Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
petsild
Kontaktovat uživatele:

Rozměry motorků.

#586 Příspěvek od petsild »

Ahoj,
mohla by dobrá duše poskytnout rozměry obou motorků použité v Free spirit?
Prosím co nejpřesněji plášť nejlépe posuvkou... bez pastorku a hřídele.
Děkuji přeji pěkné polétání. Pet
mattycz

Uchycení klece na baterii.

#587 Příspěvek od mattycz »

Ahoj všichni, prosím o radu. Koupil jsem si k FS novou klec baterie, ale bohužel nevím jak byla ta originál uchycená ? Nevíte byla tam přilepená ?
protože když jí nacvaknu do těch dírek tak mi tam nedrží. Poraďte děkuji
josef kraček

#588 Příspěvek od josef kraček »

nasadit do otvorů a zatlačit směrem ven na každou nožičku až to cvakne
mattycz

#589 Příspěvek od mattycz »

díky pomohlo, bál jsem se abych neulomil ty nožičky
Alex1

#590 Příspěvek od Alex1 »

Zdravím všechny Spiriťáky.Tak jsem si pořídil také tento model(jako prvotinu) a k tomu ještě malého Colibri aby toho nebylo málo.A to vše díky tomuto foru.Takže doma lítám s Colibri a pokud se dá ,tak venku se Spiritem.Musím říct ,že jsem zatím nadšen a že Spiritek venku lítá super a na to ,že jsem začátečník jsem nadmíru spokojen.Už jsem sice odepsal jedny vrtule a podvozek,ale se ztrátama se počítá. :wink: Vyloženě se těším,až jej dostanu trochu" do ruky" (doufám ,že ho dřív nerozbiju),že si ho vytuním.Ještě jednou dík všem tady a můžu jen doporučit i když je to vlastně jen hračka.Ale tady jsou stéjně samí hračičkové. :lol:
pkysely@centrum.cz
off
Kontaktovat uživatele:

#591 Příspěvek od off »

Tak vítej a ať se daří :-) I když přece jen čas oponou trh, myslím, že FS je ve své kategorii slušná volba, a když moc nefouká, tak je to paráda mašinka na vyblbnutí někde na plácku za barákem :-)
Alex1

#592 Příspěvek od Alex1 »

off píše:Tak vítej a ať se daří :-) I když přece jen čas oponou trh, myslím, že FS je ve své kategorii slušná volba, a když moc nefouká, tak je to paráda mašinka na vyblbnutí někde na plácku za barákem :-)

Díky off.
Právě o to vyblbnutí před barákem mi jde.Každy nemusí být borec v letu na zádech :P
pkysely@centrum.cz
Alex1

#593 Příspěvek od Alex1 »

Jinak ,pokud to někdo neví ,tak jsem našel na http://www.litejbourej.cz/slevy na určité díly na náš vrťas.Tak pokud potřebujete a ještě něco je ,tak objednáveje. :o
pkysely@centrum.cz
Alex1

#594 Příspěvek od Alex1 »

Ještě bych moc prosil nělakou dobrou duši o naskenování českého nanuálu.Bohužel já jej nemám,protože jsem vrťase koupil "z druhé ruky" za 1000 kulí + ero z EPP.Nevím zda ho budu potřebovat ,ale co kdyby.Moc dík.
pkysely@centrum.cz
Tomnick

#595 Příspěvek od Tomnick »

Zdravím pane Kyselý :D Koukám, že čteme stejné fórum, já mám to Vaše EPP, už na něm dělám poslední úpravy a o víkendu už možná půjde do vzduchu. Jsem rád, že Vám Spiritek pěkně slouží. S pozdravem Říha
Alex1

#596 Příspěvek od Alex1 »

Tomnick píše:Zdravím pane Kyselý :D Koukám, že čteme stejné fórum, já mám to Vaše EPP, už na něm dělám poslední úpravy a o víkendu už možná půjde do vzduchu. Jsem rád, že Vám Spiritek pěkně slouží. S pozdravem Říha

Díky a nápodobně,ať vám to lítá.A co se týká toho Spiritka ,tak fakt dobrá volba.Ještě dnes jsem ze včeréjších letů nadšen. :lol:
pkysely@centrum.cz
raging

#597 Příspěvek od raging »

Alex1 píše:Jinak ,pokud to někdo neví ,tak jsem našel na http://www.litejbourej.cz/slevy na určité díly na náš vrťas.Tak pokud potřebujete a ještě něco je ,tak objednáveje. :o
zapoměls na http://www.rczona.cz/index.php?page=sho ... 26&lang=cz 8) tady se nejedná o výprodej. :wink:
Alex1

#598 Příspěvek od Alex1 »

raging píše:
Alex1 píše:Jinak ,pokud to někdo neví ,tak jsem našel na http://www.litejbourej.cz/slevy na určité díly na náš vrťas.Tak pokud potřebujete a ještě něco je ,tak objednáveje. :o
zapoměls na http://www.rczona.cz/index.php?page=sho ... 26&lang=cz 8) tady se nejedná o výprodej. :wink:

To snad tady ani nemusím prezentovat ,to je jasné.RC zona je super a má na náš vrťas v upgrade téměř monopol.
pkysely@centrum.cz
Alex1

#599 Příspěvek od Alex1 »

Tak jsem zase dnes vyvrtěl 6 baterek.Venku bezvětří,tak škoda nevyužít.Musím říct,že fakt super. Nevím proč mi to jde se Spiritkem podstatné líp než doma s Colibrikem.Chtěl bych se zeptat zkušených,jak upravit ocasní stabilizátory, aby chvíli vydržely.Nějak se mi lámou ,že nestačím lepit. :(
pkysely@centrum.cz
off
Kontaktovat uživatele:

#600 Příspěvek od off »

No, já jsem je vždycy upravil tím, že jsem je urval. Snažil jsem se udržovat ocasní ochranou tyčku (z uhlík.kulatiny), ale popravdě řečeno se mi moc nedařillo. Tak jsme měl většinou zadek nahatej a snažil se přistávat spíš na lyže, než na vrtulku :-) ale taky to vždycky neklaplo .-)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“