Konečně někdo dostal rozum II

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Arx
Kontaktovat uživatele:

Konečně někdo dostal rozum II

#1 Příspěvek od Arx »

Pouze dodám, proč vzniklo původní téma.

Našel jsem e-shop s podle mě rozumnými cenami a tak jsem odkaz na něj rozeslal kamarádům na mail. Jeden z nich mi obratem poslal odkaz na jiný, s ještě zajímavějšími cenami. Naivně jsem si myslel, že když to zveřejním na manii, pomůžu tím třeba většímu okruhu lidí, ale asi to byla chyba. Příště si to nechám radši pro sebe. Toť vše...
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
Arx
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Arx »

Ještě něco. Pokud si někdo myslí, že je to reklama, tak podle mě maximálně tak reklama férovosti. Přestože nemám osobně s tímto ani jiným e-shopem nic společného, tak tento přístup mi bude vždycky sympatický a stojí mi za to ho podporovat.
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
Azy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Azy »

no řekl bych že tady s tim s tim nnikoho neuchvátíš protže spousta lidí tu nakupuje na HC nebo jinde v cizině :-) ale jinak dobrý
MK Katoda Sokolov :-)
Franko

Re: Konečně někdo dostal rozum II

#4 Příspěvek od Franko »

Arx píše:Pouze dodám, proč vzniklo původní téma.

Naivně jsem si myslel, že když to zveřejním na manii, pomůžu tím třeba většímu okruhu lidí, ale asi to byla chyba. Příště si to nechám radši pro sebe. Toť vše...

Ale viď tam nic nemááá !

Jeden motor ? 2 nabíječky ? par vrtulek ?

Komu s takovou gigantickou nabídkou chceš pomoct ?
LV
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od LV »

Azy píše:no řekl bych že tady s tim s tim nnikoho neuchvátíš protže spousta lidí tu nakupuje na HC

Keď na to máte nervy ... :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Abu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Abu »

Protoze diskuze nema temer nic spolecneho s elektropohonem, presouvam ji jinam.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Arx
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Arx »

Azy píše:no řekl bych že tady s tim s tim nnikoho neuchvátíš protže spousta lidí tu nakupuje na HC nebo jinde v cizině :-) ale jinak dobrý

Nejde o to někoho uchvátit, je to jenom alternativa, nic víc. Na HC sice nakupuje hodně lidí, ale když jsem třeba četl o těch problémech s doručováním zásilek během Čínského nového roku, tak mi to zase nepřijde tak úplně ideální.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Arx »

Abu píše:Protoze diskuze nema temer nic spolecneho s elektropohonem, presouvam ji jinam.

Nabídka obchodu je 100% o elektropohonu.
Azy
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Azy »

LV píše:
Azy píše:no řekl bych že tady s tim s tim nnikoho neuchvátíš protže spousta lidí tu nakupuje na HC

v pohodě zatim všechno funguje jak má a když to přestane fungovat tak to vyhodim a koupím nové, a až přestanu padat do země ale začnu lítat normálně (prostě až se dostatečně vyřádim) budu uvažovat o pohonu S neu a podobně asi tak
MK Katoda Sokolov :-)
psena
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od psena »

LV píše:

Nervy na co? Na cekaci lhuty? Nebo nervy na pripadny reklamace? Reklamace na HK (HC) probihaji velmi rychle a vetsinou bez problemu, narozdil od nasich obchodu.
Spis by meli mit nervy ti, co kupuji predrazeny (jakoze kvalitni) veci u nas a vlastne jen kvuli dobremu pocitu z dosazitelnosti reklamace.
LV
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od LV »

psena píše:Nervy na co? Na cekaci lhuty? Nebo nervy na pripadny reklamace? Reklamace na HK (HC) probihaji velmi rychle a vetsinou bez problemu, narozdil od nasich obchodu.
Spis by meli mit nervy ti, co kupuji predrazeny (jakoze kvalitni) veci u nas a vlastne jen kvuli dobremu pocitu z dosazitelnosti reklamace.

Ano, na dodacie doby :lol:
No a reklamácia baterky za 200Kč keď poštovné je dvojnásobné je tiež zaujímavá :roll:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
blacklight

#12 Příspěvek od blacklight »

LV píše:
psena píše:Nervy na co? Na cekaci lhuty? Nebo nervy na pripadny reklamace? Reklamace na HK (HC) probihaji velmi rychle a vetsinou bez problemu, narozdil od nasich obchodu.

Ano, na dodacie doby :lol:
No a reklamácia baterky za 200Kč keď poštovné je dvojnásobné je tiež zaujímavá :roll:

Neviděl bych to tak černě.

Já jsem posílal na reklamaci nabíječku , pošta stála 200kč a za 3týdny jsem měl doma novou. Některé české firmy to taky nahrotí když ví že na to mají 30 dnů.

Někdy je to zbytečně předražené, a vyplatí se to koupit v číně.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
Arx
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Arx »

blacklight píše:
Někdy je to zbytečně předražené, a vyplatí se to koupit v číně.

Téměř vždy je to u nás zbytečně předražené. Tohle je jeden z mála případů, kdy není.
mior
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od mior »

LV píše:

Už som ich stratil, Laco... zvlášť potom, čo po 2 mesiacoch prišiel balík a v ňom baterka s dvomi zlými článkami....a keď som dostal odpovedď na svoju sťažnosť, mal som pocit, že je rok 1988....
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
blacklight

#15 Příspěvek od blacklight »

Je pravda že jak se řeší nějaké nedodání zboží , nebo jsem po nich chtěl aby poslali znovu zásilku co se jim záhadně vrátila tak je to na dlouho.

S těmi produkty je to těžko, často se dá nakoupit stejné věci jako v ČR a levně.

Na druhou stranu i tak tady máme dobré výrobce a jejich produkty bych nevyměnil za nic.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“