Propojení Hitec Flash s Pc

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Vigo »

Ahoj,

Pokud si za 600 koupím USB kabel:
http://www.peckamodel.cz/pmRubrList.asp ... &intLang=0
pro Optic 6 tak jaké simulátory mi půjdou? Celkem nad tou investicí uvažuji abych přes zimu mohl trénovat :wink: Pokud dobře chápu tak Reflex přes to nerozchodím.
egresh

#17 Příspěvek od egresh »

mortir píše:Tak zase nic.... kabel mam PPJOY sem nainstaloval ale když dám configure joystic a nastavím příslušné věci tak mi to hodí hlášku:
Unable to verify IRQ setings for LPT1, reason-5.
Pease make sure an IRQ is assigned to this port.
Tak nevim jestli mam blbej kabel nebo co...

Tak som to pozeral
Moje nastavenie LPT portu:
0378-037F
IRQ 07

Mne to neslo az kym som v nastaveni nezrusil zaskrtnutie v port options Don´t allocate ports assignet to joysticks
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Mám takový stupidní dotaz. Když mám nějaký shit vysílač s AM modulací tak z toho signál PPM signál nedostanu?
Hora
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Hora »

Tak jsem si opět sestriöjil LPT interface (měl jsem ho na SE, ale jak jsem přešel na XP přestal fungovat a já jej rozebral) a jede, ovšem mám problém a to ten šílený zvuk z PC speakeru, dá se s tím něco dělat?
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
egresh

#20 Příspěvek od egresh »

Hora píše:Tak jsem si opět sestriöjil LPT interface (měl jsem ho na SE, ale jak jsem přešel na XP přestal fungovat a já jej rozebral) a jede, ovšem mám problém a to ten šílený zvuk z PC speakeru, dá se s tím něco dělat?

Použil si tranzistor ako je na tej schéme ?
Ja som dal iný a tiez to fungovalo, ale bolo pocut brum zo speakra. Myslel som si, ze s tym vybabrem a odstrihol som speaker. Okamzite sa ozval z compu neznesitelne hlasny vysoky ton (neviem odkial vychadzal). Speaker som priletoval spet a zabalil do ponozky :D :D :D . Zohnal som original tranzistor a uz nic nepocut.
Hora
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Hora »

Ne vrazil jsem tam co jsem měl po ruce, šák to i v návodu psali, že to tak funguje :o) Díky za radu podívám se po něčem doma případně koupím.
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
SrAjni

#22 Příspěvek od SrAjni »

Vigo píše:Ahoj,

Pokud si za 600 koupím USB kabel:
http://www.peckamodel.cz/pmRubrList.asp ... &intLang=0
pro Optic 6 tak jaké simulátory mi půjdou? Celkem nad tou investicí uvažuji abych přes zimu mohl trénovat :wink: Pokud dobře chápu tak Reflex přes to nerozchodím.

Vsetky :D
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Hora
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Hora »

Jasan co jsem našel to jsem tam dal :o), jak v pohádce o Kočičce a pejskovi :o)))))
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“