Hobby King 2,4Ghz
Zdravím, mám dotaz ohledně PPJoy. Používám Win XP a při přidání Virtual Joystic to začne pro něj hledat driver, najde to Parallel Port Joystic 1, ale driver to nenainstaluje korektně a instalace končí hláškou: Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí. (Kód 39). Takže nefunguje pak ani Mapping v PPJoy.... mohl by někdo poradit, jestli se s tímto už někdo setkal? Dík
- Kopfrkingl
freerider píše:Zdaravim mám dotaz ohledně HKT6A a to s přepínáním modelů pač tahat s sebou pořád notas je složítý a rád bych sebou bral helinu i letadlo.Tak otázka zní zda-li neexistuje nějakej T6confiq na pocket PC nebo ještě líp na symbian nebo jinej způsob jak prohodit konfigurační soubory??
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1013232
Ahoj, mám následující problém: připojím usb kabel od vysílačky do počítače, zapnu T6config, dam stting, vyberu COM3 a spadne mi windows... Zkoušel sem to na druhym počítači a dělá uplně to samý.... Když dám jinej COM tak to nekomunikuje... Netušíte někdo co s tím? Mám XP, T6config staženej z HC a ten originál kabel z HC... Dík moc
Používám tento vysílač pro řízení heli, ale mám problém s tím že i když mám plynovou páku na minimu, tak podle křivky na obrazovce při nastavování parametrů nedojede ta svislá čára až na konec.
Následek je ten že rozběh motoru je prudký, protože to vlastně skočí hned na asi 12-20% výchylky.
Nepomohlo měnění ATV na plynu, už nevím co s tím.
Následek je ten že rozběh motoru je prudký, protože to vlastně skočí hned na asi 12-20% výchylky.
Nepomohlo měnění ATV na plynu, už nevím co s tím.
eco píše:Verim ze tahle vysilacka, kdyz se dobre naprogramuje, vrtas zvladne. Ale na nic vetsiho nez 450ka bych ho z bezpecnostnich duvodu radeji nepouzil. Nak
Já ji skusím v HK500, snad se nic nestane.
Jinak mám MPX EVO9 po upgrade, ale 35Mhz si s heli moc nerozumí
Tohle jsi napsal v listopadu 2009.
Já jsem napsal svůj názor na tenhle (a podobné) TX už několikrát, nechce se mi to hledat v kterých je to vláknech, radši se Ti to pokusím nějak ve stručnosti zopakovat.
- vůbec nekupovat tuhle sr..ku, hlavně ne na vrtulníky
- za chvíli (právě teď) tady budeš kňučet o pomoc, ale bude to houby platné, protože Ti, co o vrtulníkách něco ví a mohli by Ti pomoci, nemají tuhle sr..ku
- můžeš čekat jen na radu podobného zoufalce, který to řeší, ale o těch mixerech vědět moc nebude, z výše uvedených důvodů
Ještě můžeš prolézt to vlákno zpátky a pozvat ke spolupráci ty, kteří v tom neviděli problém
JMalik píše:eco píše:Verim ze tahle vysilacka, kdyz se dobre naprogramuje, vrtas zvladne. Ale na nic vetsiho nez 450ka bych ho z bezpecnostnich duvodu radeji nepouzil. Nak
Já jsem napsal svůj názor na tenhle (a podobné) TX už několikrát, nechce se mi to hledat v kterých je to vláknech, radši se Ti to pokusím nějak ve stručnosti zopakovat.
- za chvíli (právě teď) tady budeš kňučet o pomoc, ale bude to houby platné, protože Ti, co o vrtulníkách něco ví a mohli by Ti pomoci, nemají tuhle sr..ku
- můžeš čekat jen na radu podobného zoufalce, který to řeší, ale o těch mixerech vědět moc nebude, z výše uvedených důvodů
Ještě můžeš prolézt to vlákno zpátky a pozvat ke spolupráci ty, kteří v tom neviděli problém
Díky za odpověď. Sice jsi mi nepomohl ale alespoň někdo.
Právě že jsem někde zaznamenal stejný nebo podobný problém čekal jsem jestli se ozve někdo kdo to vyřešil.
Ono to rádio normálně funguje, možná je chyba v mém kusu, nevím.
add sr..ky a podobné. Já lítám soutěžně F3J s kompositovými brusy za desítky tisíc a taky neohrnuji nos nad někým kdo má "jen" balzový nedejbože epp/elapor model větroně a pokud můžu tak poradím i když tak jako skušený vrtulníkář ví že to (HK a obdobné) nejspíš nebude jako ty značkové, tak já vím že z toho balzáku/epp nevyladí žádný zázrak.
To není nic pro Tobě osobně
JMalik píše:eco píše:Verim ze tahle vysilacka, kdyz se dobre naprogramuje, vrtas zvladne. Ale na nic vetsiho nez 450ka bych ho z bezpecnostnich duvodu radeji nepouzil. Nak
Díky za odpověď. Sice jsi mi nepomohl ale alespoň někdo.
