A minule som zazil rekord v rychlosti - Odlet z Moskvy v nedelu rano a v pondelok vecer uz bol balik na SK.
Posta z honkongu z HC
- Kenny McCormick
olisoft píše:Tusim sa posta z HK zacina zlepsovat. Balicek odletel 03/03/2010 z HK a 24/03/2010 dorazil do Moskvy.![]()
A minule som zazil rekord v rychlosti - Odlet z Moskvy v nedelu rano a v pondelok vecer uz bol balik na SK.Normalne to trvalo 3 dni...
Odletel 3.3. z HK a do moskvy doletel 24.3.
Uz som prisiel na to, ako vlastene LETECKY to prepravuju z HK do Moskvy. Balonom ! Ak je priaznivy vietor, leti to tyzden, ak nie tak tri-styri.
Mam v Moskve dva balicky od 22.3., tipujem ze pojdu s tvojim naraz na Slovensko, zatial tam tvrdnu.
To teď chodí všechny balíky z HC takhle zk****** dlouho? Nebo sem píší jen lidi co jim to jde takhle dlouho? Jsou mezi Vámi i světlé vyjímky? Píši proto, protože mi zrovna dnes z HC balík odeslali a docela bych ho potřeboval mít rychle doma. Při minulé objednávce, cca 2 měsíce zpátky jsem to měl doma od objednání do 14 dnů, od poslání za týden. A rozhodně to přes žádnou Moskvu neletělo.
A nebo to takhle lítá domů jen Slovákům? 
Narazky nebudem komentovat, obvinili by ma zo zaujatosti voci jednemu narodu...
Velke baliky chodia rychlejsie, dlho to trva len tym do 1kg (co su vlastne ako listove zasielky).
Nase baliky aspon nieco zaziju na rozdiel od vasich, ktore sa tiesnia niekde v rohu kontajnera rovnako dlho ako nase v tom balone.
Nedostatok priamych leteckych liniek z HK do EU je dovodom, preto to leti do RU a odtial sa rozvaza.
Ti co si fandite, ze to neslo cez RU - pozerali ste sa na ich T&T system? Niesu tie baliky tam v zaznamoch?
Velke baliky chodia rychlejsie, dlho to trva len tym do 1kg (co su vlastne ako listove zasielky).
Nase baliky aspon nieco zaziju na rozdiel od vasich, ktore sa tiesnia niekde v rohu kontajnera rovnako dlho ako nase v tom balone.
Nedostatok priamych leteckych liniek z HK do EU je dovodom, preto to leti do RU a odtial sa rozvaza.
Ti co si fandite, ze to neslo cez RU - pozerali ste sa na ich T&T system? Niesu tie baliky tam v zaznamoch?
podla mna to honkongska posta hodi na letisko na nejaku strasne velku kopu a hodi status left HK. z tej kopy z jednej strany odoberaju a poslu co sa podari a z druhej strany prihadzu.
balicek co opustil HK 1.3 tak este nieje nikde ani v moskve. do moskvy to ide asi tak cez 10 az 15 vlakovych spojov kde to medzi kazdym prestupom stravy pol dna az den, je to celkom realne
balicek co opustil HK 1.3 tak este nieje nikde ani v moskve. do moskvy to ide asi tak cez 10 az 15 vlakovych spojov kde to medzi kazdym prestupom stravy pol dna az den, je to celkom realne