Těsnění pro MVVS 3,5ccm
- baxiik
- Kontaktovat uživatele:
Těsnění pro MVVS 3,5ccm
Ahoj. Nevíte kde sehnat těsnění mezi hlavu a výfuk pro brňáka 3,5ccm? Prej už se sežene těžko... Nebo nějaký tip, jak ho vyrobit, resp. z čeho? Podle mě by to neměl být problém. Díkas!
pkuď máš doma pryž a razníky nebo aspoň ostrej skalpel tak by to neměl být problém, někdu to tu dávno řešil a pamutuju si na to jen že nakonec použil gumičku co se používá na elektro na gumový unašeče
jinak bych zkusil tu surouvou pryž 
->MX 16s<-Piper J-3 CUB , Kawasaki Ki-61, motorový větroň Primera, AXN Floater-Jet, Mitschubischi A6M2 1:12 ve výstavbě
Re: Těsnění pro MVVS 3,5ccm
Pokud potřebuješ těsnění mezi válec a přechodku výfuku, tak to těsnění je z těsnícího papíru. Dalo by se vyrobit např. z pijáku. Těsnění - podložka pod hlavu je hliníkové a to asi nevyrobíš, těsnění na zadní víko je opět papírové (pokud tam nemáš nové víko s O-kroužkem, které již papírové těsnění nepoužívá). Všechna těsnění ti pošlou z MVVS. Stačí zavolat, nebo poslat E-mail.
No nevím,ta pryž a papír,to by asi dlouho nevydrželo,na tom výfuku.To se dělá z klingeritu.
http://www.scootland.cz/zbozi/rms-tesne ... klingerit/
http://www.scootland.cz/zbozi/rms-tesne ... klingerit/
Naprosto bezproblému vyhovuje těsnění vystřižené z tvrdého papíru, který koupíš v každém papírnictví. Před montáží namazat z obou stran vazelínou, nebo motorovým olejem-i minerálním olejem do benzínu-M2T.
Po 1. letu s tímto těsněním zkontrolovat dotažení výfuku.
Takovéto těsnění mi slouží celou sezonu, nebo dokud nerozebírám výfuk. Většinou se totiž připeče a při demontáži výfuku rotrhne.
Takovéto těsnění mi slouží celou sezonu, nebo dokud nerozebírám výfuk. Většinou se totiž připeče a při demontáži výfuku rotrhne.
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
EasyStar II
LOOP VA
mikvalik píše:Naprosto bezproblému vyhovuje těsnění vystřižené z tvrdého papíru, který koupíš v každém papírnictví. Před montáží namazat z obou stran vazelínou, nebo motorovým olejem-i minerálním olejem do benzínu-M2T.
Naprosto přesné, taky to tak dělám a funguje to.
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
- pilotvresina
osvedcena a nejlepsí metodahoblik píše:mikvalik píše:Naprosto bezproblému vyhovuje těsnění vystřižené z tvrdého papíru, který koupíš v každém papírnictví. Před montáží namazat z obou stran vazelínou, nebo motorovým olejem-i minerálním olejem do benzínu-M2T.
Naprosto přesné, taky to tak dělám a funguje to.
ty ono to j nejlepsi a osvědčené mezi dva na tupu dané spoje, ale jestli víš jak to vypadá u MVVSek u laďaků tak tam je to na nastrčení a tam se to různě kroutí a křiví, pak to třeba nedoléhá atd,prcali jsem se s tím s Joxou na jeho 2 ccm MVVS s laďákem a je to drbačka ,neljpepší je opravdu ta surová pryž či jiný podobný matr 
->MX 16s<-Piper J-3 CUB , Kawasaki Ki-61, motorový větroň Primera, AXN Floater-Jet, Mitschubischi A6M2 1:12 ve výstavbě