Právě že jsem někde zaznamenal stejný nebo podobný problém s plynem, čekal jsem jestli se ozve někdo kdo to vyřešil.
Ono to rádio normálně funguje, možná je chyba v mém kusu, nevím.
Já se moc neorientuji v PC a různých ovladačích atd, proto se ptám tady.
add sr..ky a podobné. Já lítám soutěžně F3J s kompositovými brusy za desítky tisíc a taky neohrnuji nos nad někým kdo má "jen" balzový nedejbože epp/elapor model větroně a pokud můžu tak poradím i když tak jako skušený vrtulníkář ví že to (HK a obdobné) nejspíš nebude jako ty značkové, tak já vím že z toho balzáku/epp nevyladí žádný zázrak.
To není nic pro Tobě osobně
Létám kompozity , EPP, gumáčky v hale.....
Je mi jedno jestli má někdo na letišti éro za 100litrů, nebo vystřelovací házedlo za pade. Hlavně když Tě to bude bavit.
Ale tohle je skutečně věc na problémy. Tobě je to asi jasné, ale potom kluci co o tom uvažují argumentují tím, že o tom četli někde na diskusi (nejlépe když to ještě napíše nějaké vydláblo amík) a že je to super.
Tak je možná dobře, když se objeví názor, že je to teda super moderní trend v rádiích, ale občas jsou problémy (dost velké)
(Neber to tak,že Ti s tím nechci pomoci. Skutečně tohle příliš neznám)
Je mi jedno jestli má někdo na letišti éro za 100litrů, nebo vystřelovací házedlo za pade. Hlavně když Tě to bude bavit.
Ale tohle je skutečně věc na problémy. Tobě je to asi jasné, ale potom kluci co o tom uvažují argumentují tím, že o tom četli někde na diskusi (nejlépe když to ještě napíše nějaké vydláblo amík) a že je to super.
Tak je možná dobře, když se objeví názor, že je to teda super moderní trend v rádiích, ale občas jsou problémy (dost velké)
(Neber to tak,že Ti s tím nechci pomoci. Skutečně tohle příliš neznám)
[quote="JMalik"]Létám kompozity , EPP, gumáčky v hale.....
A vo to de, ne??
jsem rád že to bereš sportovně...
Snad se k tomu ještě někdo ozve...když ne tak to zůstane jako simulátor( mezi náma, já ho bral spíše na vyzkoušení, a že když to nepojede tak to je alespoň dobré jako sim)
A vo to de, ne??
Snad se k tomu ještě někdo ozve...když ne tak to zůstane jako simulátor( mezi náma, já ho bral spíše na vyzkoušení, a že když to nepojede tak to je alespoň dobré jako sim)
Ahoj Eco, hele mně to dělá to samý. Plyn mi de při nastavování od cca 10-90 %. Nevím jak je to u vyrtulníků, ale já prostě namapuju regulátor na dráhu plynu, takže on si podle mě uloží jako nulovou pozici knipl na nule a max při kniplu na max. Ale jak říkám o vrtulnících nic nevím. Jinak sem s tímhle TX spokojenej, sice mi teď momentálně nejde programovat přes komp, ale jinak za 33 $ super 
To se mi zdá u tohoto Tx jako dost podstatná závada. Tobě to nevadí?
Jak to řešíš?[/quote]
No já si nemyslím, že by to byla chyba TX, popisoval jsem to o kousek výš, prostě mi spadne počítač když to připojím.... Řeším to tak že lítám s 2 letadlama kde nepotřebuju reverz a ostatní čekaj až to vyřeším... Z mýho pohledu jsou to ušetřený cca 2000 který můžu nacpat do letadel, ještě chodím do školy takže je to pro mě podstatný. Předtím jsem měl setovou 4CH 35 mhz a oproti ní je to super!!! Nemluvě o tom, že přijímač je za 250 kč...
Jak to řešíš?[/quote]
No já si nemyslím, že by to byla chyba TX, popisoval jsem to o kousek výš, prostě mi spadne počítač když to připojím.... Řeším to tak že lítám s 2 letadlama kde nepotřebuju reverz a ostatní čekaj až to vyřeším... Z mýho pohledu jsou to ušetřený cca 2000 který můžu nacpat do letadel, ještě chodím do školy takže je to pro mě podstatný. Předtím jsem měl setovou 4CH 35 mhz a oproti ní je to super!!! Nemluvě o tom, že přijímač je za 250 kč...
Já lítám cca 50 m od baráku a vzhledem k tomu, že nelítám žádný akrobaty ani nic náročnýho, tak mi stačí normální nastavení a nic zatím neladím, až budu chtít nějaký nastavování tak holt půjdu s noťasem... Chtěl jsem 6 kanálů a chtěl jsem 2,4 ghz a to mi tahle vysílačka poskytuje, až rozchodím to připojení aby mi šli reverzy tak budu spokojenej úplně. Musíš to vzít tak, že já osobně potřebuju úplný minimum a to tahle vysílačka má a všichni ti to potvrdí. Ale chápu, že na něco náračnějšího to nemá cenu.