epp
epp
kde mam sehnat nake 10cm tluste desky ktere budou primo od vyropce ne od nakych e-shopu a tak hlavne levne diky 
- smoke
- Kontaktovat uživatele:
cemech píše:zkus tenhle odkaz jsme výrobci
http://www.cemech.cz/index.php?view=obc ... 1160245220
Jarda
Promin ze ti tady "nabouravam" diskuzi, ale je to k veci- Posilate Jardo i postou? Ja jsem jednou chtel EPP poslat od jedny nejmenovany firmy postou a rekli mi, ze by to posta rozbila (oni by na tom nevzdelali tolik, jako kdybych si od nich koupil hotovej model, tak rekli, ze by to posta rozbila...) Mate treba nejaky zkusenosti,ze to zakaznikum prislo treba jako EPP drt do betonu?
ja
ja jsem z Prahy 9 kyje u cerneho mostu a nekde mezi tim litam 
cemech
cemech jj vas znam mam uz dobrou radku modelu z vasi produkce ale chtel bych skusit udelat take vlastni serie mam uz v hlave par napadu a lakame to vyzkouset jaka firma vam dodava epp
asi to nereknete co
cemech
cemech 5cm epp kolik u vas stoji
arda1 píše:Hmmmm-EPP je v podstatě nerozbitný matroš-takže pokud tohle řekli, tak tě tahali evidentně za nossmoke píše:Ja jsem jednou chtel EPP poslat od jedny nejmenovany firmy postou a rekli mi, ze by to posta rozbila![]()
![]()
Chlapi od kud kdo jste?(ty a sreklich1?)
No, on v podstatě nerozbitný je, ale jestli Pošta položí na takový balík něco těžkýho, nedej bože s ostrými hranami, zas tak bezproblémové to není. Z vlastní zkušenosti vím, jak ČP s balíky zachází a deformace takovéhodle balíku není až tak od věci. Pokud někdo chce takovýdle matroš posílat Poštou, je nejlepší to zabalit do několikavrstvé krabice, pak se riziko zmenšuje...
Souhlasím. A když už poštou, tak pořádně zabaleno. Ale i tak se mi už stalo, že mi přišel pěkně zabalený balík v krabici a uprostřed díra. Naštěstí jsou veškeré zásilky ošetřeny pojištěním, tak se potom vše vymáhá po přepravní službě, ale i tak, čekat, než se vše vyřídí apod. No, je to trochu problematické.