jaka stavebnice f3k pro novacka
Ty D60 a D47 maji ruzne oznaceni v ruznych zemich...Tady v Anglii je prodava ripmax pod oznacenim SD100,SD150,SD200 uvadeji ze SD100=D47 SD150=D60 treba u te SD100 je uvedeno toto
for discus launch
Dimensions: 17mm x 22mm x 8mm
Speed @ 4.8v: 0.18s/60deg
Torque @ 4.8v: 1.1Kg/Cm
Weight: 4.7g
cena je 15£=450kc
Nemam tuseni kolik vyjdou v CR...Ale mas pravdu v zahranici je taky doporucujou...
Co se tyce te aurory ted mam jen trosicku obavy jak tam nacpu ten 7kanalovy prijimac..Je mi jasne ze ho budu muset odlehcit tudiz zbavit plastu)) 
for discus launch
Dimensions: 17mm x 22mm x 8mm
Speed @ 4.8v: 0.18s/60deg
Torque @ 4.8v: 1.1Kg/Cm
Weight: 4.7g
cena je 15£=450kc
Nemam tuseni kolik vyjdou v CR...Ale mas pravdu v zahranici je taky doporucujou...
No ono ten 7 kanálový příjmač má 17g, prodávají i o 1,5cn kratší 6 kanálový, ale ten je jen o 2g lehčí. Mi na Auroru letos nezbylo, ale řeším to samé páč jsem pořídil Optica na 2,4Ghz. No vzhledem k tomu, že budu létat hlavně rekreačně, tak tam vrazím ten 7 kanálový tak jak je ...
Jináč u nás ty serva vyjdou o něco dráž.
Jináč u nás ty serva vyjdou o něco dráž.
Já jsem minulý rok neodolal a také jsem si pořídil házedlo.Je to Long Shot 3 od Hořejšího.
Pánové,jak já se s ním vždycky vyřádím.Za odpoledne třeba 60 letů.Pak odcházím z louky příjemně unavený domů.Prostě super!!
Jednou se mi povedlo vyletět z dosahu.Používal jsem krátkou anténu.Měl jsem zhruba 30 metrů výšky a éro přešlo do hodně ostré spirály a zapíchlo se do země.Škody:jen trochu popraskala gondolka.Trochu epoxidu a bylo opraveno
Pánové,jak já se s ním vždycky vyřádím.Za odpoledne třeba 60 letů.Pak odcházím z louky příjemně unavený domů.Prostě super!!
Jednou se mi povedlo vyletět z dosahu.Používal jsem krátkou anténu.Měl jsem zhruba 30 metrů výšky a éro přešlo do hodně ostré spirály a zapíchlo se do země.Škody:jen trochu popraskala gondolka.Trochu epoxidu a bylo opraveno
Futaba T8FG
Taranis X9D
Duo Discus,Discus,Pilatus B4,Fox,Proxima II,Long Shot 3,Ka-6e,L-13 Blaník
Taranis X9D
Jak vychází ty přijímače od Hitec Aurora do F3k ? Od pohledu jsou dost dlouhé a ty 1/4 l na konci koaxu budou asi problém jak to dostat ven z trupu. Musela by být asi dost díra aby se to protáhlo. Má s tím někdo zkušenosti v F3k popř. uložení v trupu stuženým ulíkem ( FENIX od Ikara) ?
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Azy píše:Peca píše:Používal jsem krátkou anténu.
kde swe to dá sehnat koukám že máš eclipsu... já mám optica a sháním ji
Kupoval jsem jí u Pelikána ale už je to asi 8let zpátky.Tenhle prut je dobrý tak do haly ale ven určitě ne.Má malý dosah.
Futaba T8FG
Taranis X9D
Taranis X9D
od pristiho tydne Hitec dava na trh dalsi prijimac.Bude to 6tikanal a bude mensi a lehci...Nekde jsem cetl ze po odstrojeni toho 7kanaloveho prijimace z plastu se dostanes pod 10g.Me ma Aurora prijit v pondeli ze 7kanalem tak pak poreferuji a longshota mi horejsi posila v pondeli tak nevim kdy mi sem do Scotska prijde..Doufam ze do tydne
Rozhodoval jsem se mezi Gladiatorem 2 od Cermaka a Longshotem...Ten od Cermaka v zlute barve z cervenymi pruhy pres kridla..Pridavam foto..Nakonec mi vsichni do zacatku radili sendwichove kridlo pena+sklo...Cermak dela balsa+sklo...Ten gladiator je pry dobry pro toho kdo uz s DLG lital ne pro zacatecnika
Ale me se zrovinka vic zamlouval ten Gladiator..Ale nechal jsem si poradit od zkusenejsich tak uvidime
http://www.f3k.cz/web/article.php?kid=5
http://www.f3k.cz/web/article.php?kid=5
Podle mých zkušeností s trupy od Ikara se do nich vejde i lednička a televize... Né opravdu trup je prostorný až dost a vepředu je místa dost. Já mám zatím od Ikara ty trupové gondoly dvě ( Fénix a MANTA) . Používám v trupu 2 serva VOP a SOP. Jinak pokud byl dotaz na moji RC tak zatím Eclipse7.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Co říkáte na modely od LS model, relax nebo vertex popřípadě select.
Nemám s F3k zkušenosti. Jak jsem sem již psal do jiného vlákna mám odlétanou sezonu s easy fly. Loni na podzim jsem to viděl a docela hodně mě to zaujalo. Výhodou těcto modelů se mi zdá, že jsou skoro hotové jestli to dobře chápu stačí osadit elektronikou? Jsem dost nešikovnej (pro modeláře neštěstí) a nerad bych hned zkazil tak krásný letadlo. Předem dík za reakci.
Tomáš
Nemám s F3k zkušenosti. Jak jsem sem již psal do jiného vlákna mám odlétanou sezonu s easy fly. Loni na podzim jsem to viděl a docela hodně mě to zaujalo. Výhodou těcto modelů se mi zdá, že jsou skoro hotové jestli to dobře chápu stačí osadit elektronikou? Jsem dost nešikovnej (pro modeláře neštěstí) a nerad bych hned zkazil tak krásný letadlo. Předem dík za reakci.
Tomáš