Celníci-zadržené HC :-(

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
s3030150

Re: Slovensko

#16 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 16:38, celkem upraveno 2 x.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lindbergh »

Tak jsem se přes kámoše dostal na jednoho celníka...

1 - Částka je opravdu těch 201 S , lépe řečeno pikus1 to vysvětlil doslovně.Dík.

2 - Na dotaz proč mně zabavili balíček s částkou 150 S mně bylo řečeno, že mají velice dobře zmáknutý nákupy ze všech možných míst světa (a mimochodem jsem byl vyvalenej, jakej má nemodelář přehled o dodávkách modelářského sortimentu ze všech možných států!!!) Celníky ale dost se.e ty lživý částky, které se uvádějí na balíček (u HC asi standartně 1/3 ceny) a proto balíček těžší, nebo větší prostě na zkoušku zabaví :cry:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
zdzd

#18 Příspěvek od zdzd »

Lindbergh píše:... že mají velice dobře zmáknutý nákupy ze všech možných míst světa (a mimochodem jsem byl vyvalenej, jakej má nemodelář přehled o dodávkách modelářského sortimentu ze všech možných států!!!)

Co tě na tom překvapuje? Denně jim to chodí rukama.Ten sortiment není zas až tak velký, aby se za týden nedal zapamatovat. A když něco vypadá podivně, tak mrknout se na webshop dodávající firmy je otázka pěti minut.

Mě naopak velmi překvapuje, kolik lidí si myslí, že když si objednají falešnou fakturu, tak mají vystaráno. Naopak nic to neřeší a navíc si koledují o polízanici.

Mimochodem - nic ti nezabavilili, jen pozdrželi do doby uzavření celního řízení.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lindbergh »

zdzd: Zde je názorně vidět, jaký je rozdíl od mluveného slova a psaného textu. Opravdu jsem si nechtěl "objednat falešnou fakturu" jak píšeš a opravdu jsem si nemyslel, že mám vystaráno. :wink: Zvláště pak při částce 150 dolarů by to bylo trošku mimo mísu. (myslel jsem si však, že ta max. částka je 170, takže info o 201 je fajn) Jen jsem nechal přednastavených 30% a neřešil jsem to. Naopak jsem tím chtěl upozornit, že v případě že někdo nakupuje do cca 201 dolarů, je dobré dát si práci s jedním "kliknutím" a tu částku poctivě přepsat na 100% :!: Což i já v budoucnu hodlám dělat.

Vzhledem k tomu, že předpokládám sklouznutí této diskuse do míst, kde se nehodlám pohybovat, ukončuji sledování tohoto tématu.

Děkuji tímto všem, kteří "konstruktivně" přispěli a sbohem a šáteček :lol:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
zdekar

#20 Příspěvek od zdekar »

Pokud hodnota balíčku nepřesahuje 150 E, tak nevidím důvod proč nedávat 100%. A pokud přesahuje, tak je lepší dát těch 100% a počítat holt s tím že se zaplatí to DPH. I tak je to pořád o dost levnější než u nás. :D

Pokud jsi nechal 30% (z $150), tedy $50 na velkým balíčku, tak se ani nedivím že ti to odchytli a chtěj k tomu doložit nějaké papíry. ;-)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
zdzd

#21 Příspěvek od zdzd »

Lindbergh píše:zdzd: Zde je názorně vidět, jaký je rozdíl od mluveného slova a psaného textu. Opravdu jsem si nechtěl "objednat falešnou fakturu" jak píšeš a opravdu jsem si nemyslel, že mám vystaráno.

Nejaký rozdíl tam asi opravdu bude. Už jen v tom, že jsem nepsal o tobě, nýbrž obecně. Zbytečně se na tom čílíš.
Pamo
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Pamo »

vam 150 eur nestaci a co mame povedat my na Slovensku ? :? :D Za 2 lipolky Hyperion v cene 180$ som doplacal 26€ , ziadna sranda nakupovat.. Preto len v najnutnejsich pripadoch lebo 2950mah som v Eu nenasiel.. inak sa ale nakupovaniu z mimo Eu vyhybam jedine ze sa da znizit faktura ale to uz je take riesnie z nudze... asi vytvorim na Facebooku skupinu : chcem byt Cechom :D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=765
lada

#23 Příspěvek od lada »

Akorát mě udivuje, proč chceš být čechem, když jsi podle bydliště poloviční rakušák.... :D :D :D :D :D
Pamo
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Pamo »

lada: No lebo v Rakusku je to uplne tak isto ako na Sk resp. este horsie lebo si uctuju este aj dorucenie z colnice na adresu kupujuceho :D , za 2 balicky spolu za 198€ som musel doplacat 52€ :lol: , na Sk som si pre ten balicek siel potom radsej sam :D takze neviem ci sa na Sk uctuje aj poslanie dalej ku kupujucemu :) , ale nevadi, my modelari znesieme vela, pokym to nepadne tak je to este stale vyhra :D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=765
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od pikus 1 »

Pamo píše:vam 150 eur nestaci a co mame povedat my na Slovensku ? :? :D Za 2 lipolky Hyperion v cene 180$ som doplacal 26€ , ziadna sranda nakupovat.. Preto len v najnutnejsich pripadoch lebo 2950mah som v Eu nenasiel.. inak sa ale nakupovaniu z mimo Eu vyhybam jedine ze sa da znizit faktura ale to uz je take riesnie z nudze... asi vytvorim na Facebooku skupinu : chcem byt Cechom :D

Vždyt jste napůl byli, ale asi se vám to moc nelíbylo :lol:
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
psena
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od psena »

Za "falesnou" fakturu ti celnici nemuzou nic udelat, je to zalezistost dodavatele/prodejce.
To ze nekomu capli zbozi z HK neni diky snizene castce, ale spis dilem nahody. To znamena, pokud dolozi cenu zbozi dle paypalu do 150EUR tak zadna polizanice nehrozi.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“