hala Odolena Voda
hala Odolena Voda
Zdravím pražské haloletce, nabízím možnost polétání ve volejbalové hale na Odolce (š.18, d.36, v.12!!m). Využívám ji příležitostně a to dopoledne (čtvrtek a pátek bývá volný) a hodina je za 250,- (večer je to už 700,-). Vím, že uvonit se dopoledne může být problém, ale ta cena a výška!!
Dneska jsem za hodinu vylétal 7 baterek a to už je moc, ve dvou je to větší relax. Kdybyste měl někdo zájem, ozvěte se, předběžně se chystám zamluvit příští čtvrtek 11.2. od 10.00. Tím, že je tam volno, tak se může i přetáhnout. Franta Hejduk
Dneska jsem za hodinu vylétal 7 baterek a to už je moc, ve dvou je to větší relax. Kdybyste měl někdo zájem, ozvěte se, předběžně se chystám zamluvit příští čtvrtek 11.2. od 10.00. Tím, že je tam volno, tak se může i přetáhnout. Franta Hejduk
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Re: hala Odolena Voda
frantah píše:Zdravím pražské haloletce, nabízím možnost polétání ve volejbalové hale na Odolce (š.18, d.36, v.12!!m). Využívám ji příležitostně a to dopoledne (čtvrtek a pátek bývá volný) a hodina je za 250,- (večer je to už 700,-). Vím, že uvonit se dopoledne může být problém, ale ta cena a výška!!
Nazdar bejvalej kamaráde
Doufám že mi odepíšeš něco pěknýho aspoň tady když né na mejl
Petr B