píše:A co tady? Myslím, že to je nejlepší cena. Kupoval jste někdo na helipross?]
O heliporss jsem cetl docela dost negativu, ale vetsinou to byli typci z ameriky co byli nervozni, ze jim obchod druhej den od objednani neposila zpravu, ze zbozi uz je na ceste....proste nekteri lidi akorat dele cekali. Evidentne je to spis mensi obchod a diky dobrym cenam, nestihaji plnit vcas vsechny zakazaky.
Ja jsem tam ted nakupoval nahradni dily za jen cca 180USD a do odeslani postou to trvalo tyden, coz jeste jde.
taky jsem tu cetl, ze kdosi od tam ma Trexe 450.. takze funguji a ja jsem platil pres paypal bez problemu.
Beep píše:Nějak nechápu co řešíš, opravdu by se ti vyplatila ta úspora několika dolarů za ten risk??? Asi PayPal moc dobře ví co dělá. Pokud máš peněz na zbyt pošlu ti číslo účtu, také nic nedostaneš ale mně uděláš radost
Vis, kdyby to bylo "par dolaru", tak to neresim, jenze to neni az tak malo kacek, a zas tak nazbyt jich nemam. A taky na druhou stranu nejde o tretinove ceny, ty by mi byly podezrele. A pokud nemas konkretni zkusenost nebo konkretni radu, je trosku zbytecne se tu rozcilovat. Dekuju za reakci.
tady se rozčilovat nemusíš, když chceš nakupovat tak nakupuj , bejt tebou bych si zjistil o obchodu co nejvíc než jim pustíš nějakou kačku , nebo se koukni po jiném o pár doláčů dražší ale vyzkoušenej , Vše ostatní je jen na toběsnugi píše:Beep píše:Nějak nechápu co řešíš, opravdu by se ti vyplatila ta úspora několika dolarů za ten risk??? Asi PayPal moc dobře ví co dělá. Pokud máš peněz na zbyt pošlu ti číslo účtu, také nic nedostaneš ale mně uděláš radost
Vis, kdyby to bylo "par dolaru", tak to neresim, jenze to neni az tak malo kacek, a zas tak nazbyt jich nemam. A taky na druhou stranu nejde o tretinove ceny, ty by mi byly podezrele. A pokud nemas konkretni zkusenost nebo konkretni radu, je trosku zbytecne se tu rozcilovat. Dekuju za reakci.
re Prochel
Trocha se rozcilil Beep, ja ne, je mi jasne, ze pokud chci nakupovat bez rizika, zajdu do kramu. Ale popravde jsem cekala, ze se ozve neco ve smyslu "tam nenakupuj, jsou s tim problemy" nebo "nakoupil jsem, problem nebyl", proste konkretni zkusenost. Ze to je s rizikem je vcelku jasne, uz tim, z ktereho mista planety nakupuju.
Re: re Prochel
tak skus flying-hobby ty jsou vyzkoušený a ceny taky slušnýsnugi píše:Trocha se rozcilil Beep, ja ne, je mi jasne, ze pokud chci nakupovat bez rizika, zajdu do kramu. Ale popravde jsem cekala, ze se ozve neco ve smyslu "tam nenakupuj, jsou s tim problemy" nebo "nakoupil jsem, problem nebyl", proste konkretni zkusenost. Ze to je s rizikem je vcelku jasne, uz tim, z ktereho mista planety nakupuju.
Naposledy upravil(a) prochel dne pon 01.03.2010 20:01, celkem upraveno 1 x.
Nevím proč třeba nenakoupíš na www.flying-hobby.com , mockrát ověřený šop naprosto v pohodě, nechce se mi hledat jaký je cenový rozdíl ale určitě nebude propastný, nehledě na to že na rcmanii je celé jedno vlákno věnované nakupování v zahraničí, stačí hledat a ne placnout dotaz aniž by ses sám trochu snažil. Jinak se nerozčiluju, to nejsou moje peníze které se budou riskovat, takže je mi opravdu šumák kde nakoupíš.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
prochel píše:tak skus flying-hobby ty jsou vyzkoušený a ceny taky slušný
Dekuju za tip .)
Poprvé jsem myslel, že je to překlep "riskla", ale podruhé "cekala" už mi to nedá. Něžné pohlaví a heliny? To se jen tak nevidí. Sorry za OT, tak ať ti to lítá 
OT Flubber
flubber píše:Poprvé jsem myslel, že je to překlep "riskla", ale podruhé "cekala" už mi to nedá. Něžné pohlaví a heliny? To se jen tak nevidí. Sorry za OT, tak ať ti to lítá
Dekuju .)) Fakt to neni preklep .) Panove mi tu davaji zabrat. Vsem se timto omlouvam, ze jsem se vloudila do tematu, reagovala jsem na zminku o Heliprossu prave tady a nebylo to uplne echt.
Ahoj, píšu další zkušenosti z flying-hobby - můžu naprosto doporučit, už jsem objednával 4 balíčky, první (TREX 600N) kolem 3 kg, prošel bez cla, další 3 byli kolem 2kg a také bez cla, takže celnice na to asi kašle.o))) což je super, jinak doručení kolem týdne to je také perfektní, můžu jen doporučit
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100