Nabíječka Ultramat 16
Nabíječka Ultramat 16
Chtěl bych se vás zeptat jestli tu někdo nemáte zkušenosti s nabíječkou Ultramat 16....a jaký na ní máte názor....jestli je dobrá....spolehlivá atd....všem moc dík Vety 
Ultramat 16 je velice slušná nabíječka s vetavěným balancerem a připojením jak na sít 220 tak 12V, Mam Ultra Duo50, což je vyšší dvojkanálový model od Graupnera a po dvou letech nemůžu říct křiví slovo.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Re: Nabíječka Ultramat 16
Vety píše:Chtěl bych se vás zeptat jestli tu někdo nemáte zkušenosti s nabíječkou Ultramat 16....a jaký na ní máte názor....jestli je dobrá....spolehlivá atd....všem moc dík Vety
co tím potřebuješ nabíjet ?
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
V létě ji budu mít 3-tím rokem. Kupoval sem jí u Lindingera přes JR model. Byla jedna z prvních a byla zde chybka - při ukončení nabíjení stále běžely stopky. Po zaslání prodejci a přehrání softu naprosto v pohodě.
Používám jí jak v dílně tak i na letišti. Myslím že za tu cenu(cca 2600 Kč) to byla dobrá koupě.
Používám jí jak v dílně tak i na letišti. Myslím že za tu cenu(cca 2600 Kč) to byla dobrá koupě.
Naposledy upravil(a) Želivák dne stř 24.03.2010 21:12, celkem upraveno 1 x.
do packů 3S je v pohodě, ale pamatuj, že má malý výkon, max. 80W takže u větších packů 6S a výše ti nemusí stačit = 80W na pack 20V a výše dá tak max 4A, no a můžeš třeba potřebovat nabíjet i 10A.
Sám jsem ji měl a velká spokojenost, ale pak jsem koupil větší vrtulník = přešel z 3S na 6S Life a musel jsem koupit novou s větším výkonem.
Sám jsem ji měl a velká spokojenost, ale pak jsem koupil větší vrtulník = přešel z 3S na 6S Life a musel jsem koupit novou s větším výkonem.
VBC Racing, Sanwa, Team Orion