Z tisice temat o aurore jsem zjistil jenom ze standartne telemetrie posila napeti prijimace.
1) Co vsechno jeste umi posilat? Nejake dalsi cidla jsem nenasel, jsou teprve ve vyvoji? Kam se to cidlo pripoji, kdyz prijimac nema moc konektoru navic? To bude nejaky "rozsirujici modul"?
2) To posilane napeti je vzdy napeti prijimace nebo se da pripojit na neco jineho? Jde mi o to ze napajeni mam z 2S lipol a BEC, takze pokud to bude merit napeti prijimace je mi to na nic...
3) Prijimac ma SPC konektor pro extra napajeni pouze prijimace, to znamena ze muzu pripojit primo 2S lipo do prijimace pres SPC a pak jeste jednou klasicky? To by melo eliminovat vypadky napajeni na BECu. Bude SPC napeti posilat telemetricky?
4) Existuje uz nejaky hitec 2,4G prijimac ktery ma seriovy vystup? (neco jako u futaby S-Bus, nebo satelit u spectrum). Pokud ano bude spolupracovat s V-Stabi?
5) Fail-safe funguje tak ze serva prejedou do predem nastavenych pozic. To je jedine mozne nastaveni?
6) Prirazeni prepinacu je opravdu libovolne, nebo je jenom par moznosti?
7) Je na Aurore neco co mi muze chybet pri rizeni heli (vetrone a letadla me nezajimaji)? (predchozi vysilac jsem mel DX7)
Predem se omlouvam za mnozstvi otazek, ale moc mi pomuze pokud nekdo bude znat odpoved alespon na jednu. Diky