Výkony motoru a dmychadel
- Katapult
- Kontaktovat uživatele:
Výkony motoru a dmychadel
Dneska jsem testoval upravené dmychadlo a zjisti jsem,že zase nestíhají baterky.
Nevíte někdo kolika céčkovky použit zhruba na 100A.
Mám takový dojem,že kvalitní motory jsou sice dražší,ale potřebují míň ampér a mají velké výkony.Je to tak?
Mám takový dojem,že kvalitní motory jsou sice dražší,ale potřebují míň ampér a mají velké výkony.Je to tak?
Naposledy upravil(a) Katapult dne ned 14.03.2010 20:09, celkem upraveno 1 x.
Re: xxxx
Katapult píše:Dneska jsem testoval upravené dmychadlo a zjisti jsem,že zase nestíhají baterky.
čéče, jsem si poprskal monitor..
tak třeba "potřebuješ" 5000mAh/20C trvale, nebo 3300mAh/30C trvale, nebo taky 4000mAh/25C trvale... mám pokračovat?
osobně neznaje nic jiného o tvém dmychadlovém aparátu ti "doporučím" sežeň si 5000/30C trvale.
no a k té druhé části, ano je to tak, že kvalitní motory jsou zpravidla dražší, drahé nerovná se automaticky kvalitní-to platí obecně u všeho, že.
apropó kvalitní= kvalitní (účinná) konstrukce vyrobená kvalitními postupy z kvalitních materiálů.
ty ovšem nepotřebuješ nějaký "obecný kvalitní motor", ty potřebuješ do svého EDF kokrétní kombinaci otáček/V, max. povoleného proudu a příkonu a pak tě obecné kecy nemusí vůbec zajímat
Re: xxxx
Katapult píše:Dneska jsem testoval upravené dmychadlo a zjisti jsem,že zase nestíhají baterky.
Když tam dáš 1000mAh, tak Ti nebudou stačit ani G3
Když dáš 10 000mAh, poletí to i na 15C šity v pohodě.
Je to o té kapacitě (a až potom o "C")
Už jsem to psal zbytečně, elepilot je rychlý jako blesk
(taky se mi zdá, že bys měl pouvažovat o počtu článků v souvislosti s kv motoru)
Katapult píše:A tento.
Měřám to e-station check master.
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... v_Inrunner
ani jeden z nich v dmychadle 90mm nevezme více jak 80A
ten růžovej vydrží špičkově 80A, ten zlatej ti při 60A brzo chcípne
nevydrží dloudodobě v letních dnech fungovat, jakmile odejdou teplem magnety, vezmou pravděpodobně i regl, pokud nemáš samostatně napájený Rx, tak totálka..