jaka stavebnice f3k pro novacka

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Zpráva
Autor
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Rajny »

Polynom píše:stejný peníze

to nevim teda no :-) 2500(ISIS od Ondry)/3700(Fenix)
tomqw
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od tomqw »

mohu poprosit o nějaké www stránky Ondry Rezlera?
Jak jsem psal jsem dost nemehlo a u fénixe mi dostavba nepřišla až tak jednoduchá, nemám s tím žádné zkušenosti a ani dílnu:-(. Jinak to letadlo se mi moc líbí.
Tak jsem si říkal že bych začal s co nejvíc hotovým modelem a postupně bych se to učil na opravách a tak.
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Polynom »

tomqw píše:mohu poprosit o nějaké www stránky Ondry Rezlera?
Jak jsem psal jsem dost nemehlo a u fénixe mi dostavba nepřišla až tak jednoduchá, nemám s tím žádné zkušenosti a ani dílnu:-(. Jinak to letadlo se mi moc líbí.
Tak jsem si říkal že bych začal s co nejvíc hotovým modelem a postupně bych se to učil na opravách a tak.

nemá stránky... pokud je zájem ,asi můžu postat telefon

nóó vidiš ještě je levnější...
tomqw
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od tomqw »

kontaktem nepohrdnu. Ale s telefonováním počkám jak bude vypadat vejplata zatím bych ho asi zbytečně otravoval. Momentálně vybírám a rozhlížím se. Pokud bude dost peněz na účtu tak to rozseknu. Existuje nějakej popis jeho letadel a orientační ceny.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Rajny »

orientace ceny je 2500, zitra jsou zavody na Vypichu, muzes se tam zajet podivat, nejspis ho bude mit u sebe, i kdyz ma foukat, tak nevim jestli nevezme spis to druhy kridlo, ale urcite si s nim o tom muzes pokecat a kouknout i na jiny stroje

podle tohohle ho poznas :-)
http://galerie.rcserver.cz/photoView.php?id=2142&nr=4&amode=
gray69

#36 Příspěvek od gray69 »

Rajny píše:

...mno ,je dobré vzít při přímém porovnání v potaz i propracovanost era...
rozdíl v ceně v tomto případě dle mne zcela pokrývá,kvalita provedení a kompletnost dodávky,ikdyž lze namítnout,že tato vlastnost nelétá,ale pokud si tato dvě era dáte vedle sebe je rozdíl markantní,já to vidím tak,že ISIS je závodní superspeciál a Fenix nádherně létající krasavec.
Samozřejmě mám Fenixe jako první Káčko bez závodních ambicí a díky velkorysosti výrobce i s elektrotrupem, a naprosto nelituji! :D
tomqw
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od tomqw »

od kolika je to na Vypichu prosím?
GWSka
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od GWSka »

Vypich se létá od půl desáté. Toto je už finální kolo pro sezonu 2009/2010.
ARNOLD
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od ARNOLD »

GWSka píše:Vypich se létá od půl desáté. Toto je už finální kolo pro sezonu 2009/2010.

Hlavně aby se dalo lítat, předpověd není zrovna příznivá :cry:
tomqw
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od tomqw »

ok dík moc, určitě se stavím
onca
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od onca »

Webovky ještě nemám, tak jsem dal návod na sestavení a nějaké fotky na klubovej web (na hlavní stránku):
http://www.modelklub-chot.ic.cz/
Jinak jsem ti napsal do SZ
tomqw
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od tomqw »

onca píše:

Webovky ještě nemám, tak jsem dal návod na sestavení a nějaké fotky na klubovej web (na hlavní stránku):
http://www.modelklub-chot.ic.cz/
Jinak jsem ti napsal do SZ

Ahoj,
dík za rychlou reakci, návod ke stavbě a informace o modelu. Model se mi líbí cena je nižší což je pro mě docela důležité.
Pokusím se zítra stavit pokud na závodech stad Tě najdu. Trošku se mi do toho připletli nějaké rodiné akce našeho dítka o kterých jsem nevěděl:-), takže z jisté návštěvy soutěže je najednou celkem dost starostí jak být na dvou místech najednou.
S pozdravem Tomáš
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Genagen »

kde presne na vypichu se lita? na mape je loucek cela rada, souradnice jsem nevygooglil.
GWSka
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od GWSka »

Jednoduše, vystoupíš z tramvaje ( stanice Vypich) a pujdeš za davem. Ten tě protáhne kolem vozovny tramvaje k autobusový zastávce. Přejdeš silnici a už nás uvidíš. Sice nás uvidíš už od tý vozovny, ale z bližší vzdálenosti je to líp vidět. Nebo ještě jinak, naproti teď nově postavenýmu Kauflandu. Zté zastávky (nevím jak se jmenuje, je tam nově) nás taky uvidíš. Stačí přejít silnici a dojít k nám.
onca
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od onca »

gray69 píše:
Rajny píše:

...mno ,je dobré vzít při přímém porovnání v potaz i propracovanost era...
rozdíl v ceně v tomto případě dle mne zcela pokrývá,kvalita provedení a kompletnost dodávky,ikdyž lze namítnout,že tato vlastnost nelétá,ale pokud si tato dvě era dáte vedle sebe je rozdíl markantní,já to vidím tak,že ISIS je závodní superspeciál a Fenix nádherně létající krasavec.
Samozřejmě mám Fenixe jako první Káčko bez závodních ambicí a díky velkorysosti výrobce i s elektrotrupem, a naprosto nelituji! :D

Je vidět, že si moje káčko ještě neviděl. Nevím v čem je kvalita provedení a kompletnost jiná. Závodní superspeciál to však rozhodně není. Je to jen stroj se kterým, když na soutěži vylítnu, tak si ostudu určitě neudělám. Má to však dost daleko od kompozitů typu Fireworks, Turbo, SAL-Peter,...to nikomu nalhávat nebudu. Z polyše tu přesnost nedostanete. Taky tyto stroje se pohybují od 10 000,- výš. Isis je určený hlavně pro zábavu a pro týpky, co chtějí začít s F3K. Havárkám se na prvních soutěžích nevyhnete a polyš je na rozdíl od sendviče snadno opravitelný. A na konec už jsem mnohokrát psal, že když budete tahat víc než soupeř, tak můžete i s tímto érem vyhrát :-)
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“