No snad dokáže, ne? Bylo by to divný.. Eclipse to umí a futaba že by neuměla?? Zkusil jsi "přepípávat" hodnoty při vychýlené směrovce na jednu a druhou stranu??
FX-18 to 100% umí zkoušel jsem jeden čas mix výškovka směrovka směrovka křidélka do nožáku na F3Ačku bylo to jen v malém poměru 5-8% jen si ted zaboha z hlavy nevzpomenu jak jsem to měl udělané protože jsem to totiž zrušil a nepoužívám to
FUNGUJE TO!!! Jak jsem zjistil, Hangár1 mi prodal za cenu FX-18 V1 vé dvojku (díky ). A v programu GLIDER je tenhle mix předprogramovaný!!! HEURÉKA, KVĚTINA PLÁČE
Byla za 3.450,- a mix je označený ai-e. Na volný mix jsem dal potlačení výškovky v závislosti na otáčkách motoru a přidal dva vypínače. Na jednom mám tu výškovku s motorem a na druhém dvojí výchylky. Zítra to vyzkouším.
Psal jsem to už včera, myslel jsem si, že je to ukrytý někde v módu Glider. Sám ho mám aktuálně nastavený, ale zatím k takové mixu jsem nedošel, resp. mě ani nenapadl ho zkoušet.
FX-18 mám taky z Hangáru1 za Kč 3.450,- asi od května. Jak jsi poznal, že se jedná o verzi V2 ?
Čop píše:Byla za 3.450,- a mix je označený ai-e. Na volný mix jsem dal potlačení výškovky v závislosti na otáčkách motoru a přidal dva vypínače. Na jednom mám tu výškovku s motorem a na druhém dvojí výchylky. Zítra to vyzkouším.
arda1 píše:Za prvé nevím, na co je takový mix (směrovka+výškovka)dobrý...
Tento mix se používá na dorovnání nožového letu, prostě letadlo někdy drobet uhýbá za kabinou nebo kolama a tímto mixem to jsi schopný srovnat - mixuje se jen velmi málo výškovky do směrovky a nechává se to zapnuté trvale.