Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
Sakra - vypadá to, že Honzu odhalili Číňani a zase jsou napřed... 
- j.e.n.i.k.82
- etien leru
- Pavel Střelec
- Kontaktovat uživatele:
Kluci kdo jste z prahy a chcete si pro to přijet osobně, tak se domluvíme na příští týden, odesílat budu postupně, ještě nejsou hotové krabice. Jinak možné osobní předání v týně nad vltavou, kdo si objednal dva a více modelů, odešlu to v pondělí ve větších krabicích které mám. Jinak dostalo se na všechny kdo si modely zamluvili, můžete mi začít do mailu syspat adresy. V RCF mám na stole 60 nařezaných modelů!!!
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Ohledně platby, budu posílat na dobírku. V případě že někdo máte zájem platit převodem, možnost tu samozřejmě je. Jen budeme muset dohodnout pravidla. Samozřejmě kdo chce zaplatit předem převodem na účet, není problém.
Počítám s tím že zezačátku budu schopný poslat kolem deseti balíků za týden, 4 už jsou slíbené na pondělí, budu se snažit ten termín dodržet. Pokud to vyjde, pošlu samozřejmě co nejvíc... uvidím kolik doma mám krabic od kdečeho
Slíbil jsem že v úterý lidi obešlu mailem, to jsem bohužel pořád nestihl, zkusím to zítra ráno. Budou tam komplet info, co je jak potřeba aby mohly být modely doručeny.
I nadále platí, osobní převzetí hlaste rovnou, domluvíme se, budete na řadě rychleji jak balík.
Počítám s tím že zezačátku budu schopný poslat kolem deseti balíků za týden, 4 už jsou slíbené na pondělí, budu se snažit ten termín dodržet. Pokud to vyjde, pošlu samozřejmě co nejvíc... uvidím kolik doma mám krabic od kdečeho
I nadále platí, osobní převzetí hlaste rovnou, domluvíme se, budete na řadě rychleji jak balík.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16